ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מערב ארה"ב ומערב קנדה

פורום צפון אמריקה
    2
    6
    1286
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sigal258
      sigal258 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

זקוק לעזרה בתיכנון טיול של חודש ביולי למערב ארה"ב-סן פרנסיסקו, ל.א, סן דייאגו, לס וגאס, פארקים, וכן אזור ונקובר והרוקיס.

ראשית כל האם אפשרי בכלל להכניס את קנדה לתקופת זמן זו?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

מערב ארה"ב ומערב קנדה

אפשרי- כנראה שכן- האם רצוי- כנראה שלא.

יש הרבה מאוד נסיעות והרבה דברים לראות בדרך.

אפילו אם אתה רק מתמקד במה שכתבת- יש לך כמעט שבועיים רק לערים שרשמת בארה"ב ועוד יש לך פארקים , שאני מניח הכוונה לאלו באזור יוטה- החל מוגאס...

ועוד יש את הנסיעה בכביש החוף מסן פרנסיסקו ללא, שאני מניח או אולי מקווה שאתה מביא בחשבון- וגם בה צריך איזה 3 לילות...

בקיצור אם מכל האזור הזה תרצה לעלות לרוקיז או ונקובר- זה כבר עוד איזה יומיים-שלושה נסיעה, ואף יותר אם אתם לא מתכוונים לנסוע רצוף כולל לילה.

גם לא ציינת מה הרכב המטיילים ( או שזה אתה לבדך) שגם יכול לשנות מאוד מבחינת כמה הגיוני לדחוס... ואני הנחתי שההתקדמות שלך ברכב- אלא אם אתה מתכנן לטוס בין ערים ורק לצאת לסיבוב טבע קצר יותר...

נסיעה טובה!

• sigal258

מערב ארה"ב ומערב קנדה

האם אם אנחת בסן דייגו, ואמשיך ל.א, סן פרננססקו, וגאס ואז טיסה לונקובר{או וגאס , סן פרנסיסקו} וטיס לונקובר משפר את מצבנו? אנחנו זוג+ 17,16,12

• גדליהו מהגרעין

מערב ארה"ב ומערב קנדה

במצב כזה עדיף לנחות בוגאס- אחרת היא תקועה לך סתם בתוכנית

ועכשיו שאמרת ילדים- אפשר גם להבין למה הבחירות האלו דווקא- מה שאומר שאתם מכוונים לטיול עם הרבה פארקים לילדים.. והשאלה כמה זמן אתם מקצים לכל פארק- בדיסני אנחנו למשל היינו 3 ימים בשני הפארקים- יש מי שיסתפקו בשניים או אפילו רק באחד.. או שבכלל חשבתם רק על יום ביוניברסל...

גם וגאס נחלקת בין האוהבים ללא אוהבים וזה משנה מבחינת לילות- אחד או 4 לצורך העניין

סתם בגדול אם וגאס+קצת פארקי טבע זה כ-10 ימים, לא וסן דייגו עוד כ-6 ימים

כביש מספר 1+ סן פרנסיסקו עוד 5-6 ימים, אתה יכול לטוס לונקובר לכמה ימים_ האי ונקובר. קשה לדחוס גם את הרוקיז.. אז או שתטוס לקלגרי ותעשה שבוע בערך ברוקיז או שתהיה בונקובר והאי ונקובר לכמה ימים.

• sigal258

מערב ארה"ב ומערב קנדה

תודה על העזרה, אז איך לדעתך היית מתכנן את המסלול?

• גדליהו מהגרעין

מערב ארה"ב ומערב קנדה

כמו שאמרתי חלק מהענייון תלוי בכם ומה אתם רוצים- האם לא זה בעיקר פארקי שעשועים- האם דיסני איטי יותר עם יציאה לצהריים בחוץ וכו' ב-3 ימים או יומיים דחוסים.

האם גם יוניברסל? האם גם עוד יום לעיר ( התיאטרון הסיני , שדרת הכוכבים וכו')?

מה האטרקציות שאתם מחפשים בסן דייגו- עולם המים ? גן חיות? ועוד...

וגאס- האם נראה לכם לילה אחד בסטריפ יספיק או שאתם רוצים גם ימי שופינג ולראות הופעות וכו'..?

טבע- האם אתם לא מחובבי הטבע- ורוצים סיבוב קצר בברייס-ציון או שאתם רוצים יותר  גם לייק פאוול ואולי גרנד קניון ועם הליכות רגליות ויותר זמן.

אני לא כ"כ חושב שיש פה נוסחא מנצחת שמישהו יכול להמליץ- אתם צריכים לראות אחורה בפורום כל מיני כותבים ולראות סגנון של מי מתאים לכם יותר ואת עצתו של מי תחשיבו יותר.

לדוגמא- אני לא מחובבי וגאס- לילה אחד בכל האורות המנצנצים והמזויפים שם מספיק לי וכל דקה יותר מיותרת כשיש במרחק כמה שעות טבע מדהים. יש לי הרבה מכרים שגם 3-4 ימים בזוהר הוגאסי לא ימצו עבורם את החוויה...

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון