בודפשט בינואר
-
בודפשט בינוארארני מבינה שמטרו צמוד לתחנת הרכבת? כן הם צמודים.
בינתיים בודקת מלונות..לא אכפת לי פחות "מפנק" את הפינוק יהיה לנו בבודפשט. מספר חברי פורום שהו במלון GRABEN. נמצא במרכז של הצנטרום.
Danubius Grand Hotel Margitsziget
נראה טוב,בתוך האי,הספא חינמי אך חוששת מהגעה פחות נוחה,במיוחד לינואר. את צודקת. למלונות באי מגיע רק אוטובוס אחד בתדרות של 15 דקות ולוקח כ-20 דקות עד שמגיע לתחנת מטרו. לעומת זאת גלרט יושב על צומת תחבורה עם מטרו, חשמליות ואאוטובוסים. אפילו יש תחנת אוניות של התחבורה העירונית.
למשל עם חשמליות 47,49 תוך 8 דקות במרכז העיר.
-
בודפשט בינוארהלך חלום על ספא באי מרגרט
?בוקינג מאפשר עוד להתלבט,,
טוב,אם מחירים של וויז אייר אפשר יהיה לחזור בקייץ..
אגב לקייץ יש לי כבר טיסות לבודפשט אך רוצים לצאת לכיוון סלובקיה..
-
בודפשט בינוארחוץ מוינה,
במידה ומזג האויר יהיה נעים,ואם נרצה לצאת מהעיר,לאן מומלץ יותר.בהתחשב בתקופה כמובן..אפשר לשגור רכב ליומיים...אפשר מבלי לעשות צ'ק אוט...
-
בודפשט בינואראמה, מניחה שאת מכירה את הסיפור של רונן
המסקנות הכי חשובות ממנו - לנסוע לוינה ברכבת ולא באוטובוס, ולא ביום האחרון אלא באמצע.
נראה שיש מה לעשות בוינה גם בחורף
מה שאני הייתי עושה זה להזמין מלון בוינה, במקום טוב במרכז, עם אפשרות ביטול הכי טובה שיש ולהשאיר את ההזמנה בבודפשט במלואה. ואז להגיע לבודפשט ולראות אם אתם נכנסים לאוירה של רגוע - ספא/אוכל,/בילוי/שוטטות ולהחליט, גם כפונקציה של מזג האויר, אם ומתי לנסוע לוינה. כאמור, לא להשאיר את זה לסוף.
-
בודפשט בינוארריקי,בדיוק מה שחשבתי לעשות.
גם LBD אומר שהרכבות היום מהירות יותר וזה כשעתיים וחצי לכיוון.
אנו כבר 3 זוגות,למרות שלא חייבים להיות כל הזמן יחד.
את היום האחרון בטוח נהייה בעיר,הטיסה ב6.00 בבוקר

לכן גם את מופע האופרטה הזמנתי ליומיים לפני לצהריים..לא להיות בלחץ לערב אחרון.היה ב25.1 בערב ב19.00,או ב24.1 ב15.00.
חשבתי על משהו קרוב יותר לבודפשט,בתוך גבולות הונגריה..אם מזג האויר יהיה טוב..
מקסימום,נעשה סיבוב בכל אותם קונדיטוריות ןמסעדות שלא הספקנו שנה שעברה

-
בודפשט בינואר1. תיקון טכני: רכבות לא יותר מהירות, הוסיפו תחנה חדשה וע"י כך חסכו סיבוב של 25 דקות בתוך וינה.
2. בוינה תמיד כדאי לבקר, בעיקר לשוחרי אומנות. תמיד מציגים את עידית של האמנים הטובים בעולם.
עכשיו ב-ALBERTINA תערוכה של EDVARD MUNCH ו-עוד תערוכה של אקפרסיוניסטים "ממונה עד פיקסו".
ב-BELVEDER תערוכה של האוסטרים המפורסמים:EGON SCHIELE,GUSTAV KLIMT ו-OSKAR KOKOSCHKA.
-
בודפשט בינוארתודה על העדכון..
עכשיו מתנהל ויכוחון לגבי קייץ.חלקינו,חשב להעביר את וינה לקיץ.
ביוני טסים לבודפשט שוב.
ממנה תכננתי לטייל בסלובקיה,שבוע. וינה,אינה מתאימה לי לטיול הזה..
נראה לפי מזג האויר.
מה לגבי מקומות קרובים לבודפשט,בתוך הונגריה?יש מקום שכדאי לבקר..בינואר?
אד כמה זה מיותר להגיע לאגם באלאטון?או חיווז.חוץ מספר ומרחצאות יש משהו נוסף ליום אחד? מבחינת הזמנים,החבר חושב שאפשר.לי נשמע פחות הגיוני.
-
בודפשט בינוארבבלטון אין מה לעשות, בהוויז יש רק מרחצאות וגם היא רחוקה. אני לא היתי ממליץ להתרחק בחורף מבודפשט. במזג אויר טוב אפשר לבקר בסנטאנדרה וברך הדנובה. מקום אחר, לא מוכר לתיירים: מומלץ לחובבי המלכה אליזבת (סיסי) הארמון שלה בעירת Godollo. ניתן להגיע עם רכבת פרברים. נדמה לי שיש לי טיפ על זה.
-
בודפשט בינוארתודה,
נדמה לי שקראתי כי הארמון סגור בינואר לתחזוקה.
חוץ מלהיכנס לארמון עצמו,אפשר להסתובב בעיירה בה נמצא?
סנטאנדרה,לכוון ליום ראשון?
-
בודפשט בינוארנדמה לי שקראתי כי הארמון סגור בינואר לתחזוקה. קראת נכון.
חוץ מלהיכנס לארמון עצמו,אפשר להסתובב בעיירה בה נמצא? אין מה לחפש שם.
לארמון יש גם פארק יפפה. תוכלו לבקר בדרך לסלובקיה.
סנטאנדרה,לכוון ליום ראשון? כן, בחורף ביום ראשון יש יותר פעילות.
-
בודפשט בינוארLBD תודה,אז גם הארמון יורד מהפרק...
אולי יהיה על הדרך בקיץ..
בקצב כזה נשאר בקיץ גם בבודפשט

קיבלתי עכשיו תשובה משאטל שדה תעופה כי הם נסגרים לאחר 31.12.15 ולא יעשו הסעות.
יש אתר נוסף שדרכו ניתן להזמין הסעה?
איך מחירי המוניות מהשדה? אנחנו 6
-
בודפשט בינואראנחנו הזמנו מראש באינטרנט דרך חברת
Budapest Airport Transfer
ל-8 אנשים עלה לנו 58 יורו הלוך וחזור.
בשדה התעופה חיכה לנו בחור עם שלט עם השם שלנו
-
בודפשט בינוארתודה,
תזכירי לי חזרתם עם וויז אייר בטיסה של 6 בבוקר?
-
בודפשט בינוארכן. בהלוך הטיסה מישראל ממריאה באחת עשרה ורבע בבוקר. וזה מאד נעים ונוח.
בחזרה , המראנו מבודפשט בשש בבוקר. הזמנתי מונית לשעה שלוש וארבעים. די מבאס לקום בשלוש לפנות בוקר, במיוחד שלא הצלחתי להירדם לפני אחת מרוב התרגשות מהחופשה שהייתה...
התהליך בשדה תעופה די מתוקתק. וחיכינו לפתיחת הגייט. אך לא רציתי לקחת סיכון ו להזמין מונית לזמן מאוחר יותר.
לשים לב שמהשרוול עד למטוס עומדים ו הולכים בחוץ, בקור וכדאי להתעטף במעיל וכובע. היה ממש קר!!!! היינו רק עם מעילים והתעצלנו לחבוש כובעים לילדים.
-
בודפשט בינואר -
בודפשט בינואריש את שירות ההסעות של ג׳ו. הוא מצויין ואנו נעזרנו בו בנסיעה האחרונה.
-
בודפשט בינוארתודה על השיתוף של החופשה..
בדיוק כמה שחששתי..לקחת נסעה לשעה 3.30 וחלילה יהיה שלג או עומס תנוה,,בגלל סיבה כל שהיא..
מעדיפים חשבת חצי שעה בשדה רק לא לדאוג.
לקחתי את Budapest Airport Transfer,ענו במהירות.הסעה פרטית ל6 איש 30 יורו הלוך ו28 בחזור. הנהג אמור להמתין עם שלט השם.
התשלום לנהג ישירות בכל מטבע שרוצים.