ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רומניה vs פולין

פורום אירופה
    4
    6
    2555
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Hila3215211
      Hila3215211 נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב ושקט לכולם, צריכה התייעצות עם יושבי הפורום, עוד בעודי יושבת קוראת,לומדת ומתכננת טיול ל5 נפשות לרומניה מגיע הבעל עם הצעה לפולין...למה לא הוא אומר לי , לא הכל זה טיולי שואה לשם ואני מהרהרת בדבר וראיתי שקרקוב וורשה די מעניינות, שאלותיי הן - האם פולין זולה יותר מרומניה? האם האטרקציות שבה יתאימו לילדים גילאי 4, 11, 14?, מישהו טייל ביולי ויכול להמליץ? האם ישנם פנסיונים רבים כמו ברומניה? תודה מראש על ההכוונה והעזרה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דוד_
        דוד_ נערך לאחרונה על ידי

רומניה vs פולין

1. רמת המחירים של פולין זולה בדומה לרומניה. מה שמשותף בנוסף שהמטבע ב-2 המדינות שווה בערכו לשקל כך שאין צורך בחישובי המרה.

2. בהחלט לא טיולי שואה, אבל מתאים למי שיכול להפריד בראש , ולעשות סוויץ'.

3. האטרקציות בפולין רבות ובהחלט יתאימו לילדים בגילאים שלכם. בפולין יש הרבה פארקי שעשועים קטנים ופארקי נושא (דינוזרואים,חרקים וכו'..),  פארקי מים, שייט,ראפטנג, רכיבה על סוסים, מגלשות הרים,מכרה מלח,  רכבלים ועוד..

4. ישנם הרבה מאד פנסיונים, זו הדרך שהפולנים ותושבי האזור נופשים.  האפשריות הנפוצות  הם פנסיון עם ארוחת בוקר ואפשרות לארוחת ערב בתפריט קבוע, או לינה בלבד עם מטבח משותף, או אירוח ללינה בלבד.

יש לקחת בחשבון שבמרבית האזורים שהשפה האנגלית  פחות נפוצה, אבל תמיד אפשר להסתדר.

בהשוואה בין פולין לרומניה פולין מעט מודרנית יותר, עם רמת מחירים זהה, זולה מאד.

• Hila3215211

רומניה vs פולין

תודה רבה דוד!!!  ממשיכה עוד לברר ולחפש חומר אך בהחלט סייעת לי. תודה.

• ben_shap2
            ben_shap2 נערך לאחרונה על ידי

רומניה vs פולין

אני חושב שפולין הרבה יותר מתקדמת מרומניה.

רומניה מדינה יפה, אבל הכל מרגיש בה מוזנח לפעמים. התשתיות בפולין טובות משמעותית (כבישים, רכבות...).

האוכל ברומניה, לי לפחות, הרגיש זול יותר בצורה די משמעותית מבפולין (שגם היא מאוד זולה). בעיקר במסעדות היוקרה.

• myny
              myny נערך לאחרונה על ידי

רומניה vs פולין

לא הייתי בפולין אבל בהרבה מאוד מקומות כן לפני 4 שנים הגעתי לראשונה לרומניה והתאהבתי במדינה המיוחדת היפה הזו ,באנשים המאוד מאוד חביבים וכמובן באוכל מאז פעם בשנה אני ברומניה (כבר 4 פעמים) לא יודע מה יש במדינה הזו שגורם לנו לרצות לחזור אבל שמעתי את זה מהרבה אחרים-וכבר הזמנו כרטיסים לשנה הבאה

• Hila3215211

רומניה vs פולין

תודה על התגובות!

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון