מ-Hanksville, UT ל-Blanding, UT
-
אני חוזר על שאלה שלא זכתה להתייחסות בשרשור הקודם שלי וטבעה במורד דפי הפורום:
הקטע הזה, אורכו עפ"י Google הוא 480 ק"מ וזמן נסיעה של 10:11 שעות הגה. משם הכוונה היא להגיע ל-Moab, UT מדרום.
האם הזמן הזה הוא הערכה הגיונית עבור Google (אני יודע שעוד צריך להפעיל על זה תוספת של כ-25%), או שזה מצב הכבישים רק תחת סופת חורף שבה יוטה נמצאת כעת ?
אם זה המצב הרגיל, אני מניח, שכדאי לשבור יום זה לשניים ואז היכן תהיה נקודת לינה ראויה ביניהן ? במפה הכל נראה שממה אחת גדולה...
המקומות היחידים שמצאתי בדי הרבה עמל מונים בסך הכל מוטל אחד ב-Ticaboo, UT ו-4 מוטלים ו-B&B אחד ב-Mexican Hat, UT. שתי העיירות האלה אינן ממש על ציר התנועה (כביש 95 של Utah) ובחירה באחת מהן תגדיל את מרחק הנהיגה בהרבה מאוד. ראו מקומן ביחס לציר כאן.יש משהו נוסף ? רעיונות ?אם זה לא הולך, יתכן ואאלץ לחזור לתכנון המקורי ולהגיע בהמשך ל-Moab, UT מצפון. -
מ-Hanksville, UT ל-Blanding, UTהמסלול שמופיע במפה שצירפת הוא הישיר ביותר לכיוון בלנדינג. לדעתי לא צריך להוסיף לא 25 וגם לא 15 אחוז. אולי 5 אחוז סטיות קטנות ממנו.
אין שם לאן לסטות...חחח....
ונראה שאכן אין שום בתי מלון או מוטלים בין הנקסוויל לבלנדינג.
לכן, הייתי מציע שתארגן את הביקור בגובלין יום לפני, צריך איזה 4 שעות באיזי, כולל הדרך לפארק. או שכפי שלמיטב זכרוני כתבתי לך בשרשור אחר שלך: וותר על הביקור ב-NATURAL ARCH. הרי יש לך מלא קשתות ב-ARCHES וב-NATURAL BRIDGES. אז - אם תצאו מוקדם - אפשר לבקר בגובלין ובנטורל ברידג'ס באותו היום וללון בבלנדינג.
-
ראובן, תודה !מדהים ! זה פתרון מעולה.
הורדת Natural Arch מורידה 6 שעות מהמסלול !
כעת זה מסלול של רק 334 ק"מ והערכת זמן של 4:20 שעות נהיגה עפ"י Google ואין צורך ללון באיזה "חור" ב"סוף העולם". גם חסכתי בזכותך יום טיול.
אני מניח, שאין נקודות תדלוק ואוכל לאורך המסלול וכנראה שאין גם כיסוי סלולרי.
-
תדלק פול בהנקסוויל -
כך חשבתיזוכר אם היו נקודות שאפשר לאכול בהן, או שצריך "כלכלה עצמית" ?
-
לא זוכרבטח בדרך יש איזה "גזלן" חחח.... תדאג לצידנית ותחזיק אוכל מוולמארט (אם בככל יש וולמארט באזורים האלה)
-
לא זוכרצביקה שלום.
עשינו את הדרך בכיוון ההפוך ממכסיקן האט לקפיטול ריף עבור דרך פארק הגשרים והגובלינים למיטב זיכרוני אין בדרך כלום. מה שכן הייתי מציע להמשיך ללינה עד מואב (כ 1-1.5 שעות) אלא אם יש לכם תוכניות נוספות בקטע הזה.
-
אלון, תודהמכיון שאנו רוצים לבקר גם ב-Needls Overlook, נעצור ללינה ב-Blanding, כדי שלא נאלץ לחזור מ-Moab בחזרה והביקור יהיה "על הדרך".
וכפי שהנחתי, חיזקת יחד עם ראובן את הערכתי שיהיה צורך בדלק וצידה לדרך.