ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול משפחות במערב ארה״ב

פורום צפון אמריקה
    4
    4
    2147
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yaniv20879
      yaniv20879 נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב לכולם

לפני שנתחיל עם תכנון ומסלול הטיול יש לי שאלה

אנחנו זוג בני 36 ו- 33 מתכננים לטוס למערב ארהב ביולי 2016 עם 3 הילדים שלנו שיהיו בזמן הטיול הגדול בן 7 והתאומות בנות 2.5 שנים

האם נראה לכם שניתן לצאת לטיול כזה עם הרכב משפחתי כזה? האם יהיה קשה? נשמח לטיפים כלליים 

תודה מראש לכולם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

טיול משפחות במערב ארה״ב

לצאת תמיד אפשר- איך זה יצא ויראה - זה כבר דברים שגם תלויים בהתנהלות שלכם, באופי של הילדים שלכם  וגם שלכם.. וכיוב'.

עוד משתנה חשוב- מה אתם רוצים- האם זה טיול בשבילכם או טיול לילדים ( כשאני אומר את זה אני מתכוון -האם אתם הולכים כל הזמן לחפש אטרקציות לילדים או מדי פעם, כדי להקל על הטיול כמו שאתם רוצים אותו- תכניסו פעילויות ילדים).

אנחנו טיילנו עם ילדים צעירים בגילאים כאלו וזה בהחלט אפשרי. ושוב השאלה- האם אתם יותר טיפוסים עירוניים או מחפשים טבע- לכל סגנון טיול, המלצות אחרות...

סתם בכללי ( מתאים יותר לטבע)- אני באופן אישי מעדיף לא לנהוג יותר מ-5 שעות ביום, ואם אפשר לפצל עם עצירה באמצע מה טוב. צריך עיסוקים לילדים בנסיעה- היום כמעט ולא יהיו בנמצא ילדים שמסתכלים עלהנוף או סופרים מכוניות ממול וכו'...

המרחקים במערב ארה"ב- בעיקר באזורי הטבע יכולים להיות גדולים בלי הרבה אפשרויות עצירה- לנו היה משהו כמו "שירותים ניידים" לגיל הממש צעיר- קנינו את זה בארה"ב באיזה 10$- זה למעשה משהו כמו סיר נייד- אבל עבד כשאין יכולת התאפקות וצריך לעצור.

גם אם אתם בטיול נף וכו'- ובעיקר אם זה פחות מדבר אליכם- תשלבו עצירות ילדים- בגילאים כאלו אפילו שיחרור אנרגיה בגן שעשועים או על שפת אגם למשל- יתן לכם שקט להמשך הנהיגה באותו יום ( לא חייבים בגילאים כאלו דיסני או עלויות אדירות...)

נסיעה טובה!

• waveG
          waveG נערך לאחרונה על ידי

טיול משפחות במערב ארה״ב

אנחנו טיילנו כך עם שתי בנות (6+3) ומתכננים טיול נוסף השנה איתן (בנות 8+5).

את שני הטיולים עשינו (נעשה) בקראוון.

לטעמי זו אחת הדרכים הנוחות ביותר לטיול משפחות שכולל בעיקר אתרי טבע.

אם אתם אנשים עירוניים יותר, זה כמובן פחות מתאים.

יתרונות - לא צריך לפרוק/לארוז, תמיד יש מטבח/שירותים/מקלחת, הילדים "מבייתים" בקלות ולא צריכים להתרגל כל ערב למיטה אחרת.

חסרונות - לא מתאים לערים הגדולות, צריך יותר "לעבוד" - לבשל לדוגמא, חלל קטן ופחות אינטימי.

האם היה קשה? לא. לא היה קשה - היה שונה מטיול זוגי.

הקצב שונה, צריך למצוא פעילויות שיעניינו גם אותם, צריך להקדיש זמן למנוחה, ארוחות ביניים, לתכנן נכון זמני נסיעות.

אבל אתה מכיר את הילדים שלך הכי טוב - האם הם אוהבים לטייל? ואתם? האם קל להם עם שינויים? האם הם בסדר בנסיעות? כל אלו פרמטרים שיכולים להשפיע על הטיול ועל דרך התכנון שלו...

• אנשיםטובים
            אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

טיול משפחות במערב ארה״ב

אני מטייל עם הילדים בערך כך שנה מאז שהגדולה נולדה (היום בת 10), כולל כבר כמה טיולים בהרכב של שלושה, וכולל כמה טיולים לארה"ב (אחד גם למערב בהרכב לא שונה בהרבה משלכם).

אפשר לראות את חלק מסיפורי הטיול שלי בבלוג פה באתר.

לטעמי אפשר בהחלט לטייל בהרכב הזה בכל מקום וכולל גם במערב. אבל כמו שכתבו לך כבר - גם זה מאד אישי, וגם זה תלוי מה הטיול.

הילדים ישמחו לבלות שבוע שלם בדיסנילנד, ולא ישמחו לנסוע שעות על גבו שעות לראות את גרנד קניון.

אם הטיול מותאם להם - אני חושב שהם ואתם בהחלט תהנו.

אם הטיול מותאם לכם - זה יכול להפוך לסיוט.

מה שכן, אם הטיול מותאם להם, יש אנשים שיטענו שחבל על הכסף.

אנחנו למשל בטיול שלנו בחרנו לוותר על כל אתרי הטבע, אחד מהימים בילינו בגינה ציבורית (עם חברים), ועוד. אפשר בהחלט לטעון שבשביל גינה ציבורית לבך לטוס 15 שעות, לשלם עשרות אלפי שקלים על הטיסה ועוד אלפיים שקל ליום עלות שהייה.

ללכת לדיסני (ולשלם הון על כניסה) בלי לעלות על אף מתקן של גדולים - יש מי שיטען שחבל.

אם שה לא ברור - אני לא טוען ככה Smile

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון