ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלריה בפנמה

פורום מרכז אמריקה
    2
    2
    1176
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ShiranKushnir
      ShiranKushnir נערך לאחרונה על ידי

היי,אני טסה עוד שבועיים למרכז אמריקה ואהיה בפנמה כשבועיים וחצי. כשעשינו את החיסונים בייעוץ הרופא רשם לנו מלרון, מספר כדורים כל יום שאנחנו לא בפנמה סיטי. לפי בדיקה שעשיתי בנושא גיליתי שלא רק שלכדור הזה יש תופעות לוואי, הוא גם טיפולי בלבד ולא מניעתי,מה שאומר שגם אם ניקח את הכדור (היקר ביותר) כל יום אם ניעקץ מיתושה עם מלריה אנחנו נידבק בכל מקרה. האם זה באמת הכרחי בפנמה? נראה לי היפוכונדרי לקחת כדור ולסבול מתופעות לוואי כשהוא אפילו לא מונע את המחלה.. תודה ושבוע טוב Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

מלריה בפנמה

אף גולש בפורום הוא לא רופא, ולכן לא יכול לייעץ לך. מה שאת יכולה לעשות הוא לפנות למקום אחר לייעוץ נוסף. הייתי ממליץ לך לציין בדיוק את תוכנית הטיול שלך. יש מקומות למשל שיראו שאת עם התוכנית הכי סטנדרטית בלי שום מקום מעורר חשד ( או לא מתויר)- ויגידו לך שהסיכון נמוך ושבועיים זה לא זמן החשפות גדול...

אחרי יעוץ נוסף או עם היעוץ היחיד שפנית אליו- את זו שצריכה לקבל החלטה. אם את מחפשת גולשים שיגידו לך שטסו בלי כלום וחזרו בלי לחטוף כלום- תמצאי כאלו. אבל כמו בכל מקרה- אם את תהיי אפילו היחידה מבין אלפים שכן תחטוף..  כבר לא משנה מה קרה לאחרים.

ולכן- אני מציע לך להמשיך לברר במקומות יותר מקצועיים מפורום של מטיילים ולקבל החלטה בעצמך, כי כל סיכון כלשהוא רק את יכולה לקחת על עצמך ולהיות בכל מקרה אחראית לתוצאות, יהיו אשר יהיו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון