מסלול לצפון-מזרח ארהב
-
מביאה גם לכאן מצפון אמריקה...
שלום , לאחר שקראתי הרבה מסיפורי הטיולים המושקעים פה ובפורום משפחות, מנסה לבנות שלד של מסלול לפני הזמנת כרטיסי הטיסה.
התכנון הוא טיול של עד 23 ימים בחגי תשרי שמתחילים באוקטובר 2016. זוג + 3 (16,13,9) התחלתי לתכנן לפי ימים.
אשמח לייעוץ, הערות ועזרה בתכנון המצורף.
לא פרטתי כאן בפרוט את מסלולי הטבע והאתרים בהם אנחנו מתכננים לטייל. מאמינה שלתכנון הראשוני, בשלב זה, זה מספיק. אח"כ אמשיך עם החפירות לעומק.....
יום 1 : טיסה לניו יורק
ימים 2 – 4 : טעימה מהעיר ניו יורק. (סה"כ 3 ימים מלאים בעיר, 4 לילות בניו יורק ) יום 5 : השכרת רכב ויציאה צפונה לכיוון בוסטון. איפה כדאי לישון ? באיזה דרך מומלץ לנסוע ?
יום 6 : ביקור באוניית מייפלאור II ובמוזיאון PLIMOTH PLANTATION. לינה בבוסטון.
יום 7: בוסטון לינה בבוסטון (סה"כ 1-1.5 ימים בבוסטון, 2 לילות בבוסטון)
ימים 8 - 15: הרים לבנים – מפלי ניאגרה
יום 8: יציאה מבוסטון ללינה ב North Conway. איפה כדאי לעצור בדרך ?
יום 9: הרים לבנים - כביש 112, הר וושינגטון לינה North Conway. (סה"כ 2 ימים באזור הרים לבנים, 2 לילות בנורת קונווי)
יום 10: יציאה מ North Conway ללינה ב Stowe דרך כביש 302 (לינה בסטאו)
יום 11: יציאה מ Stowe לכיוון Lake Placid. ביקור באחוזת משפחת טראפ, מפעל גלידות בן & ג'רי, חוות מיפל. (לינה בלייק פלסייד)
יום 12: מ Lake Placid ל Old Forge (לינה ב Old Forge) - Adirondack Mountains
יום 13: מהעיירה Old Forge ל Watkins Glen (לינה בווטקינס גלן) - Adirondack Mountains
יום 14: מהעיירה Watkins Glen ללינה במפלי ניאגרה – אגמי האצבעות
יום 15: מפלי ניאגרה (לינה במפלים)
יום 16: טיסה מבאפלו לאורלנדו
יום 17 – 21: אורלנדו - פארקים
יום 22: טיסה אורלנדו - ישראל
החלטנו לנסוע באוקטובר ולא בקיץ מתוך תקווה לתפוס קצת שלכת. מקווה שלא יהיה מוקדם מידי.
האם חלוקת הימים נראית הגיונית ? אני לא בעד נסיעות ארוכות מידי ביום אחד .... לא תמיד זה מסתדר עם המסלול אבל האם יש מקומות שניתן לקצר ע"י שינוי מקום לינה ?
יש לנו 8 ימי טיול בטבע - מקווה שהילדים יחזיקו מעמד עד אורלנדו blush . ברור לי שרק טיולים בטבע זה יותר מידי בשבילם. האם יש מקומות מומלצים במיוחד עם ילדים במסלול, שכדאי להתמקד בהם ? כרגע בתכנון יצא לי 22 ימים.
יש לנו אפשרות ליום אחד נוסף. איפה כדאי להוסיף או לרווח במסלול ?
האם למישהו יש ניסיון בטיסה עם טורקיש ?טוב או רע ?
תודה
לורה