ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כרטיס AAA

פורום צפון אמריקה
    5
    10
    4637
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

למישהו יש מושג איך ניתן לעשות את הכרטיס וכמה עולה?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

כרטיס AAA:Re
        הי,
        בממסי, חינם לבעלי לאומי קארד או 50$ לאחרים.
        כדאי, שווה וחסכוני.
        בכל מוטל או אטרקציה, כמעט, תקבלו כ 10$ הנחה בזכות הכרטיס.

שיהיה בהצלחה
        • daf
          daf נערך לאחרונה על ידי

שלום

כדי להעמיד דברים על דיוקם, צריך לתקן את מה שכתב המגיב הקודם. כרטיס טריפל A כמעט ואין באפשרותך לעשות באם אינך אמריקאי. נדמה לי שרק אם אתה תושב ארה``ב או בעל רשיון נהיגה אמריקאי אתה יכול להפוך מנוי. יתקנו אותי אחרים אם הצליחו לעשות מנוי כזה בדרך אחרת.

מה שמתכוונים כאן בדרך כלל הוא לעשות מנוי במ.מ.סי ישראל ובאמצעותם לקבל שירותים מן הטריפל A. וזה אפשרי בשל קשרי השירות בין מ.מ.סי לבין הטריפל A וגם ה- CAA הקנדי.

צריך לדעת שלא כל שירותי הטריפל A ניתנים לחברי מועדון מ.מ.סי. למשל - שירותי דרך אינך זכאי לקבל וזה כתוב במפורש בחוברת ההסבר המצורפת לכרטיס המנוי (לפעמים יש מזל ולא בודקים: מישהו כאן בפורום כתב שהצליח לקבל גם שירותי דרך...)

אבל אם אתה נוסע לטיול ממושך באמריקה ומעוניין במפות, ספרי דרך ומידע הניתנים חינם, בהנחות במספר אתרי ביקור (כמו יוניברסל סיטי למשל) ןבחלק מן המוטלים והקמפגראונדס, וכבונוס גם ברשיון נהיגה בינלאומי חינם, זה שווה. בטיול שלנו בקרוואן המנוי החזיר את ההשקעה - ואף יותר.

(אגב, שים לב שלא כל מוטל וקמפגראונד המאושר על-ידי הטריפל A גם מעניק הנחות...)

דוד
          • הטיול שלנו בקרוואן באמריקה
          • meritob
            meritob נערך לאחרונה על ידי

אכן בממסי לא מקבלים מנוי ל- AAA אבל מקבלים מהם כרטיס וקוד, דבר שעדיין נותן הנחות כמעט בכל בתי המלון
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

רגע, ואם יש לך רשיון נהיגה אמריקאי, האם מסדרים את הכרטיס כאן או שם?
              • dhz
                dhz נערך לאחרונה על ידי

לצערי חל אי דיוק בתגובה של daf, ואני חושב שכדאי להבהיר את המצב האמיתי לקהל הגולשים.

מינוי בממס``י מקנה שירותי דרך מסוימים דרך ה- AAA בארה``ב. כמו שכתבתי בעבר, אני נעזרתי בשירותי מנעולן, אבל ניתן לקבל גם שירותי גרירה מוגבלים ללא כסף.

הקישור המצורף מצביע על הדף באתר ממס``י שמדבר על שירותי הדרך הניתינים למנוייהם בארה``ב.
                • פרטים על שירותי דרך של AAA למנויי ממס``י
                • daf
                  daf נערך לאחרונה על ידי

קל מאד לדבר על אי דיוק. אני מציע שתקרא היטב מה שכתבתי, כולל ההערה על כך שאכן יש דיווח כאן באתר ממישהו על קבלת שירותי דרך עם המנוי. ובנוסף, קרא מה כתוב אפילו באתר שהפנית אליו:

``חשוב מאד לזכור: השרותים שלהם הנך זכאי כמנוי מ.מ.ס.י. משתנים ממדינה למדינה בהרכבם ובאופיים, ויהיה זה נכון מבחינתך לבדוק לפני נסיעתך את הפרטים הנוגעים למועדונים במדינות היעד שלך.
                  מומלץ מאד, לך כמנוי מ.מ.ס.י., להתעדכן בסניפי המועדון המקומי במדינות שבהן הנך צפוי לבקר, מהם השרותים שלהם אתה זכאי.``

המטרה שלי היא מתן מידע מדוייק ונכון עד כמה שניתן. נראה לי שדווקא התגובה שלך קצת מטעה. חשוב מאד להבהיר למטייל הישראלי באמריקה שמנוי במ.מ.סי, אפילו שהוא כדאי וגם המלצתי עליו, איננו מנוי בטריפל A. זאת, מבחינת הציפיות שהוא עשוי לפתח.

העלון של מ.מ.סי לגבי אמריקה היה מאד ברור. אז בדקתי במ.מ.סי בארה``ב ומסתבר שמה שכתבו בעלון נכון: אינך זכאי לשירותי דרך.

בפועל, אין זה אומר שלא תוכל לקבל אותם.

תודעת השירות באמריקה מאפשרת לא אחת לקבל שירותים כאלה ואחרים למרות שאין אתה זכאי באופן מוחלט לקבלם. אפשר לנסות לקבלם ולא אחת גם להצליח, אבל לא כדאי לצפות שזה יקרה בכל מקרה.
                  • dhz
                    dhz נערך לאחרונה על ידי

אני הראשון שחוזר ואומר בכל פעם שאני עונה לשאלה דומה לזו שמדובר במנוי בממס``י המקנה אפשרות לשירותים של ה- AAA ולא מנוי ב- AAA. אני גם מצטרף למה שאמרת כי כדאי שאנשים יבדקו מהם בדיוק השירותים להם הם זכאים לפני שהם עושים מנוי בממס``י או מסתמכים עליו. זו צרכנות טובה.
                    היום גם חלק מחברות ההשכרה מציעות ביטוח שירותי דרך (שלא כלול בחבילה הנמכרת בארץ), וכדאי גם לבחון רכישת ביטוח זה במקום מנוי בממס``י או בנוסף לו. אני לא בחנתי את עלות הביטוח והזכאות במקרה של ברוך, אבל בהתחשב במחירי הגרירה בארה``ב, זה משהו שכדאי לשקול אותו.

לא ברור מה כוונתך ב- ``בדקתי בממס``י בארה``ב`` ? האתר של ממס``י כמו שהראיתי מצביע על זכאות לשירותי דרך מסוימים, כמו גם האמנה שהם חתמו עם ה- AAA שבעבר חולקה עם חומר החברות. אם היו שינויים באמנה, אני מניח שהם היו צריכים להשתקף באתר.
                    בנוסף, כמו שציינתי, קיבלתי שירותי דרך מה- AAA בפועל ובתקופה האחרונה, כך שהטענה ש ``לא זכאים לשירותי דרך מה- AAA`` איננה מדויקת. מקבלים שירותי דרך מסוימים, לרבות השתתפות בעלות גרירה.
                    • daf
                      daf נערך לאחרונה על ידי

``בדקתי במ.מ.סי ארה``ב`` פירושו, שאלתי בפועל בסניף בסן-דייגו. הם בדקו וחזרו עם התשובה שנתתי.

אני שמח שקיבלת שירות דרך וחוזר שלישית: זה שמקבלים שירות בארה``ב איננו אומר שזכאים לו בכל מקרה. לא אחת ככה זה שם, וטוב שכך. נקווה שגם אצלנו ילמדו לתת שירות כזה: ראשית מה שמגיע בזכות, ואח``כ אולי גם קצת יותר מה שמגיע...

יום טוב ומועדים לשמחה!
                      • אוֹרִי
                        אוֹרִי נערך לאחרונה על ידי

חברות ב-AAA לא מצריכה רשיון נהיגה אמריקאי. לפחות לפי הנסיון שלי. אבל בהחלט ייתכן שאתה נדרש להיות תושב.
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון