המלצה על דיל לחו''ל (הפתעה)
-
שלום לכולם. ברצוני להפתיע את אישתי לקפיצה של 3-4 ימים לחו''ל לרגל יום הולדתה ה- 36 .(טיול הפתעה ללא ידיעתה) התאריכים הינם בין אמצע פברואר לסוף פברואר. היכן הייתם ממליצים לי לנסוע . בברצלונה היינו וזה יורד. המקומות אשר אני חשבתי הינם : מדריד או מילאנו -
המלצה על דיל לחו``ל (הפתעה):Reאם קור הוא גורם מרתיע,אז רומא עונה על המבוקש לדיל קצר. אישית,אני מעדיף את מאדריד המהודרת והמלכותית יותר,אך אין לשם דילים של טיסה+מלון,ועליך לקנות אותם בניפרד. אגב,מה עם פאריז המרהיבה? -
המלצה על דיל לחו``ל (הפתעה):Reמתוך המקומות שציינת הייתי בוחר את רומא. -
המלצה על דיל לחו``ל (הפתעה):Reמזג האויר במילאנו ומדריד עשוי להיות יותר גרוע מפראג, לידיעתך. בפברואר קשה להמליץ על מקום שבו ישרור מזג אויר טוב, אבל מתוך היעדים שנשארו הייתי ממליץ על לונדון (אפשר להסתדר גם בחורף), אזור דרום ספרד שמתאים לטיול שהגדרת, ברומא עשוי להיות מזג אויר נעים עקב ה -
המלצה על דיל לחו``ל (הפתעה):Reאולי קפריסין? בהרי הטרודוס או בבתי כפר. -
לדעתי.. רומאחזרתי מאיטליה מילנו קרה מאוד גם רומא לא שיא החום..אבל אפשר להסתדר בכל אופן תבדוק לפני שאתה רוכש את הדיל את מזג האוויר -
גם לדעתי רומא.רומא נפלאה לטיול של 3-4 ימים. נוח להסתדר בה בתחבורה ציבורית זמינה וזולה. יש הרבה מה לראות, הרבה יופי ורומנטיקה. מסעדות מעולות, אוירה מדהימה. בילויים שמתאימים כמעט לכל טעם: מוזאונים, קניות, אוכל, אתרים היסטורים, בילויים ליליים... -
המלצה על דיל לחו``ל (הפתעה):Reאני ממליץ אך ורק על אנטליה מלון 5 כוכבים דה לוקס הכל כלול סע ותהנה כל השאר עיר בשלשה ימים כולל טיסות חבל על הזמן והכסף בחורף -
המלצה על דיל לחו``ל (הפתעה):Reאנחנו עשינ את זה ברומא לפני שבועיים והיה נפלא. התארחנו במלון מקסים שהבעלים שלו ישראלים קרוב למרכז ולתחנת רכבת. הטיסה קצרה וזולה מזג האויר נח. השרות והיחס במלון היו נהדרים. אני ממליץ על רומא!! לפרטים על המלון www.bedandbreakfastmaria.it +39677591469