ברזיל-ארגנטינה חודש
-
מה קורה ח`ברה!??! אני טס עם חבר לטיול של חודש בלבד לברזיל לקרנבל בעיקר וקופצים קצת כנראה לארגנטינה... נכון אני יודע שזה מעט מאוד אל אלו היכולות שלנו ( כסף, לימודים, עבודה )...המקום היחיד שהייתו בו בעולם עד עכשיו זה חודש בתאילנד והייתי רוצה לדעת מספר פרטים על ברזיל במיוחד...
1- דרך איזו חברת תעופה הכי מומלץ לנסוע?
2- איפה לנחות בברזיל?
3- כמה כסף צריך לחודש שם לפי דעתכם? ( בלי כרטיס טיסה )
4- אם עשיתי מספר זריקות בפברואר שנה שעברה לתאילנד הם תופסות לי גם לדרום אמריקה ? כמו מלריה, כלבת, צהבת איי ובי ?
5- אם תוכלו לתת לי מסלול מומלץ לעשות בברזיל בחודש אני ישמח? להיות במקומות המוכרים והיפים עם חופים גם מסיבות ולתת לי קצת קצת על ארגנטינה איפה כדאי להיות שם אם אני יהיה שם ...
מודה לכם מראש, תומר. -
ברזיל-ארגנטינה חודש:Reאהלן תומר
בחודש של הקרנבל המחירים בברזיל עולים ב20-25 אחוז כך שחודש בטח יעלה 1300$ אני מעריך.
אתה יכול לנחות בריו לטייל בה כמובן, הר הסוכר , הקורקובדו קופקבנה ואיפנמה.
משם לעלות דרך החופים עד לסלוודור { יש כל מיני מקומות שכדאי לבקר בהם אריאל זדה אגודה ועוד}
אם תרצה לעשות קצת גונגל תצטרך להצפין יותר עמוק לכיוון בלם העיר באמזונס, יקר מאוד בברזיל לצאת לגונגל.
משם תוכל לטוס עד לאיגווסו. לראות את המפלים משני הצדדים או לפחות את הצד הארגנטינאי היותר משובח.
ומשם לבואנוס איירס וחזרה משם לארץ.
לגבי חברת נסיעה או טיסה זה לא נראה לי כל כך משנה מה יותר זול או הדיל המשתלם מבחינת מקום החזרה הגמישות לעניין הנ``ל.
תהנו -
ברזיל-ארגנטינה חודש:Reלגבי חיסונים אני מציע להתקשר למשרד הבריאות. הכי קל והכי מדויק.
חודש לברזיל וארגנטינה זה מעט מאוד זמן ופשוט תבלה הרבה זמן בנסיעות או טיסות. קח בחשבון שחודש בברזיל גם בלי תקופת הקרנבל עולה כ 1500 דולר. בקרנבל עולה הרבה יותר. לגבי טיסות פנימיות בברזיל אז החברות השולטות הן TAM ו GOL. מאחר ואתה טס לחודש בלבד וכנראה שיהיה לך לוח זמנים ברור אז שווה להזמין כרטיסי טיסה מראש כיוון שמחירם יותר זול בהשוואה למחיר ימים ספורים לפני הטיסה. ב tam אפשר להזמין vusa של 4 טיסות פנים עם מגבלה של 30 יום (או 21 אני לא זוכר במדויק). שווה לך לברר באתר שלהם ולראות אם זה מתאים לך.
בעיקרון סאו פאולו היא לא עיר מומלצת למטיילים ואין מה לעשות שם אז כדאי לנחות בריו. מצד שני אם תשיג כרטיס זול לסאו פאולו אז דע שטיסה בין סאו פאולו לריו היא זולה (אבל שים לב באיזה שדה תעופה אתה נוחת ומאיזה אתה אמור להמשיך בטיסות פנים). אם אתה אוהב חופים אז אני התלהבתי מאוד מאיליה גרנדה (רק שעתיים מריו) ושווה לשהות שם 3 עד 4 ימים. מורו סאו פאולו זה גם אי סבבה ושם אפשר לשהות יותר זמן. מורו נמצאת ליד סלבדור ואם אתה מתכוון להעביר שם את הקרנבל אז חובה לבקר במורו. מקומות מרשימים נוספים הם פלורונפוליס בדרום, ג`ריקקוארה בצפון ועוד...אריאל דה אג`ודה זה מקום שבו שוהים יותר בפוסדה ואין שם חוף מרשים. לדעתי זה לא מקום שחובה לבקר בו, אבל יש שחולקים עלי. כמובן שיש להיות כשלושה ימים בריו.
בכל מקרה, כמעט לכל המקומות הנ``ל יש אתרים די מרשימים באינטרנט. תכנס תקרא, תתבונן בתמונות ותחילט. כל אדם וטעמו.
מאחר ואתה רוצה להגיע לארגנטינה אז אני מציע שתגיע בסוף הביקור בברזיל לאיגווסו, תקדיש יומיים לצד הברזילאי ולצד הארגנטינאי ומשם תעבור לארגנטינה ולבואנוס איירס. בבואנוס חובה להעביר מספר ימים. עיר הרבה יותר מרשימה ונוחה למטייל מריו (זו דעתי לפחות). מאחר ולא נראה לי שיהיה לך זמן לטוס דרומה (לברילוצ`ה למשל) אז אולי שווה לך לנסוע מספר ימים למר דל פלטה (מספר שעות נסיעה מבואנוס- ``אילת`` של ארגנטינה).כמובן שאת טיסת החזור תתכנן במקרה הזה מבואנוס איירס.
בכל מקרה, תקרא בפורום על כל מקום, יש כאן הרבה מידע. תהנו. -
1500 דולר לחודש בברזיל????פיתאום אני קצת נילחצת...
לפי מה שהבנתי שאחרי הקרנבל ברזיל לא כול כך יקרה ובחודש מוציאים 700-1000 דולר..
אז אני צריכה להבין..כמה כסף אני צריכה לחודש לברזיל אחרי הקרנבל? את הטיול אני תיכננתי 1000 דולר לחודש... -
1500 דולר לחודש בברזיל????:Reהבעיה בברזיל היא המרחקים שבגללם אנשים מעדיפים לטוס. אם נחי שלינה בהוסטל בחדרים משותפים עולה בממוצע 20 ריאל ללילה (כ 10$) אז מדובר בהוצאה של 300 דולר לחודש. מחיה עוד 20 ריאל ליום (אלא אם מתכלבים ממש או מבשלים רק בהוסטל/פוסדה) אז זה עוד 300 דולר. גם אם לא תקחי טיסות אז נסיעה באוטובוס לשם דוגמה מהאיגוואסו לריו עולה 70$. אוטובוס מריו לסלבדור לפחות 60$ (ומדובר ב 28 שעות וממש עדיף טיסה כי זה לא כזה יותר יקר), מעבורת מסלבדור למורו סאו פאולו עוד 25$, מונית מתחנת האוטובוס בריו לאחד ההוסטלים עוד לפחות 15 דולר לכל כיוון (ולא מומלץ להסתובב באוטובוס בריו כאשר המוצ`ילה עליך. בקיצור אני מעריך שיעלה לך לפחות עוד 300$ להתנייד בברזיל. כמובן שיש תמיד הוצאות נוספות כמו כניסה לאתרים (רכבל לקורקובדו, סיור פבלות,
משחק במרקנה, מעבורת לאיליה גרנדה,.... כל אלה עולים כסף). אני מניח כי אם תתאמצי תרדי ל 1200$ אבל 700$ זה סכום שמוציאים בפרו ולא בברזיל שהיא יקרה בגלל שהמטבע שלה מאוד חזק. -
1500 דולר לחודש בברזיל????:Reעל מנת להרגיע אותך קצת, 1500$ הוא חישוב שהערכתי בהנחה שטסים טיסות פנימיות בתוך ברזיל והוא מבוסס על הנחה שמבלים בכיף ונהנים מאטרקציות. כמובן שאפשר להצטמצם, אבל שוב, לדעתי 1000$ זה רף שנמצא על הקצה הנמוך של הסקאלה וכדאי שתתכונני לאזור ה 1200$ בכל מקרה. -
1500 דולר לחודש בברזיל????:Reאז אם ככה, אז כמה אתה מעריך שיעלה לי חודש בארגנטינה וחודש הצילה? -
1500 דולר לחודש בברזיל????:Reארגנטינה כ 1000 עד 1200 דולר. צ`ילה 1200+ דולר. ושוב הכל תלוי מה תעשי בטיול. טרקים מוזילים עלויות. רפטינג,צניחה חופשית, שכירת רכב...מייקרים