ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חלוקת ימים באורלנדו

פורום צפון אמריקה
    5
    7
    3676
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • משתא
      משתא נערך לאחרונה על ידי

אני מגיע לאורלנדו בשישי בבוקר וטס משם ברביעי בערב.

לא כל כך מעוניין בפארקים של דיסני כי הייתי לפני זמן מה ביורודיסני ודי מיציתי.

חשבתי לעשות את המסלול כך:

שישי-שבת דאון-טאון

ראשון-שני שני הפארקים של יוניברסל

שלישי-מרכז החלל קנדי

רביעי - אאוטלטים וקניות עד הצהריים ומשם לשדה.

כמה שאלות

1. האם ניתן לדחוס את שני הפארקים של יוניברסל ליום אחד? מצד אחד חשבתי לפצל ולקנות 2 כרטיסים לפארק יחיד ולעשות בכל יום פארק אחר, אבל אני מאוד רוצה לעשות את הרכבת (מעולמו של הארי פוטר) שמחייבת כרטיס מעבר..

2. האם יש תחבורה ציבורית טובה למרכז החלל? וכנ"ל לגבי תחבורה משדה"ת לאיזור האטרקציות. אני תוהה האם אני יכול לוותר על הרכב באורלנדו (המלון צמוד לאולפני יוניברסל וחבל לי לשכור רכב לשישה ימים שמתוכם הוא יעמוד יומיים)

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

חלוקת ימים באורלנדו

מה זה דאון טאון? מרכז העיר אורלדנו? מעולם לא שמעתי על מישהו שמטייל שם. אני מניח שיש מה לעשות באורלדנו עצמה, אבל זה לא ידוע כיעד לתיירים.

או שאתה מתייחס לדאונטאון דיסני? אם כן, זה מתחם בילוי נחמד, אבל לחצי יום, לא ליומיים.

שים לב שבאופו כללי הפארקים עמוסים יותר בסוך השבוע. אז אולי לא כדאי בראשון ללכת ליוניברסל

• yaffabe
          yaffabe נערך לאחרונה על ידי

חלוקת ימים באורלנדו

אנחנו עשינו את שני הפרקים של יוניברסל ביום אחד והספקנו את כל מה שרצינו, אבל זה היה לפני 7 שנים ולפני ארי פוטר...

• dland
            dland נערך לאחרונה על ידי

חלוקת ימים באורלנדו

אני חושבת שאתה לא מסתכל נכון על השהיה באורלנדו.  נכון שבחלק מהזמן נמצאים בפארקים ואז הרכב לא הכרחי אבל הרכב נותן המון חופש כשזה מגיע לקניות ואוכל ובטח מהווה יתרון כשאתה רוצה להגיע למרכז החלל.

למשל בעניין הקניות - איפה תשים את הקניות אחרי שתיים שלוש חנויות? אם יש רכב צמוד, הבעיה נפתרה.

בנוסף מחירי השכרת רכב באורלנדו בדרך כלל מאוד זולים.

לגבי שני פארקים ביום - כל אחד והקצב שלו, המשפחה שלי בקושי מצליחה לעמוד בפארק אחד ליום.  כיוון שחשבת להקדיש יומיים לדאון טאון דיסני (בהנחה שלכך התכוונת), מקום שהוא בסה"כ ריכוז של חנויות, מסעדות ולזכרוני יש שם גם מרכז משחקים אחד, התפנה לך יום אחד שבוודאי עדיף להקדיש אותו לפארק.

דנה

• משתא
              משתא נערך לאחרונה על ידי

חלוקת ימים באורלנדו

תודה על התגובות,

כוונתי בדאון טאון הייתה העיר אורלנדו עצמה ולא הרובע של דיסני (שיהיה חלק מהסיבוב).

אחרי מספר בירורים ראיתי שאין שום תחבורה ציבורית למרכז החלל, אלא רק אוטובוסים מודרכים שעושים איסוף ממספר נקודות ועולים בערך 50 דולר לאדם (100 דולר כולל כרטיס הכניסה למרכז).

ובכל זאת דווקא התרשמתי לטובה ממערכת התחבורה הציבורית באורלנדו, יש אוטובוסים מהמלון שלי לכל נקודה בעיר וניתן לרכוש כרטיס חופשי שבועי בעלות של 16 דולר בלבד לאדם כך שנראה לי שאוותר על הרכב (האוטובוס המודרך לקנדי עולה כמו שכירות רכב ליום אחד)

• yaffabe
                yaffabe נערך לאחרונה על ידי

חלוקת ימים באורלנדו

אם אתה יוצא לקניות עם תחבורה ציבורית, ממליצה לקחת איתך מזוודת טרול שבה תוכל להכניס את השקיות..

• סימה
                  סימה נערך לאחרונה על ידי

חלוקת ימים באורלנדו

לגבי הפארקים של יוניברסל, לדעתי חבל לדחוס ליום אחד כשיש לך עוד יומיים ללא תוכנית מוגדרת (לא יודעת מה יש בדאון טאון אורלנדו, אבל זה בטח לא יום שלם ובטח כפליים לא יומיים).אני יודעת שיש כאלו שעושים את שני הפארקים ביום אחד אבל אני עשיתי אותם כל אחד יום שלם ועדיין לא עליתי על כל המתקנים שיש לפארקים להציע. 

אם השאלה היא בגלל הכרטיס שמאפשר מעבר בין הפארקים לצורך עליה לרכבת של הארי פוטר, אז לדעתי כדאי לרכוש כרטיס ליומיים שמאפשר מעבר בכל מקרה, למרות שהוא יותר יקר. אני מתכוונת לעשות את זה בטיול הבא וזה כדי שאוכל לנסוע ברכבת. הבנתי שבכל כיוון האטרקציה היא שונה ולכן אפשר פשוט לנסוע ולחזור לפארק ממנו יצאנו. 

לגבי השכרת רכב, בפעם הקודמת שהיינו באורלנדו היינו 10 ימים ולמרות שחלק מזמן היינו במוטל ליד יוניברסל עם שאטל לשם וחלק במלון בדיסני והשתמשנו בהסעות שלהם, עדיין היה שווה להיות עם רכב. השאטלים בד"כ עוברים בעוד מלונות בדרך, לפעמים אם אתה אחרון אז זה לוקח דקות ולפעמים זה סיבוב ארוך מאוד. כשאתה אחרי יום שלם של פארק, גם לקפוץ בערב למסעדה זו משימה קצת קשה Smile ואוטו עוזר הרבה. השכרת הרכב באורלנדו היא יחסית זולה וככל ששוכרים ליותר זמן זה משתלם יותר. 

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון