מערב ארה"ב ומערב קנדה
-
שלום לכולם
זקוק לעזרה בתיכנון טיול של חודש ביולי למערב ארה"ב-סן פרנסיסקו, ל.א, סן דייאגו, לס וגאס, פארקים, וכן אזור ונקובר והרוקיס.
ראשית כל האם אפשרי בכלל להכניס את קנדה לתקופת זמן זו?
-
מערב ארה"ב ומערב קנדהאפשרי- כנראה שכן- האם רצוי- כנראה שלא.
יש הרבה מאוד נסיעות והרבה דברים לראות בדרך.
אפילו אם אתה רק מתמקד במה שכתבת- יש לך כמעט שבועיים רק לערים שרשמת בארה"ב ועוד יש לך פארקים , שאני מניח הכוונה לאלו באזור יוטה- החל מוגאס...
ועוד יש את הנסיעה בכביש החוף מסן פרנסיסקו ללא, שאני מניח או אולי מקווה שאתה מביא בחשבון- וגם בה צריך איזה 3 לילות...
בקיצור אם מכל האזור הזה תרצה לעלות לרוקיז או ונקובר- זה כבר עוד איזה יומיים-שלושה נסיעה, ואף יותר אם אתם לא מתכוונים לנסוע רצוף כולל לילה.
גם לא ציינת מה הרכב המטיילים ( או שזה אתה לבדך) שגם יכול לשנות מאוד מבחינת כמה הגיוני לדחוס... ואני הנחתי שההתקדמות שלך ברכב- אלא אם אתה מתכנן לטוס בין ערים ורק לצאת לסיבוב טבע קצר יותר...
נסיעה טובה!
-
מערב ארה"ב ומערב קנדההאם אם אנחת בסן דייגו, ואמשיך ל.א, סן פרננססקו, וגאס ואז טיסה לונקובר{או וגאס , סן פרנסיסקו} וטיס לונקובר משפר את מצבנו? אנחנו זוג+ 17,16,12
-
מערב ארה"ב ומערב קנדהבמצב כזה עדיף לנחות בוגאס- אחרת היא תקועה לך סתם בתוכנית
ועכשיו שאמרת ילדים- אפשר גם להבין למה הבחירות האלו דווקא- מה שאומר שאתם מכוונים לטיול עם הרבה פארקים לילדים.. והשאלה כמה זמן אתם מקצים לכל פארק- בדיסני אנחנו למשל היינו 3 ימים בשני הפארקים- יש מי שיסתפקו בשניים או אפילו רק באחד.. או שבכלל חשבתם רק על יום ביוניברסל...
גם וגאס נחלקת בין האוהבים ללא אוהבים וזה משנה מבחינת לילות- אחד או 4 לצורך העניין
סתם בגדול אם וגאס+קצת פארקי טבע זה כ-10 ימים, לא וסן דייגו עוד כ-6 ימים
כביש מספר 1+ סן פרנסיסקו עוד 5-6 ימים, אתה יכול לטוס לונקובר לכמה ימים_ האי ונקובר. קשה לדחוס גם את הרוקיז.. אז או שתטוס לקלגרי ותעשה שבוע בערך ברוקיז או שתהיה בונקובר והאי ונקובר לכמה ימים.
-
מערב ארה"ב ומערב קנדהתודה על העזרה, אז איך לדעתך היית מתכנן את המסלול?
-
מערב ארה"ב ומערב קנדהכמו שאמרתי חלק מהענייון תלוי בכם ומה אתם רוצים- האם לא זה בעיקר פארקי שעשועים- האם דיסני איטי יותר עם יציאה לצהריים בחוץ וכו' ב-3 ימים או יומיים דחוסים.
האם גם יוניברסל? האם גם עוד יום לעיר ( התיאטרון הסיני , שדרת הכוכבים וכו')?
מה האטרקציות שאתם מחפשים בסן דייגו- עולם המים ? גן חיות? ועוד...
וגאס- האם נראה לכם לילה אחד בסטריפ יספיק או שאתם רוצים גם ימי שופינג ולראות הופעות וכו'..?
טבע- האם אתם לא מחובבי הטבע- ורוצים סיבוב קצר בברייס-ציון או שאתם רוצים יותר גם לייק פאוול ואולי גרנד קניון ועם הליכות רגליות ויותר זמן.
אני לא כ"כ חושב שיש פה נוסחא מנצחת שמישהו יכול להמליץ- אתם צריכים לראות אחורה בפורום כל מיני כותבים ולראות סגנון של מי מתאים לכם יותר ואת עצתו של מי תחשיבו יותר.
לדוגמא- אני לא מחובבי וגאס- לילה אחד בכל האורות המנצנצים והמזויפים שם מספיק לי וכל דקה יותר מיותרת כשיש במרחק כמה שעות טבע מדהים. יש לי הרבה מכרים שגם 3-4 ימים בזוהר הוגאסי לא ימצו עבורם את החוויה...