חצי האי ואלדס
-
אהלן חברים, בימים האחרונים קראתי והתעניינתי קצת לגבי הגעה לחצי האי ואלדס ומהדברים שקראתי התלהבתי מאוד. אני מחפש חוות דעת מוצקה ממישהו שעשה/ שרצה לעשות והחליט לוותר את/ על הסטייה הרצינית מזרחה לכיוון חצי האי הזה והאם הנדידה הזו מזרחה שווה את הזמן והעלות של הסטייה. כמו כן אני רוצה לדעת באיזה חלק של הטיול בפטגוניה שווה לעשות את זה (אחרי ברילוצ׳ה??)
אודה לכל עזרה.
-
חצי האי ואלדסהשאלה הראשונה שצריך לשאול היא עד כמה אתם אוהבים בעלי חיים?
מי שמתלהב מבעלי חיים יהנה שם. מקווה שקראת גם על Punta Tumbo, חוף דרומית לואלדס בו מסיירים במושבה ענקית של פינגווינים! זה כמובן ביקור חובה למי שנמצא שם (בעיניי יותר אטרקטיבי מחצי האי עצמו).
עוד אטרקציה שהיא לא בחצי האי עצמו - שייט לצפייה בדולפינים, שהיה מגניב וכנראה גם פחות מוכר.
השאלה השניה היא מתי אתם שוקלים להגיע לשם?
יש חשיבות לכך מבחינת הצפייה בלוייתנים. נדמה לי שניתן לצפות שם בלוויתנים רק עד דצמבר, או אפילו סוף נובמבר (כלומר אנחנו כרגע כבר לקראת סוף התקופה שלהם). זה מן הסתם מעלה מאוד את האטרקטיביות של נסיעה לשם.
השאלה השלישית היא האם תהיו במקומות נוספים בהם אתם צפויים לראות את בעלי החיים שניתן לראות שם? למיטב ידיעתי פינגווינים ניתן לראות באזור פונטה ארנס (ואולי גם באושוואיה, אני לא זוכר בדיוק), כלבי ים ופילי ים גם ניתן לראות במקומות נוספים ביבשת. אז זה עוד פקטור שיכול להשפיע על ההחלטה לכאן או לכאן.
לדעתי אלו השיקולים ששווה לבדוק. תעשו אתם את החושבים...
-
חצי האי ואלדסעשיתי גם את שמורת הפינגווינים וגם שייט לוויתנים.הפינגווינים נפלא. היו כמאה חמישים אלף ..מטורף. והלוויתנים ? היו אנשים שנגעו בחויתנים.סירה לשלושים איש.שוווווה רק אם אוהבים בעח ומוכנים לסבול קור.וזה יקר. קסם של הטבע
-
חצי האי ואלדסהיי, תוכל לפרט קצת עלויות בבקשה? תודה