חזרנו משבועיים באטליה
-
אחרי שנעזרתי רבות באתר רציתי להוסיף מס דברים שאני מקווה שיועילו. ראשית להמליץ על אדם מקסים בשם גורגיו ישראלי שחי באיטלי ובבעלותו מלון בשם ``מגדל`` ברחוב corso imanuel במרחק 2 דקות הליכה מפיצה נבונה ברומא שפתח את המלון עבורינו בשעה 1:30 בלילה לאחר שבעל הדירה אותה שכרנו מאחת הסוכניות בארץ סגר את הטלפון ולא טרח כלל להופיע ולמסור לנו את הדירה נאלצנו להמתין כשעה עד שמצאנו את גורגיו הוא פתח את המלון עבורינו שיכן אותנו וכמובן שנארנו אצלו את 3 הלילות הנוספים. המלון נקי ומסודר עם ארוחת בקר קלה וטובה וממוקם באזור פנטסטי לטיולים ברומא. גם בטוקנה גרנו בחווה בתיווכה של אורנה הס מירושלים והיה בסדר גמור מקום מצוין כ- 20 ק``מ דרומית לפירנצה, בצד המערבי של טוסקנה. חשוב לציין דבר נוסף המסעדות פתוחות בצהריים עד שעה 14.30 ומי שנוסע ביחוד עם ילדים יש לקחת זאת בחשבון. באגם גרדה לנו ע``פ המלצות רהות ב-corte olfino וראוי לציין שההמלצות לא איכזבו והמקום והבעלים נחמדים מאד . לגבי מסלולים אפרט בהמשך ולכל המעונין אשמח לעזור בכל שאלה -
חזרנו משבועיים באטליה:Reאני מתכנן לנסוע גם אשמח אם לדעת כמה עלה לך לילה ברומא ? ומה היה המסלול שלך פחות או יותר אני מתקשה קצת בתיכנון -
בבקשה , תוסיף פרטים אודות מיגדלאולי שמרת את מספר הטלפון,
כמה עולה לזוג לילה .
מקלחות צמודות,מיזוג אויר,
אולי יש לך תמונה מהחדר,,,,,
בשם רבים אחרים, תודה. -
חזרנו משבועיים באטליה:Reמצאתי כתבה על מגדל פאלאס ברומא,,,אני חושב שמדובר
באותו מלון. -
חזרנו משבועיים באטליה:Reנכון מדובר באותו מלון המחיר הוא בין 150-ל250 ארו ללילה אנחנו היינו 5 כך שלקחנו 2 חדרים. לגבי במסלול אנחנו היינו 4 לילות ברומא 3 ימי טיול מקיפים כולל כניסהנ למוזאון הוותיקן ורובע טרסווסטרה לאחר מכן נסיעה לכוון טוסקנה דרך העיירה אורביטו עם הכנסיה היפיפיה ממולץ למחורת סיינה וסאן גימיניאנו, ביום הנוסף פיזה לוקה, היום השלישי דרך הקיאנטי כביש 222ביום הרביעי פירנצה . נסיעה לכיוון אגם גרדה דרך בולוניה (אין הרבה מה לראות) ודרך העירה הנחמדה מאד מנטובה. לאחר התמקמות באזור גרדה יום אחד סיור סביב האגם כולל עליה למונטו בלדו, יום שני גרדאלנד ,יום שלישי נסיעה לונציה ,יום החמישי פארק הסרטים ומופע האבירים, יום שישי נסיעה לאזור הדולומיטים עד מדונה דה קמפיוליו דרך אגם טוהל ומפלי נארדי יום קצת עמוס ביחוד שהאזור ``שומם`` ויותר במתכונת הכנה לחורף . ביום האחרון בקור בפארק סיגוריטה, ובורונה עד לטיסה בחצות -
חזרנו משבועיים באטליה:Reכדאי שתפרסם איזו סוכנות לא נתנה לך את התמורה עבור התשלום, כך שהם ישפרו את השירות ולא רק ייקחו את הכסף, וגם כדי שאנשים לא יסתמכו על חברה כזו.