תכנון מסלול + ויזה לסין
-
ככה, חברה שלי ואני מתכננים להגיע לסין בתחילת מרץ, ולטייל בה חודש וחצי עד אמצע אפריל. לפני זה לטייל עוד כחודשיים וחצי במזרח. דבר ראשון הויזה. אנחנו נצטרך ויזה ל60 יום, בשביל להימנע מהתעסקות בהארכות בתוך סין. הונג קונג מתוכננת לתחילת סין, ככה שלא יהיה נח לחזור אליה על מנת להאריך. קראתי שהויזה תקפה לשלושה חודשים מיום הוצאתה. נניח ונוציא ויזה כבר בישראל ל60 יום חודשיים וחצי לפני ההגעה לסין, נוכל להיכנס לסין שבועיים לפני תום תוקף הויזה ואז לשהות בה 60 יום? כלומר, צריך להיכנס לסין לפני תום תוקף הויזה, או כבר לצאת ממנה? מקווה שהייתי ברור. בהנחה שזה לא מתאפשר, בהונג קונג יהיה פשוט להוציא ויזה ל60 יום?
דבר שני- תכנון מסלול לחודש וחצי. האם זה הגיוני להכניס בזמן כזה את הונג קונג + מקאו, יונאן, ס'צואן, שנגחאי ובייג'ינג בלי לפספס יותר מדי דברים? חשבתי על בערך שישה ימים בהונג קונג, חמישה בבייג'ינג, 4 בשנגחאי, שבועיים וחצי ביונאן, ועוד שבוע וחצי בסצ'ואן. תכננתי טיסת פנים אחת מסצואן לשנגחאי כשהסדר זה הונג קונג - יונאן - סצואן- שנגחאי - בייגינג.
תודה!
-
תכנון מסלול + ויזה לסיןמישהו? 230 צפיות??
-
תכנון מסלול + ויזה לסיןאל תכעס, סבלנות יענו לך.. לגבי הטיסה, 60 יום שקיבלתם לא כלולים בזמן התוקף, כלומר תוכלו להיכנס גם אחרי 89 יום ולטייל 60 יום. מסלול - לטעמי הוא צפוף מדי, סטייל "הייתי ראיתי".
-
תכנון מסלול + ויזה לסיןתחלק לפסקאות פעם הבאה, ואז גם יסיימו לקרוא ולא רק יצפו
-
תכנון מסלול + ויזה לסיןאפשר להכנס עד תום תוקף הויזה, ומהיום שנכנסתם ניתן לשהות את הזמן שרשום בה (60 יום אם זה מה שתקבלו).
לגבי המסלול, קצת עמוס. הייתי מוריד את שנגחאי. חבל שאתם מוותרים על אזור גווילין אם אתם כבר בהונג קונג, אבל אי אפשר להספיק הכל.
-
תכנון מסלול + ויזה לסיןלא כעסתי, תודה רבה לעונים, גם ההערה הקשורה במבנה של מאמר אקח לתשומת ליבי (כשכותבים בפלאפון זה לא יוצא אותו דבר במחשב).
-
תכנון מסלול + ויזה לסיןחגבי הויזה אין טעםצ לענות כי כבר קיבלת את התשובה.
לגבי המסלול לטעמי זה יותר מדי, יונאן וסיצ'ואן אלו מחוזות ענקים מבחינת השטח הגאוגרפיה ומלאים בהמון דברים שאפשר לראות,כדי להגיד שבאמת עשית וראית הכל בכל מחוז כזה זה עניין של 3 שבועות לטעמי, לכן תצטרכו לצמצם קצת,גם אני הייתי מוותר על שאנגחאי אם כבר תהיו בהונג קונג
-
תכנון מסלול + ויזה לסיןובמידה ומוותרים על שנגחאי זה ייתן מספיק זמן לדעתך ליונאן וסצואן? או בכל מקרה לוותר על אחד מהם. בעקרון כן חשבתי גם בדרך מהונג קונג ליונאן לעבור בגווילין ולא לסוע ישר
-
תכנון מסלול + ויזה לסיןלדעתי דווקא המסלול טוב, אבל זה תלוי בכמה תרצה להעמיק בכל מחוז.. אנחנו היינו גם חודש וחצי, ומראש החלטנו על טיול היילייטס, ושלמחוזות שאהבנו נחזור שוב.. למשל בסצואן היינו בצנגדו, לשאן, גוזייגו וחואנלונג.. ביונאן רק בקונמינג וליגאנג. אבל עשינו הרבה דברים אחרים כמו פינגיאו, שיאן, יאנגשו ומחוז חונאן.. אבל למשל ויתרנו על הבק דור. אז זה תלוי בכמה זמן תהיו בכל מקום. לאן שלא תסעו תהנו כי סין מהממת! אם תרצו אשמח להעביר לכם את המסלול שלנו.
-
תכנון מסלול + ויזה לסיןהיי איילה, אשמח לשמוע על המסלול שלכם.
-
תכנון מסלול + ויזה לסיןהיינו בביגינג (5 ימים)- פינגיאו (3 ימים)- שיאן (4.5 ימים) - טיסה לגוזאיגו, לינה ליד השדה בכפר שם- יום בחואנגלונג- יום בגוזייגו- נסיעת יום לצנגדו (יום שלם)- 6 ימים בצנגדו כולל טיול יום ללשאן- טיסה לליגיאנג- ליגיאנג (5 ימים)- קונמינג (רק מעבר)-טיסה ליאנגשו- יאנגשו(5 ימים) - גווילין (לילה אחד)- טרסות בלונגשנג(יומיים) -חזרה לגווילין ללינה ועוד יום מלא למחרת- בלילה נסיעה לפנגהואנג - פנגהואנג (3 ימים)- זאנגגיהגי (3 ימים)- נסיעה לשנגחאי - שנגחאי (4.5 ימים).
מאוד מאוד אהבנו את שנגחאי אבל לדעתי אין טעם לבקר גם בה וגם בהונגקונג באותו טיול.. ברוב המקומות שהיינו הספקנו את מה שרצינו אבל נשארנו עם טעם של עוד.. בגוזייגו רצינו שני ימים בשמורה (לא התאפשר כי היה חג לאומי ביום השני אז ויתרנו אבל בקושי רב) ובצנגדו היינו יותר מידי לדעתי אפשר היה לקצץ.. חוצמזה בכל מקום תמיד היינו רוצים להישאר יותר(ביאנגשו הייתי נשארת גם שבועיים) אבל הרגשנו שסהכ היה לנו מספיק זמן להנות מהמקום בלי לרוץ.
כבר מדברים על הפעם הבאה שתהיה טיול עומק יותר, כנראה ביונאן..

-
תכנון מסלול + ויזה לסיןתודהה!!