6 ימים בפראג
-
שלום , יוצא לנו 6 ימים מלאים בפראג האם שווה לקחת יום טיול לדרזדן ועוד יומיים לוינה? 3 ימים יספיקו בשביל פראג?
-
6 ימים בפראגלדעתי לפראג מספיקים 3 ימים מלאים בשביל לראות את כל האתרים החשובים אבל שווה להקדיש לה יותר כי היא יפייפיה.
בהחלט שווה לקחת את האוטובוס/רכבת ליום טיול לדרזדן
לגבי וינה אני הייתי שומר לטיול אחר
-
6 ימים בפראג3 ימים מלאים בהחלט מספיק.
דרזדן בהחלט כדאי שזה שעתיים - שעה וחצי נסיעה ועיר עתיקה שלא צריך יותר מדי זמן לבזבז עליה אבל בהחלט שווה ביקור יום. זה חובה! נהננו מאוד. (בתמונה)
-
6 ימים בפראגאני רוצה לחלוק על כך ששולשה ימים מלאים מספיקים לפראג (כל אחד וטעמו כמובן). לדעתי 5 ימים הוא זמן אידאלי לפראג. עם שישה ימים כנראה שהייתי עושה טיול יום יום מחוץ לפראג.
וינה לדעתי א לעניין בכלל
-
6 ימים בפראגלדעתי שווה לקחת יומיים בדרזדן. שעתיים נסיעה באוטובוס.
וינה כבר יותר רחוקה. הייתי מוותרת על וינה. אפשר מדרזדן לשלב את לייפציג שחוגגת השנה.
-
6 ימים בפראגגם קרלובי וארי נחמדה לטיול יום
-
6 ימים בפראגלטעמי לדרזדן מספיק יום אחד, יש מדריכי טיולים דוברי עברית שמציעים טיולים מחוץ לפראג, גם אני חושבת ששלושה ימים ממצים
-
6 ימים בפראגיום נטו בדרזדן זה נחמד אבל אם תרצו לבקר גם ברחוב הקניות ובפרימרק תזדקקו ליום נוסף שלא יפול על ראשון.
-
6 ימים בפראגקודם כל תודה לכל מי שהגיב! כנראה שבאמת נשאיר את וינה לפעם אחרת..... הימים שלנו זה משבת עד חמישי , האם הכל פתוח בראשון? יהיה לנו מה לעשות? והתחבורה מה איתה?