אל על אפ
-
שלום . האם ניתן לשוחח טל' עם נציג של אל על אפ? אני רוצה לשלם ב- 2 כרטיסי אשראי ואני לא רואה אפשרות כזאת .
ועוד שאלה של הדיוט . המחירים של אל על ו- wizz air מאוד דומים - עם מי עדיף לבצע את ההזמנה ?
תודה לכל המשיבים
-
אל על אפאפשר להניח שמספר הטלפון של אל על הוא גם מספר הטלפון של אפ, ואם לא אז הם יעבירו אותך או ייתנו לך את המספר הנכון.
-
אל על אפמספר הטלפון של אפ 03-9771060. יכול להיות אבל שיחשיבו לך את זה כהזמנה דרך נציג ואז יש תוספת עלות...תוודא לפני
-
אל על אפאם המחירים זהים אז תבדקי את שעות הטיסה. Up ממריא מהארץ מוקדם בבוקר לכן כדאי לטוס עם ויזאייר. ומעידך ויזאייר ממריאים מבודפדט מוקדם לכן חזרה כדאי עם up.
-
אל על אפהיי
השעות של UP הרבה יותר נוחות מהשעות של WIZZ AIR
-
אל על אפאין הבדל גדול בין המראה ב 6 לבין 7 בבוקר.
-
אל על אפהזמנתי באל על אפ. עכשיו ההתלבטות הגדולה איזה מלון להזמין . ההיצע גדול מאוד ומבלבל מאוד . אשמח להצעות מנסיונכם .
תודה
-
אל על אפמועד הנסיעה,עם ארוחת בוקר או בלי,עם אפשרות ביטול או בלי והעיקר
מה הסכום שחשבתם להקציב לזה ?
אני חושב שאלה נתונים שנדרשים בכדי להמליץ על מלון[לפי הכיס]
-
אל על אפ13/12. מלון עם ארוחת בוקר. חשוב לי שהמלון יהיה במרכז. לא מחפשת מלון יוקרתי. אני מניחה ש- 200 - 250 שח ללילה - זה סביר.
-
אל על אפמצרף את המלצתי על מספר מלונות 4 כוכבים מרכזיים שמשווקים במחירים
של עד 250 ש"ח [כפי שציינת] ללילה עם ארוחת בוקר וחלקם עם אפשרות ביטול
[את הבדיקה ערכתי עבור 4 לילות החל מ13.12 ]
1- ARCADIA ,מלון חדיש שנפתח לפני כ 1.5 שנה- רוב אמצעי התחבורה
לאתרים המרכזיים של העיר ממש מולה [ככר DEAK FERENC TER '-מפגש
3 קווי המטרו.
2- CARAT , מלון שעבר שיפוץ ומתיחת פנים לא מזמן. גם מלון זה בעל מיקום
מעולה.
3- PRESIDENT , מלון בוטיק נחמד שמרוחק מהככר שציינתי כ 500 מי.
מיקום המלונות מאפשר להגיע גם רגלית לרוב האתרים המרכזיים של עיר
בהצלחה !
-
אל על אפאיך ידעתם לאן פותחת השירשור רוצה להגיע כי למיטב קריאתי לא ראיתי שהיא גילתה לנו.
-
אל על אפלאחר בדיקה וקריאה , אני מתלבטת בין carat לבין medosz . מקווה כבר בבוקר לקבל החלטה .על אף שאיני מוצאת ייתרון כל שהוא - האחד על השני
תודה ושבוע טוב
-
אל על אפהמיקום של מלון קארט הרבה יותר טוב.
-
אל על אפהזמנתי את carat. תודה על המלצתכם .