מסלול לטיול בתאילנד
-
היי לכולם,
אני טס עם חבר ב10/03 לתאילנד, נחיתה ב11/03(יום שישי) ב5 בבוקר, חוזרים ב06/04 לארץ.
התכנון שלנו הוא למסלול הוא כזה:
עם הנחיתה נסיעה ישירה לקנצ'נבורי כדי לזרוק את המזוודות במלון ולהנות מחצי היום הזה שם ובסך הכל להיות כ3 ימים בקנצ'נבורי, נגיד עד ה14.03.
מקנצ'נבורי לפוקט ולעשות את פוקט, קופיפי, קארבי עד ה20.03.
מפוקט לקופנגן (הפול מון ב22.03) ולעשות את 3 האיים קוסמוי, קופנגן וקו טאו עד 01.04.
משם לחזור לבנקוק וכמובן לטייל שם עם אולי קפיצה לפאטייה או איוטייה עד הטיסה לארץ.
מה דעתכם על המסלול?
מה הדרך הטובה ביותר להגיע לקנצ'נבורי?
אפשר להגיע מקנצ'נבורי לפוקט בלי לחזור לבנקוק?
מפוקט אפשר להגיע ישירות לקופנגן?
פעם ראשונה שלי בתאילנד ואני קורא לא מעט על המקומות והטיולים אבל הייתי שמח לשמוע חוויות שלכם.
אנחנו רוצים בעיקר לראות תרבות+צלילות+קצת ספורט אתגרי (טרקטורונים) ובעיקר לנוח

נ.ב.
אני חדש פה אז אשמח אם תפרטו יותר

-
מסלול לטיול בתאילנדאני מריח פה ריצה רק כדי לסמן "וי" וזה חבל...
כדי שיהיה לך סדר בראש תעשה רשימה בטור של התאריכים מהתחלה ועד הסוף ותשבץ ליד מה שכבר חשבת עליו כולל טיסות. כך יהיה יותר קל לעקוב אחריך ולעזור לך.
בנוסף, ציין מה הגיל שלכם ומה התקציב שעומד לרשותכם.
-
מסלול לטיול בתאילנדהבעיקר לנוח לא מתאר את הרצון שלך להיות בכל כך הרבה מקומות בזמן כל כך קצר. הייתי ממליץ להגיע לפוקט בטיסת המשך מבנקוק מיד לאחר ההגעה לבנגקוק ולהקצות לפחות 10 ימים לחלק של פוקט קופיפי וקראבי. אחרת זה אומר שכל יומיים צריך לקחת מעבורת או אוטובוס ולעבור ממקום למקום כל יומיים. ממליץ לך לפצל מקסימום ל2 מקומות. רוב מקומות הלינה בתקופת הפולמון דורשים מינימום לינה של 5 לילות מה שמשאיר לך לקוסמוי וקו טאו 5 לילות לא ממליץ לפצל לינה בין 2 האיים האלו ממליץ על 5 לילות בקופנגן ומספר לילות דומה בקוסמוי. בין ה1.4 ועד ל6.4 ניתן לשלב את קנצנבורי ובנגקוק. פאטאיה או איותיאה תשאיר לביקור הבא. למה אתם לא חושבים על טיול בצפון תאילנד כ5-6 ימים? יותר מידי בטן גב וחופים יכול קצת להימאס.אם זו העדפה שלכם אז סבבה אני פחות זורם עם זה.
-
מסלול לטיול בתאילנדהיי אורן ושרון
אנחנו בני 26, אנחנו פחות רוצים לעשות את הצפון, הבנו שקנצ'נבורי יכולה להוות חלופה לא רעה לצפון. בנוסף החבר היה כבר בצפון ולא ממש ממליץ....
הטיול הוא ל28 יום, הקצבנו באזור 11-12 אלף שקל כל אחד.
מקריאה בכמה מקומות הבנתי שהאיים המערביים והמזרחיים שונים.
אני ממש לא בגישה של "תפסת מרובה לא תפסת" אבל בגלל שזה 28 יום זה נראה לנו בסדר בהתחלה כשהתחלנו לארגן
אתם חושבים שיש יותר מידי מעברים? לוותר על אחד הצדדים?
צירפתי תכנון, מה דעתכם?
הבנתי ש4 ימים מספיקים לפוקט/ קופיפי(לוותר על קראבי?), וכדאי לבלות יותר זמן באיים המזרחיים(תקנו אותי אם אני טועה).
-
מסלול לטיול בתאילנדעכשיו יותר ברור.
1. למה דווקא 3 ימים קנצנבורי? קרא על המקום ותראה אם מתאים לך. לי, אישית, הספיק טיול של יום אחד לשם.
2. תשאיר בסוף לפחות 3 ימים לבנגקוק. אם זה היה תלוי בי לא הייתי מפצל את הימים האחרונים גם לבנגקוק וגם לפאטייה.
3. קחו בחשבון שבאיים יותר יקר.
4. ככל שתקדימו להזמין את הטיסות (בינ"ל + פנימיות) כך תשיגו מחיר זול יותר.
-
מסלול לטיול בתאילנד1. קנצ'נבורי יכולה להוות אחלה בסיס לטיולים מסביב והבנתי שיש כמה מקדשים מסביב, יש את השוק הצף, מפלים, חוות פילים ועוד
יש דרך להגיע לפוקט ישירות מקנצ'נבורי ?
4. כרטיסים בינ"ל כבר יש, את הטיסות לפוקט ולקופנגן אני אזמין שבוע-שבועיים לפני, כמה יעלה כרטיס מבנקוק לפוקט/קוסמוי?
תודה!
-
מסלול לטיול בתאילנדתריץ חיפוש באתרים של thai Airways ו- Bangkok Airways בתאריך שתבחר ותקבל מושג לגבי המחירים.
הקו בנגקוק - קוסמוי יותר יקר משאר הקווים הפנימיים בתאילנד.