מסלול מבוקרשט לברשוב
-
שלום
אני מתכננת נסיעה ב 12/12 עד ה 18/12 לרומניה , לבוקרשט נגיע
בשעה 22:30 ,כך שנקח מלון קרוב לשדה ובבוקר נצא לברשוב . אני מבקשת
לדעת מה אפשר לראות בדרך ? בברשוב נהיה יומיים ,זו לא פעם ראשונה שלנו שם ,
היינו בבראן , בארמון בסינאיה , בקוטה 2000 ,ארמון קנטקוזינו , בפויאנה .
מה הייתם ממליצים לבקר עוד בסביבה , אנחנו עם רכב ,לפי התחזיות (שעדיין די רחוקות ) לא אמור לרדת שלג אבל אין לדעת כמובן .מלון עדיין לא הזמנתי אז אשמח להצעות , האם כדאי לקחת ממש במרכז קרוב למדרחוב ? או שאין לזה חשיבות
ומה מומלץ לראות בדרך חזרה לבוקרשט ?
המון שאלות .... אשמח להצעות
תודה מראש
מיכל
-
מסלול מבוקרשט לברשובהיי,
איפה מתכננים ללון?בברשוב עצמה?
לא היינו בדצמבר,מניסיון שווקים והתקופה במקומות אחרים,עדיף להיות במיקום המואר,המקושט וליהנות מהאווירה.
כמובן אפשר ללון בפנסיון יפה מוקף טבע ושלג..או במלון ספר ראמדה ולקבל פינוקים..
את עיניי צד פנסיון שנראה טוב,חדרים גדולים ובמרכז ברשוב..
חבר שנוסע לחג המולד,אמר שלתאריכים שלהם הוא יצא יקר אך גם אהב אותו..שוקל את הפרשי המחיר,אך הוא בן מקום כך שיסתדר.
אז לא מניסיון,רק מבדיקה..
-
מסלול מבוקרשט לברשובהי אמה
תודה על התשובה
מתכננים ללון בברשוב עצמה , הפנסיון חמוד , מלא בתאריך שלנו ,
מיכל
-
מסלול מבוקרשט לברשובשלום מיכל !
- אתחיל אם מזג האויר שיהיה גורם מרכזי בטיולכם. למרות שרשמית החורף מתחיל ברומניה בראשון לדצמבר הוא הקדים קצת והיום היה להם קוד אזהרה צהוב ( בדומה לרמת כוננת א' ) ב- 27 מחוזות לגבי גשמים כבדים ושלג.
- תשימי לב שאתם מקבלים רכב עם צמיגי חורף ( כאן בהודעה מס' 10 ) .
- ממש אין לך מה להצטער לגבי CASA ALBERT . אני אספר לך מה שלא מופיע בבוקינג .
מכיר רומני אמר שהמקום לא מלון, לא פנסיון אלה סתם בית ( CASA ברומנית זה בית ) . אין חניה קרובה ואת צריכה לסחוב את המזוודות על גלגלים. זה בניין רכבת ישן ששופץ. מהרחוב נכנסים דרך מעבר מתחת בניין לחצר הקטנה ומשם לחצר קטנה. הוא כולל שתי סוויטות גדולות שהן דירות לאורך הבניין והשאר חדרים קטנים. הקבלה בחדרון מחוץ לבניין ובמרתף ביסטרו לארוחות. ברומניה אני אוהב לאכול את ארוחת הבוקר ( לפי סדר יורד ) : בפוישור ( גזבו מעץ ) בחצר או גינה, במרפסת פתוחה ובחורף ליד חלון עם המראות היפים ברומניה. ארוחה במרתף ממש לא מושכת אותי.
אם רוצים לאכול במרתף ממליץ על מסעדת האבירים EXCALIBUR, לפחות מסעדה עם רעיון .
- ממליץ שתזמיני את המלון רק כמה ימים לפני הנסיעה כש יהיה תחזית מזג אויר יותר מדויקת.
- אומנם את הזכרת את בראשוב , אך תציצי גם במלון TELEFERIC בפויאנה בראשוב שעבר שיפוץ רציני ונפתח רק לפני כמה חודשים.
-
מסלול מבוקרשט לברשובתודה אילן
מסכימה איתך שמזג האויר יהיה בהחלט גורם מרכזי , מקווה שיתחשב בנו,
המלון שהצעת נראה מקסים , עדיין הפעם הייתי רוצה מלון בברשוב, בפעם הקודמת היינו במלון ריזו בפויאנה ברשוב , המלון יפה והיה מצויין
בדרך לברשוב מבוקרשט חשבתי לבקר בסלניק ( שם עדיין לא היינו ) ,יש לך עוד הצעות מה לראות בדרך ?
תודה
מיכל
-
מסלול מבוקרשט לברשובשבוע טוב מיכל !
אני מעדיף תמיד לנסוע בכביש של עמק טלאז'ן כמו במפה זו ולא בכביש DN1 . הוא פשוט יותר נופי.
לצערך מכרה המלח בסלאניק פראחובה נסגר בתאריך 25.11.15 לצורכי בדיקות עד להודעה חדשה . הם מתנצלים על אי הנעימות ויבואו עם פרטים לגבי המשך הפעילות . גם מקווים שהדבר יתקבל בהבנה .
בדרך לבראשוב מחפשת אטרקציות או נופים ?
-
מסלול מבוקרשט לברשובשבוע טוב אילן
לברשוב נצא בבוקר , מחפשת גם אטרקציות וגם נופים ,מה שאפשר לראות .
תודה על המידע שהמכרה סגור לשיפוצים
תודה על העזרה
מיכל
-
מסלול מבוקרשט לברשובCastelul Peles - ארמון פאלש - טיפה בצד אבל מדהים!
-
מסלול מבוקרשט לברשובתודה , ביקרנו בעבר בארמון , היה מקסים ,ביקרנו רק בארמון ובגנים
ולא הספקנו לטייל בעיר עצמה , הפעם נטייל קצת בעיר