עזרה בארגון טיול לקובה -
-
שני זוגות בגילאי ה - 65 רוצים לצאת לטיול בתחילת חודש מרץ לקובה וגואטמלה
מחפשים נהג/מדריך לקובה שאפשר לתאם איתו ישירות ללא תיווך של חברה מהארץ
כנ"ל לגבי השכרת רכב - אם מכירים חברה להשכרת רכב בקובה, שאפשר ליצור עמה קשר ולבדוק עלויות.
בנוסף, אולי אתם מכירים בארץ חברה טובה שמתמצאת בהזמנת הטיסות הכדאיות ביותר והוצאת הויזה - נודה ונשמח
בתודה ובברכה
נירה דורי ארד 050-7227382
למרות גילנו - אנחנו צעירים ברוחנו ועד כה טיילנו לבד וללא נהג צמוד. הבנו שבקובה זה לא כדאי להתנייד לבד לתקופה כל כך קצרה ולכן מחפשים לשכור רכב ומדריך. גם הלינה - לא מעוניינים במלונות אלא בבתים כשהכוונה לא לעשות טיול תיירותי אלא יותר טיול היכרות עם האנשים , הפולקלור והאווירה
נודה מאד על כל עזרה שתוכלו לתת לנו הן במייל והן בטלפון.
-
עזרה בארגון טיול לקובה -רצ"ב חיפוש אחורה בפורום- שמעלה לפחות שני מדריכים מומלצי עם פרטי התקשרות ועוד אחד שמפנה לחיפוש השם במדור 1001 טיפים
בהצלחה
-
עזרה בארגון טיול לקובה -כמה זמן זה תקופה קצרה?
בגדול בקובה יש בכל פינת רחוב שירות הסעות, כלומר רכב פרטי שמסיע אתכם בין היעדים, וכיוון שאתם 4 אתם ממלאים רכב בלי צורך להשכיר אותו כל היום -
עזרה בארגון טיול לקובה -אני מכיר מדריך טוב בקובה. שני חברים שלי כבר השתמשו בשירותיו, אני עומד לנסוע לשם בינואר.
שמו דניאל המייל שלו [email protected] הטלפון 53-52840453.
אשמח לשמוע שהסתדרתם. תמיר 052-8393455
אולי אתם או מישהו אחר יכול לעזור לי. כמה זמן ראוי להקדיש לאיזור טיקל.
האם להגיע בטיסה מגואטמלה סיטי ב 7 בערב ולעזוב למחרת ב7 בערב זה מספיק,
-
עזרה בארגון טיול לקובה -כמה זמן נכון להקדיש לאיזור פלורנס וטיקן
תמיר 052-8393455
-
עזרה בארגון טיול לקובה -הי תמיר
קודם כל תודה
אתה יודע אם אפשר להיעזר בו גם להשכרת רכב?
תודה
נירה
-
עזרה בארגון טיול לקובה -בטיקל בד"כ הרוב עושים את סיור הזריחה ונשארים עד לאיסוף בצהריים חזרה לפלורס.
אם אתה מעוניין בסגנון סיור כזה- הגעה ל-24 שעות תספיק לך. אם אתה מעוניין ביותר או משהו נוסף- כנראה תזדקק לעוד יום...
-
עזרה בארגון טיול לקובה -הי תמיר
רציתי לשאול אותך כמה שאלות נוספות:
כמה סיכמת עם דניאל עבור כל יום הדרכה וכמה עולה הרכב שאתה שוכר ( קטן או ואן?)
האם כדאי להזמין טיסה מקובה לגואטמלה כבר עכשיו מהארץ או שניתן להזמין במקום כשמגיעים לשם?
תודה שוב
נירה
-
עזרה בארגון טיול לקובה -נירה
אני עובד הפוך טס מגואטמלה לקובה והזמנתח מראש. זה לא זול כ 600 $ בתיירים או 850$ בביזנס
-
עזרה בארגון טיול לקובה -היי,
גם אנחנו מתכננים טיול לקובה. בהתחלה חשבנו שניקח מדריך שהוא גם נהג עם רכב ואז אין צורך להשכיר רכב בנפרד.
ככל שהתחלנו לחקור יותר ודיברנו עם אנשים שהיו בקובה הבנו שהרבה יותר קל לקחת נסיעה ממקום למקום, כמו שמישהו כתב פה.
רק שימו לב שאם אתם נוסעים 4 ברכב פרטי רגיל זה יכול להיות בעייתי מבחינת מזוודות. בהנחה שלכל מבוגר יש מזוודה, אין להכל מקום בתא המטען ואז גם יושבים צפוף במושב האחורי וגם יש עליכם מזוודה והנסיעות לא כל כך קצרות ממקום למקום... אז קחו את זה בחשבון.