סלובקיה מבקשת המלצות
-
שלום לכולם היעד שבחרנו לקייץ 2016 סוף יולי הוא סלובקיה . זוג הורים ושני ילדים בני 10 ו 16 ואולי גם הסבתא תצטרף. חשבתי על נחיתה בבודפשט ונסיעה לכשבוע בסלובקיה באיזור הרי הטטרה הנמוכים טיולי כוכב וחזרה לעוד שלושה ימים בבודפשט.ראיתי שיש טיסה של אל על עם נחיתה בתשע בבקר . מס שאלות:
האם עדיף לנחות בבודפשט ולא בוינה . למי שנסע בפןעל כמה זמן נסיעה מבודפשט עד איזור הרי הטטרה (לפי גוגל זה בערך 300 קמ) והאם כדאי לצאת מיד לאחר הנחיתה בבקר בהיבט המרחק עד איזור הרי הטטרה הנמוכים
אשמח לקבל המלצות לגבי מקומות לינה לארבעה עד חמישה אנשים.
כמוכן אשמח לקבל המלצות על מקומות ואתרים שכדאי להגיע אליהם במהלך הטיול
תודה
-
סלובקיה מבקשת המלצותאנחנו נסענו בערב מבודפשט לברטיסלאבה (במסגרת הזמן שלכם - לא ממליץ על סטייה זו). את הדרך חזרה מליפטובסקי מיקולש עד לבודפשט עשינו בארבע שעות ללא הפסקה.
בודפשט הינה בחירה טובה כמו גם וינה. הייתי בוחר לפי מצאי טיסות.
לטיול כוכב אחד - העיירה ליפטובסקי מיקולש מצויינת.
לפרטים על אתרים - את מוזמנת לבלוג שלי...
-
סלובקיה מבקשת המלצותהנסיעה אורכת כ-4 עד 4.5 שעות ללא הפסקה.
אנחנו היינו בקומפלקס הדירות סקי & סאן
מומלץ ביותר - נמצא 2 מטר מהצומת המרכזית .
-
סלובקיה מבקשת המלצותהיי
אנחנו עשינו בגדול את מה שאת מתכננת. טסנו עם אלעל לבודפשט בבוקר. נסענו לקוסיצ'ה ללילה אחד ומשם לשבוע בטטרה הנמוכים. וחזרנו ל 3-4 ימים בודפשט.
למה קוסיצ'ה? כי הנסיעה אליה יותר קצרה מאשר עד הטטרה והיינו אחרי לילה לבן. מעבר לכך שהיא מאוד חביבה. למחרת בדרך ממנה לטטרה הנמוכים ביקרנו ביעדים המרוחקים יותר לנסיעה מהטטרה הנמוכים: טירת ספיש ולבוצ'ה. גם בדיעבד אני יכולה לומר שזה היה מהלך חכם מבחינתינו.
מצרפת לך את הסיפור טיול שלנו לרעיונות.
לימור
-
סלובקיה מבקשת המלצותתודה רבה