ויזה עם הערה
-
שלום לכולם,
ניתנה לי ויזה לארה"ב עשר שנים עם הערה "TRAVELING WITH PARENTS".
ראיתי ששאלו לפני אבל אף אחד לא חזר לספר..
האם אוכל להכנס לבד והוריי יצטרפו אלי יומיים אחכ?
למישהו זה קרה? מישהו שמע? משהו??
כל פיסת מידע תועיל........
תודה
-
ויזה עם הערהאת צריכה להיכנס עם אחד מהורייך.
-
ויזה עם הערהמניסיון או הסקת מסקנות?
-
ויזה עם הערהאת מצפה שיענו לך את מה שאת רוצה לשמוע.
לא סתם שמו את ההערה הזו.
בדיוק למנוע מצעירים לספר סיפור שטסים לטיול משפחתי ואחכ נשארים שם.
פקיד ההגירה יכול להתרשם מהסיפור שההורים מגיעים עוד יומיים, ויכול להיות שיעשה לך אחורה פנה חזרה לישראל.
שווה סיכון ?
-
ויזה עם הערהסביר מאד להניח שלא יתנו לך בורדינג פאס אם אחד מההורים לא יטוס אתך באותה טיסה. פירושו של דבר שלא יתנו לך לעלות לטיסה.
-
ויזה עם הערהמניסיון של בני- שקיבל ויזה עם הערה...
-
ויזה עם הערהלא בטוח שיתנו לה לעלות לטיסה לארצות הברית, אם היא לא תמלא אחר ההוראות של הוייזה.
לא סתם, הקונסולים נותנים הערה כזאת, משום שהם חושדים באותו " צעיר", ונותנים לו צ'אנס .
אגב- אמרת להם בראיון שאת נוסעת לטייל בארצות הברית עם הורייך, ולכן נתנו לך ויזה עם הערה, אחרת כנראה היו מסרבים לבקשתך.
-
ויזה עם הערההטיסה היא עם קונקשיין באמסטרדם לכן אני מאמינה שיעלו אותי לטיסה... הורי מצטרפים אלי לשדה ואני באה עם תיקייה מסודרת עם העתק של הכרטיס טיסה שלהם והמלון שנשהה בו.
-
ויזה עם הערהבצ'ק אין הם יודעים שממשיכים לניו יורק, ולכן יבדקו את נושא הויזה.
לגבי "העתק כרטיס טיסה" - זה קשקוש.
אני יכול להכין לך עכשיו ב WORD כרטיס טיסה לירח.
את רוצה ללכת בדרך הישר - או לעשות נסיונות שבמקרה הטוב לא תהיה בעיה, במקרה הפחות טוב, תשארי בארץ או באמסטרדם או בניו יורק יעשו לך אחורה פנה.
-
ויזה עם הערהההערה ממש ברורה ולא נראה שיש מקום לפרשנות ולפלפולים שונים. גם אם ההורים באים איתך לשדה התעופה ומראים העתק כרטיס טיסה (שלא בעיה לפברק) והזמנת מלון (שממש לא בעיה לפברק) ומשכנעים את דיילת הקרקע להעלות אותך לטיסה, הם הרי לא יהיו איתך בשדה התעופה בארה"ב להראות את כל המסמכים הללו...לארה"ב תגיעי לבד ועם ויזה שאת לא יכולה להשתמש בה לבד.