ויזה לקנדה
-
כש רכשתי כרטיסים לקנדה לקיץ 2016 בסוכנות אמרו לי לא צריך ויזה . היום סתם נכנסתי לאתר שגרירות קנדה בארץ יש משהו חדש כנראה מ3/16 צריך משהו שנקרא eTA .לא הבנתי מה זה ואם גם אנחנו חייבים את זה או ויזה .תודה
-
ויזה לקנדהאני לא מאמינה שאחרי עשרות שנים שלא היה בהם צורך לויזה פתאום נולד צורך ואף אחד לא שמע עליו.
-
ויזה לקנדהאין כאן ענין של אמונה. יש נוהל רשמי של קנדה שניתן לקרוא עליו כאן. שימו לב שזה אמור לגבי המגיעים לקנדה בדרך האויר. אין בינתיים שינוי למגיעים בדרך היבשה או הים.
יש שם אפשרות לבדוק לפי האזרחות/תושבות וסוג המסמך האם נדרש eTA או לא.
לגבי מחזיקי דרכון ישראלי נאמר שם במפורש:
Israel - holders of national Israeli passport
Starting March 15, 2016, you need an eTA to visit or transit Canada by air. You can apply now for an eTA.If you travel by land or sea, you will not need an eTA when you enter Canada. However, you must travel with proper identification.
-
ויזה לקנדהתודה על התשובות אז הבנתי נכון אז מה עושים עכשיו זה משהו מסובך לקבל ?
-
ויזה לקנדהמכיון שהנוהל הזה יופעל רק ממרץ 2016, לא נראה לי שמישהו כאן כבר התנסה בו בפועל.
אם זה יהיה דומה למה שעושים בעלי דרכון אירופאי במקום ויזה לארה"ב, מדובר במילוי טופס, תשלום וזהו. אבל כאמור, צריך לחכות לדיווחים של הראשונים שיהיו שם תוך תהליך כזה.
-
ויזה לקנדההבנתי מוזר שבועות נסיעות אף אחד לא ידע . האם זה משהו שצריך לשנות לי לגבי נסיעה וכמה זמן לפני חייב לעשות. אני סתם נכנסתי לאתר בגלל שאני טסה לבד עם ילדים יש טופס שצריך למלא בשביל כל ילד ואז ראיתי בחידוש הזה. .
-
ויזה לקנדהבוקר טוב
הטופס האלקטרוני כבר עובד
נשאלים סדרת שאלות ואחר כך נדרש תשלום של 7 דולר קנדי
בעת מילוי הטופס פרטי הדרכון הישראלי צריכים להיות זמינים
איריס
-
ויזה לקנדהתודה על התשובה . אם זה כבר עובד אז אפשרי כבר לעשות . אבל שאלה הכרטיס אלקטרוני זה לכל בן אדם נפרד? או אחד למשפחה .? האם גם ילדים צריכים לעשות. ?
-
ויזה לקנדהצריך לעשות את זה לכל הנוסעים, לכל דרכון בנפרד
רוצה לציין שזה תקף ל-5 שנים . מי שחושב שיטוס בעתיד עדיף לעשות את זה קרוב יותר לטיסה.
-
קישור להסבר -
קישור להסברלפי מה שכתוב באתר מדובר על מי שמגיע בדרך האויר למי שנכנס בדרך יבשתית או בים צריך ויזה בתוקף.
Israel - holders of national Israeli passport
Starting March 15, 2016, you need an eTA to visit or transit Canada by air. You can apply now for an eTA.If you travel by land or sea, you will not need an eTA when you enter Canada. However, you must travel with proper identification.
Note: U.S. citizens do not need an eTA or a visa. However, proper identification must be presented at the border.
-
קישור להסברתודה לכולם על היחס . בכל זאת הלכתי לאיבוד האם צריך לעשות רק eTA או יש גם ויזה שחייב לעשות. האם כבר אפשר לעשות עבור הקיץ.
-
קישור להסברסליחה טעות שלי לא ויזה אלא דרכון בתוקף
-
קישור להסברבעלי דרכון ישראלי אינם נדרשים לויזה לקנדה. הם נדרשים רק ל-eTA ודרכון בתוקף. אם מגיעים בדרך היבשה או הים, גם לא צריך eTA.
-
קישור להסברתודה רבה על התשובות . השאלה האם כבר אפשר לעשות eTA או קרוב למועד. ?
-
קישור להסבראין טעם לעשות את ה- eTA לפני מרץ 2016, שזה תאריך תחילת הדרישה ל- eTA.
אפשר לעשות זאת בכל תאריך, כמובן. ה- eTA תקף ל- 5 שנים, כך שגם אם תעשה אותו 2-3 חודשים לפני הנסיעה הוא יהיה בתוקף בזמן הנסיעה, אלא שהאינטרס שלך הוא לעשותו סמוך יותר לזמן הנסיעה על מנת שתאריך תפוגתו יהיה רחוק ככל האפשר.
-
קישור להסברהדאגה שלי זה כי עדיין לא שילמתי את הכל עבור כרטיסים חודש הבא חייבת להשלים את כל הסכום . מה אם פתאום לא נקבל eTA מה נעשה עם כרטיסים . אני נוסעת לאח שלי שגר שם.
-
קישור להסברעל פי מה שקראתי, רוב הבקשות מאושרות תוך מספר דקות. אם רוצים להיות בטוחים שאין בעיות, כמובן שניתן לבקש eTA לפני הזמנת כרטיסי הטיסה.