ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

משיכת מזומנים ב ATM

פורום צפון אמריקה
    4
    4
    2107
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • סווudiקאפ
      סווudiקאפ נערך לאחרונה על ידי

שלום 

אני כבר לא זוכר מהו הסכום המקסימלי שניתן למשוך במכשירים בארה"ב ובד"כ יש גם עמלה של המכשיר עצמו (חוץ מהפינוק של חברות האשראי כאן) אז מי שזה טרי אצלו אודה אם ישתפני

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • haim1952
        haim1952 נערך לאחרונה על ידי

משיכת מזומנים ב ATM

ערב טוב.

אם איני טועה,בעמדות המשיכה הפזורות בערים/עיירות,עד 500 דולר,בעמלת משיכה של 3 דולר.

ואילו בתוך בתי הכלבו,כגון וולמארט או סאמס,עד 300 דולר בעמלת משיכה של 2 דולר.

טיול מוצלח ומהנה,וביזבוזים כייפים ומועילים חיים.

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

משיכת מזומנים ב ATM

אני מזכיר שביולי שנה זו היתה מיני רפורמה בתחום, והיום חברת האשראי בארץ גובות עמךה באחוזים בלבד (פעם היתה עמלה כל כל פעולה של משיכת מזומנים).

כך שמבחינת עמלה של חברת האשראי - שתי משיכות של 200 דולר או אחת של 400 זו אותה עמלה.

• Liron_3306475
            Liron_3306475 נערך לאחרונה על ידי

משיכת מזומנים ב ATM

בחלק מהחברות יש עמלה קבועה ולכן סכום המשיכה משנה

במידה ויש ללקוח עו"ש מט"ח וההמרה מתבצעת דרך הבנק ולא דרך הכרטיס אז יש עמלה קבועה של 19 ש"ח לחברת האשראי (מלבד לקופון שהבנק גוזר) 

בטיול האחרון (ספטמבר) כל כספומט שראיתי היה עם סכום מקסימום שונה.

בגלל שאני עובד בבנק אז עמלות ההמרה שלי דרך הבנק זניחות ולכן תיכננתי להתנהל עם מזומן. אחרי כמה ניסיונות :

• הבנתי שסכום המשיכה המקסימאלי ברוב הכספומטים מאוד נמוך 400-500 דולר
            • כמעט תמיד קיבלתי שטרות של מקומטים של 20 דולר שתפסו המון נפח בארנק 
            • בכספומטים שבהם סכום המשיכה המקסימאלי היה גבוה יותר עמלת המשיכה מהכספומט הייתה מאוד גבוהה

מהר מאוד חזרתי להתנהל כמעט רק באשראי

פעם אחת משכתי ב-Wells Fargo והסכום המקסימאלי היה 800 (קיבלתי 40 שטרות של 20) לא זוכר את העמלה אבל הייתה מאוד גבוהה

בוגאס משכתי בכספומט שממוקם בתוך הקזינו סכום של 1000 דולר (לא יודע מה היה המקסימום) קיבלתי 10 שטרות של 100 דולר יפים וחדשים. גם פה אני לא זוכר את העמלה אבל היא הייתה בשמיים - כמה עשרות שקלים

באופן כללי אפשר לקנות כמעט הכל באשראי, גם טיפים במסעדות אפשר להשאיר באשראי.

המקרים היחידים שהייתי צריך מזומן הם קניות קטנות כגון דוכני שתיה ואוכל רחוב, טיפים במלונות, וכמובן לאס וגאס (אי אפשר להמר באשראי)

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון