מה קורה במערכת הבלוגים?
-
בזמנו היה כאן (או בפורום אירופה, לא זוכרת בדיוק) דיון ארוך על בלוג שמחקו לגולש כי לא התאים לתכנים המצופים והיה מתאים יותר כטיפ לדעת עורכי האתר.
מכניסה קצרצרה היום למערכת הבלוגים - בדף הראשון עומדים 2 בלוגים של עסקים המפרסמים את עצמם! שום המלצה, שום תיאור טיול, שום תועלת למחפשי המידע. ועוד אחד שלישי שמוביל לתיאור טיול באתר עסקי גם כן. בלוגים מושקעים, יפים ומלאים במידע נדחקים לעמוד השני. איפה הנהלת האתר עכשיו?
-
מה קורה במערכת הבלוגים?היי יקירתי !!!
טוב ששמת לב לכך. כל הכבוד!!!

נכנסתי לשני הבלוגים שהיה לי ברור כי הם פרסומת : נהג המונית ברומניה, ונהג המונית באנגליה וכתבתי בכותרת בתגובה כי מדובר בפרסומת גלוייה.
עכשיו נראה אם מישהו גם עובר על התגובות הנרשמות.
לא הצלחתי לזהות מיהו השלישי אודה לך אם תיידעי ונטפל בו באופן זהה.
גם האחרים מוזמנים להכנס ולהגיב כך אולי ההנהלה תתעורר.
מצאו דרך קלה לפירסום בלי לשלם.
רחל לבון
-
מה קורה במערכת הבלוגים?יש לך זכרון טוב. הבלוג שמחקו היה שלי. אני חייב לציין בהזדמנות זאת את התגייסות חברי הפורום, וכתוצאה מכך לאחר שבוע החזירו את הבלוג. אבל מהטראומה של המחיקה עד היום לא התאוששתי. אני כותב בלוגים, אבל מפרסם אותם בפורומים אחרים. אגב אני מכין גם בלוג (קצת באיחור) על הטיול שלי בקיץ בטטרה הגבהה.
-
מה קורה במערכת הבלוגים?היות והפוסטים בבלוגים זזים כל העת---קשה (לי) כעת לזהות במה מדובר.
אבל אנא קשרי לבלוגים הספציפיים ואעביר לטיפולה של אחראית הבלוגים באתר.
עשיתי סיבוב על 2 העמודים הראשונים-לא מצאתי.
-
מה קורה במערכת הבלוגים?יונית, אם תכנסי לבלוגים (במסך הכתום, לא דרך טיולי משפחות) תמצאי כותרת באנגלית של העברות בלונדון מיום 23.11 ומיד אחריה מאותו יות נהג מונית - הסעות ברומניה.
-
מה קורה במערכת הבלוגים?תודה מיכל
מצאתי ומעבירה למחלקת אבידות ומציאות

-
מה קורה במערכת הבלוגים?טופל ונמחק.
-
מה קורה במערכת הבלוגים?תודה לך יונית על הטיפול היעיל המהיר.
רחל לבון
-
מה קורה במערכת הבלוגים?יונית - תודה רבה על הטיפול המהיר! לא מובן מאליו בכלל...תודה.
ישנו גם טיול לקירגיזסטן (נקרא "יומן מסע לקירגיזסטן" )שהוא בעצם קישור לאתר אישי של מדריכה שערכה שם טיול - אמנם סיפור טיול אבל...לא באתר בכלל. לפחות יש סיפור טיול - אבל באתר עסקי.
LDB -אני מניחה שזו אכן הייתה חוויה לא נעימה ולא מעוררת רצון להמשיך לכתוב. דווקא בגלל המקרה הזה הפריע לי מאוד לראות את הפרסומות ההן מתנוססות בעמוד הראשון. זו תעודת עניות להנהלת הבלוגים המדקדקת עם אחדים ומעלימה עין מאחרים.
רחל היקרה - מי אם לא את תעזור ישר? המון תודה גם לך. אני מניחה כמובן שגם אם התגובות היו מתפרסמות נהג המונית האנגלי לא היה טורח לקרוא אותן -אבל מילא. העיקר שנמחק. עכשיו אפשר לחזור לתכנן את נורבגיה...
-
מה קורה במערכת הבלוגים?יחכה ליום ראשון .....
צוות אתר למטייל הלך הבייתה

תודה על תשומת הלב.
-
מה קורה במערכת הבלוגים?טופל ונמחק
תודה על הפניית תשומת הלב.