ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חנות ה- metro ברומניה - עבור דודו

פורום אירופה
    5
    5
    3293
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

דודו שלום,
      כל הכבוד על ההשקעה והטיפים.
      הפנית לרשת metro אך עפ``י הידוע לי בד``כ יש צורך בכרטיס מיוחד כדי לקנות במקום.
      מה ההליך בחנויות metro ברומניה? איפה יש חנות בקרבת בוקרשט - בלינק שצרפת לא מופיע חנות בעיר בוקרשט. אודה לך אם תפרט בנושא
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • בת טובה
        בת טובה נערך לאחרונה על ידי

סליחה שהצצתי, אבל:Re
        חזרתי לפני כחודש מרומניה. ביקרתי בחנות מטרו בעיר Sibu. בכניסה לחנות הסברתי כי אני תיירת ואין לי כרטיס חבר וכך איפשרו לי להכנס. משיטוט קל בין המדפים הבנתי כי הקניה היא בדרך כלל בכמויות: תריסר או חצי תריסר של מצרך זה או אחר... ליד כל מוצר מופיעים שני מחירים: מחיר לחבר ומחיר רגיל..... המוצרים שעניינו אותי היו יקרים מאד בהשוואה למחירים בישראל ולכן ויתרתי כליל על כל קניה. יחד עם זה נהניתי לקנות ברשת REAL הדומה במגוון מוצריה לרשת שופרסל ביג ומציעה מגוון מוצרים גדול יותר במחירים סבירים וללא צורך בכרטי חבר.
        • sana
          sana נערך לאחרונה על ידי

במטרו של העיר pitesti לא נתנו לנו לקנות
          חיפשנו בנרות בלון גז לגזיה שלנו, והגענו גם למטרו שבכניסה לפיטשטי. למרות כל ההסברים והתחנונים - הם לא הסכימו אפילו שניכנס לבדוק אם בכלל יש בלון מתאים...
          מצרפת מפה של כל הסניפים במדינה - אבל אין בה מידע באילו סניפים ניתן לקנות ללא כרטיס חבר.
          אגב - אני יודעת שבסניפים מסויימים ניתן לההוציא ``כרטיס חבר זמני`` - אבל בסניף שבו היינו הם טענו שאין דבר כזה...
          בכל מקרה, לדעתי אפשר למצוא הכל גם ברשתות אחרות כמו Real או Carrefour, ובכל מקרה רוב המוצרים מחירם דומה לזה שבארץ.
          • מפת חנויות מטרו ברומניה
          • gilbardi
            gilbardi נערך לאחרונה על ידי

חנות ה- metro ברומניה - עבור דודו:Re
            נושא כרטיס החבר ברשת מטרו נועד למנוע כניסת קבצנים ונוודים .( אגב גם בארץ הייתה רשת כזו שלבסוף התפרקה - משהו בסגנון יוניברס של פעם .
            כתייר יש לגשת למח` שרות לקוחות ולפחות בפעמיים שאני הייתי ניתן כרטיס חבר זמני ואופשרה קנייה ( נסו לפנות לצעירות שבקיאות יותר באנגלית ) עובדה היא שלפחות בסניף גדול כמו בראשוב היתה עמדת המרת מט`ח .
            סה`כ טוב לרכישת מתנות , יינות , לא זכור לי אבל יש איזה מוצר י קוסמטיקה מקומים זגכו לשם טוב וכמובן הצטיידות זולה במצרכים בתחילת הטיול .
            בבוקרשט מס` סניפים אחד מהם מול שדה התעופה
            • edward
              edward נערך לאחרונה על ידי

במטרו של העיר pitesti לא נתנו לנו לקנות:Re
              סאנא שלום,
              האם הצלחתם למצוא בלון גז?
              האם יש ברומניה בלוני גז הקטנים הרגילים לגזיות הקטנות?
              ההיתי לוקח מהארץ אולם אני חושש שלא יתנו לי להעלותם למטוס.
              תודה.
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון