ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב או רכישת רכב

פורום צפון אמריקה
    3
    5
    1283
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • alonmore28
      alonmore28 נערך לאחרונה על ידי

היי

התלבטות-

האם לטיול ארוך (נגיד 3 חודשים) שכולל הרבה נסיעות עבור נהג מתחת לגיל 25 (בן 24) יכול להיות שעדיף לרכוש רכב משומש וזול (ואולי אפילו להצליח למכור אותו בזיל הזול בסוף הטיול) מאשר לשכור רכב?

האם זה בכלל אפשרי למטייל לרכוש רכב בארה"ב? עלויות/ביטוחים/רשיונות וכו'...

האם יש הסדרי השכרה לטווח ארוך עם חברות השכרה שהם משתלמים? (באופן יחסי)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • alonmore28

השכרת רכב או רכישת רכב

בזמן הזה קצת חיפשתי באינטרנט, גם את אותה שאלה באנגלית והגעתי לתשובות שהתכלס שלהן הוא שאי אפשר/בעייתי/לא כדאי לקנות רכב.

מי שרוצה להתעמק בפירוט מוזמנת להמשיך לקרוא Smile

1. תיירים לא יכולים לקנות רכב בארה"ב. זה מאוד בעייתי, צריך כתובת מקומית ובגדול לכל סטייט והחוק שלה שהוא שונה. גם אם יש מקום ספציפי שבו זה "מותר" לתייר, יש עדיין את שאר המגבלות של רישיונות, ביטוחים, כתובת מקומית וכו'.

2. רכב סביר - באחד הפוסטים שקראתי דיברו על תקציב לרכב של עד 5000$. אחד האנשים שענו סיפר שהוא עשה חיפוש רק לשם הבדיקה וגילה שבמחיר כזה אפשר למצוא רכבים ממש ישנים (נגיד בני 10 שנים) עם קילומטראז' ממש גדול. וזה סיכון מאוד גדול לקנות רכב בכזה תקציב בארה"ב, שכן עלולים ליפול על גרוטאה שתיהרס ממש מהר.

3. למכור את הרכב גם יכול להיות בעייתי (בסוף הטיול). גם מבחינת למצוא קונה, גם מבחינה חוקית וכו'...

4. זה לא משתלם יותר מלשכור רכב. אם למשל מתכננים תקופת השכרה של 3 חודשים. עלות השכרת רכב ליום היא בערך 15-20 דולר. ואם אתה מתחת לגיל 25 אז זה 25-35 דולר. ב- 35 דולר ליום למשך חודש מגיעים ל- 1000 דולר. כלומר ל- 4 חודשים, 4000 דולר. אז בשביל רכב חדש, במצב טוב, שאפשר לקחת ולהחזיר מכל מקום בערך (בחברות הגדולות), עם ביטוחים (על רוב הדברים) ושירות לקוחות - עדיף כבר לשכור רכב. גם אם זה לתקופה ארוכה.

5. צריכת דלק - בתכלס, כשקונים רכב גרוטאה - הוא כנראה פחות יעיל בדלק מרכב חדש/קומפקטי שלוקחים מהשכרה. כלומר בטווח הארוך, כלכלית - גם מבחינת עלויות דלק - לשכור רכב זה עדיף.

**עריכה**

הסתייגות אחת שהיא קצת מובנת מאליה אבל בכל זאת.

אם יש לכם קרוב משפחה בארה"ב שיש לו רכב, סביר להניח שתוכלו לנהוג על הרכב שלו (מבחינה ביטוחית) בלי בעיה. לי לא הייתה בעיה לנהוג על רכב של אחי שגר בארה"ב על אף שאני נהג צעיר. כלומר, יכול להיות שבמקרים כאלו כדאי לעשות הסדר מול קרוב משפחה שבו משתמשים ברכב שלו או רכב שנמצא על שמו למהלך הטיול.

זה יכו לעזור, זה יכול להיות בעיתי - כל אחת ועניינה.

בהצלחה Smile

• alonmore28

השכרת רכב או רכישת רכב

שאלה - אם מישהי יודעת:

עלויות בהשכרת רכב עבור מי שמתחת לגיל 25. איך זה עובד?

כלומר:

האם יש עלות בסיס (לדוגמא 15 דולר ליום) לרכב שאליה מוסיפים תוספת עלות? או שזה במקום?

בנוסף, האם זה פר-נהג או שזו תוספת "נהג צעיר" גלובאלית ואז יכולים נגיד שני נהגים מתחת גיל 25 לנהוג?

תודה Smile

• shira1990
            shira1990 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב או רכישת רכב

העלות היא ליום פייר נהג, אך אי אפשר לשלם רק על ימים ספציפים, אלא על כל התקופה. כלומר, אם לדוגמא שני אנשים רוצים לנהוג, זה לא משנה אם ביום אחד יינהג הראשון, וביום השני השני- תצטרכו לשלם על כל התקופה על שני נהגים.

• ramiav1
              ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב או רכישת רכב

הנושא של רכב הוא מאוד מורכב וכדי לקנות רכב , אתה צריך קרובים מקומיים לתת אותם ככתובת .

בעבר הרחוק טיילתי חצי שנה אז רכשתי רכב , אבל היה לי מקום לשהות בו ולחפש בנחת רכב , שגם עליו היו לי הוצאות בלת"ם .

לפני מספר שנים הייתי 7 שבועות באותו מקום בפנסילבניה והיה לי רכב צמוד והיסתובבתי וראיתי מציאות שנמכרות במחירים אטרקטיביים .

אבל אם אתה נוסע לזמן קצוב ולא בא לך לבזבז זמן על חיפוש רכב ובהמשך חיפוש מוסכים אז כדאי רכב שכור , להערכתי רכב + ביטוח יהיה לך סביב ה-30 $ ליום אבל היתרון שכל קילקול מחליפים לך את הרכב במקום .

אני טס בקרוב והיזמנתי כרטיסי טיסה דרך אקספדיה וקיבלתי שם הצעות לשכירת רכב מאוד אטרקטיביות .

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון