ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כרטיס פתוח

פורום צפון אמריקה
    6
    6
    2527
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • tomer9tomer
      tomer9tomer נערך לאחרונה על ידי

אהלן, אני מתכנן לטוס לניו יורק בסוף דצמבר ומשם להמשיך לשאר ארה"ב, לא בטוח לכמה זמן.

ויזה כבר יש לי, אבל אני תוהה אם יעשו לי בעיות אם אקנה כרטיס לכיוון אחד? למישהו יש ניסיון עם זה?

ואם מישהו יודע, איפה הכי טוב לקנות כרטיס פתוח, מה זה בערך מחיר סביר, ומה התנאים שצריך לצפות להם בכרטיס כזה?

תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

כרטיס פתוח

ראשית, לשעתי הסיכוי שיבקשו לראות את כרטיס הטיסה שלך חזרה בשדה התעופה בארה"ב הוא די קטן.  אולי, אם יראה לקציו ההגירה שאולי בכוונתך להשאר שם לתקופה ארוכה באופן לא חוקי, אז הוא יבקש לראות אותו.  בשגרה אין מבקשים לראות את כרטיס הטיסה.

שנית, למה לך לקנות כרטיס טיסה לכוון אחד.  זה כרטיס יקר כמעט כמו טיסה הלוך ושוב.  קנה כרטיס טיסה רגיל עם אפשרות לשינוי תאריך החזרה. אם תרצה להאריך את השהות שלך (ובתנאי שאיך חורג מהזמן שהקצה לך קצין ההגירה), אז תשלם סכום לא מאד גבוה ותשנה את הכרטיס לזמן המתאים לך לחזור.

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

כרטיס פתוח

נושא הכרטיס הפתוח הרבה פחות רלוונטי לארה"ב מאשר בטיול תרמילאים, וזה משתי סיבות:

1. הכניסה לארה"ב מוגבלת. אשרת תייר מאפשרת שהיה של עד 6 חודשים רצופים (ולא, יציא לשלושה ימים למקסיקו/קנדה סביר שלא תאפס את הספירה). כך שאין מה להשאר יותר

2. השהיה בארה"ב הרבה יותר יקרה מאשר ביעדי התרמילאים, ולכן הטיול חייב להיות מתוכנן יותר, כולל מבחינת מסגרת הזמן והתקציב

השילוב של שני ידוע גם לפקידי ההגירה, ולכן הם עשויים לחשוד במי שאין לו כרטיס יציאה בקרוב שהוא לא תייר תמים אלא שיש לו כוונה לעבוד באופ לא חוקי, ובמקרה כזה עשויים אפילו למנוע את הכניסה לארה"ב.

• דוקטור דו ליטל
            דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

אתה לוקח סיכון גדול

אני לא יודע מה הסיכוי שקצין ההגירה יבדוק את כרטיס החזרה אבל אותי הוא מידי פעם שאל מתי אני מתכנן לחזור, מה תענה במקרה כזה?

הסיכון הוא שתסורב כניסה, שישלחו אותך אחר כבוד חזרה לארץ.

מהסיבה הזו מירב הסיכויים שחברת התעופה תסרב למכור לך כרטיס כזה, אין להם אינטרס להטיס אותך לארץ על חשבונם.

למקרה שלך הכי מעשי לקנות כרטיס שאתה יכול לבצע בו שינוי בכרטיס החזרה גם מהשדה ממנו תמריא וגם במועד בחינם או בסכום נמוך.

• שקד
              שקד נערך לאחרונה על ידי

כרטיס פתוח הוא כרטיס שאפשר לעשות בו שינויים בזול

כרטיס פתוח זה לא אומר כרטיס בלי תאריך בכלל. אתה רשום באמת לטיסה ספציפית בשני הכיוונים. רק מה? אפשר לשנות את זה, בד״כ בחינם או בעלות של עד 50$-100$ לשינוי. יש כרטיסים שמאפשרים רק שינויים של תאריכים ויש כאלה שמאפשרים גם שינוי יעד. יש כרטיסים שבהם השינוי הראשון הוא בחינם ואח״כ משלמים, יש כאלה שכל השינויים בחינם וכו׳. אין סכנה בכרטיס פתוח. כרטיס פתוח לא אומר כרטיס חד כיווני. רק כזה שקל לשנות בו תאריכים ו/או יעדים.

• FlyingOut
                FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

כרטיס בכיוון אחד וכרטיס פתוח

באופן עקרוני אין שום בעיה להיכנס לארה״ב עם כרטיס בכיוון אחד. עשיתי את זה לא מעט פעמים. קצין ההגירה לבטח ישאל כמה זמן אתה מתכנן להישאר בארה״ב - אבל כנראה שתקבל ממילא אישור לשהייה על עד חצי שנה.

כרטיס בכיוון אחד לא חייב להיות יקר כמו כרטיס הלוך/חזור ולפעמים מחירו אכן יכול להיות קרוב לחצי ממחירו של כרטיס הלוך/חזור, אבל זה ידרוש גמישות גבוהה יותר. נסה, לדוגמה, לחפש טיסות של נורוויג׳ן - חברת לואוקוסט סקנדינבית שטסה גם לת״א וגם ליעדים בצפון אמריקה.

״כרטיס פתוח״ הוא מוצר אחר. זה למעשה כרטיס הלוך/חזור אלא שתאריך החזור הוא או פיקטיבי או פשוט לא נבחר מראש בכלל (כן, זה אפשרי). 

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון