מסלול מעגלי מונקובר
-
מסלול קוי עובר בילוסטון,והמלצות לינה בתוך הפארקתודה רבה ג׳ני
הבת אמיצה אבל האמא שלה זה סיפור אחר לגמרי ....

גם לי פחד גבהים.... יותר מקל. אולי בהר גרוס הן יותר קרובות לקרקע ?
-
מסלול קוי עובר בילוסטון,והמלצות לינה בתוך הפארקאם יש אפשרות ללון באיזור הקניון בילוסטון - הייתי קופץ על זה.. לטעמי זה המיקום הכי נוח בתוך הפארק, וגם מרכז המבקרים, חנות וקפיטריה הכי מוצלחים בפארק.
-
מסלול קוי עובר בילוסטון,והמלצות לינה בתוך הפארקאנחנו עשינו את האומגות בגרוס.
הראשונה והשניה אולי יחסית קרובות לקרקע, השלישית עד החמישית ממש ממש ממש לא
יכול להיות שיש יותר רחוק מהקרקע אבל בגבהים האלה זה לא נראה רלבנטי..
אבל זה מרגיש בטוח.
הילדים שלי טענו שהיה כיף, אבל זה נמהל באכזבה קלה- הם חשבו שזה יותר אקסטרים. בעינינו המבוגרים זה היה נהדר כך,
באותו זמן שהיינו, דודתי חזרה במקביל אלינו מג'ספר דרך ויסטלר והם ממש ממש התלהבו.מהנוף, מהאווירה במקום, וזה היה אחרי הרוקיס.
אנחנו העדפנו לסע ישר לונקובר אבל אם כזה שווה שם אז אולי עדיף לעשות שם את האומגות. נדמה לי, לא סגורה על זה שהיה שם גם בנג'י.
ואפרופו הילוסטון, אני לא מצאתי לינה בתוך הפארק וחיפשתי עשרה חודשים מראש. הבסטווסטרן בווסט ילוסטון היה נעים מאד, וביום האחרון יצאנו דרך ממותליק ודרך המעיינות החמים- ג'קוזי הטבע המהמם ובגלל שהשקיעה מאוחרת התקדמנו כשעה מהפארק ומיצינו שלושה ימים ממש מלאים.
-
מסלול קוי עובר בילוסטון,והמלצות לינה בתוך הפארקבוקר טוב
תודה לכם על כל התגובות והרעיונות
כבר עכשיו אין מקום ליותר מלילה אחד בתאריכים הטנטטיבים שלנו באזור הקניון בילוסטון. הכל כבר מוזמן ? אנחנו לא היחידים שמתכננים כל כך הרבה זמן מראש? באתר כתוב על שיפוצים ואני מקווה שהם יסתיימו עד הקיץ.
בכל אופן קשה לי להעריך מרחקים מהכניסה המערבית לאזור הקניון כי מפות גוגל לא מאפשרות תכנון נסיעה בכבישים אלה בחורף , אבל התרשמתי שהוא לא גדול מדי וזו גם נקודת לינה טובה.
נרוש באומגות בגרוס יש נוף יפה ? האתר שלהם די קמצני בתמונות . בכל אופן זה נראה פחות מרהיב מאשר בויסטלר ולא נראה כמו יער מבוסס... בכל אופן
כנראה שלגבי האומגות נחליט בזמן אמת

תודה ושבת נעימה
-
מסלול קוי עובר בילוסטון,והמלצות לינה בתוך הפארקאל חשש איריס. גם ווסט ילוסטון זה מיקום סביר לגמרי.
-
מסלול קוי עובר בילוסטון,והמלצות לינה בתוך הפארקההר עצמו מתוייר
הרבה מתושבי ונקובר צועדים שם, רצים ויורדים ברגל
באומגות הראשונות אין נוף יוצא דופן, לאחרונות עולים ברכבל נוסף
ואז אתה יורד מעל יער של עצים הים וחלק מוונקובר נפרש מימינך- מרהיב,עוצר נשימה מפחיד
והכל ביחד..
אבל בוויסטלר הנוף נראה יותר עוצמתי לפחות ע"פ האתרים באינטרנט.
לדעתי תחליטו בלייף- שימי האפשרויות בבנק..
הכיף בילוסטון שנכון שכשיוצאים מווסטילוסטון נוסעים קצת, יותר מאשר אם לנים בפארק אבל הנוף יפה והעירונת חמודה, מסעדות , קצת חנויות, מקלט הדובים. לנו בבסטווסטרן הייתה ברכה מחוממת שהייתה כייפית לילדים.
-
מסלול קוי עובר בילוסטון,והמלצות לינה בתוך הפארקתודה אבי ונרוש
נרוש בדקתי את המלון שלכם בקניון. נראה נהדר אבל מבקשים כמעט 300 דולר ללילה . זה מחיר מקובל באזור?
עוד שאלה שבטח כבר דוסקסה כאן- איך פותרים את בעיית המרחק מלינה באזור קנטור/ בנף לנקודת היציאה בבוקר של האוטובוס לליק אוהרה? האם כל מי שהשיג כרטיסים לן בלייק לואיז או פשוט יצא מאד מוקדם ?
-
מסלול קוי עובר בילוסטון,והמלצות לינה בתוך הפארקאיריס,
בדיוק לנקודה הזו התייחסתי בהודהעה 69 - התשובה היא שפשוט יוצאים מוקדם.

באוגוסט (וכמובן עוד יותר ביולי- לא זוכרת בדיוק למתי הטיול שלכם מתוכנן) הזריחה די מוקדמת, אז לפחות רוב הנסיעה תהיה באור.
-
מסלול קוי עובר בילוסטון,והמלצות לינה בתוך הפארקתודה ג'ני
מזל שאת כאן. אני מדלגת בין שני האשכולות .

-
קניות זולות במסלולמוסיפה שאלה בעיקר לנרוש אבל אולי עוד מישהו ידע.
נרוש ( בסיפור שכתבת בזמנו... וחבל שלא סיימת אותו) הזכרת קניות זולות שעשיתם ללא מס בתוואי בין סיאטל לילוסטון.
עד כמה שאני יודעת באורגון אין מס קניה , אבל היא לא במסלול הזה. אז היכן קניתם או היכן אפשר לעשות קניות של אלקטרוניקה קטנה ללא מיסים( או במס מופחת) ?: טלפון / אייפד וכדומה ....
תודה
-
לינה ליד אוהרהאפשר גם לחפש לינה בפילד.
לא יודעת האם הכפרון הזה מתאים לכם, שכן האינטרנט שם זוחל ואין חנויות, אך פילד ממש קרובה ליציאה לאגם אוהרה.
נילי
-
קניות זולות במסלולהיי איריס
הלכתי לבדוק..
נדמה לי שבעקבות טיפ של דורון
עשינו קניות במיזולה מונטנה, מונטנה היא אחת מ5 המדינות ללא מס.
הבן שלי נהנה מהסוני החדש שלו בהנחה חביבה.
היו שם וולמארטים גדולים טרגט וכאלו.
אם מתכננים רכישות של מוצרי אלקטרוניקה מראש, כדאי לקנות שם
-
קניות זולות במסלולאיריס,
הסתכלתי שוב על המסלול שמוני הציע בהודעה 11, שכולל לילה אחד בגולדן ומשם המשך הדרך לוויטפיש, מונטנה.
לפי המפה, הדרך מלייק לואיז וילג' לוויטפיש (ירידה בכביש 93 עד לרדיום הוט ספרינגס, משם המשך הדרך כמו בהצעה של מוני) ארוכה מזו מגולדן לוויטפיש בכחצי שעה.
אם כבר בכל מקרה יש לך שלוש לינות באזור הרוקיס (בנף, ג'ספר, גולדן), אולי כדי כן להמיר את גולדן בלייק לואיז, להוריד אחד הלילות מבנף או ג'ספר, והינה יש לך בדיוק את שני לילות ואת היום בניהם שאת צריכה כדי להקדיש לאגם אוהרה.
-
קניות זולות במסלולבוקר טוב
נרוש תודה רבה. את הטיפ הזה חיפשתי. לא זכרתי לגבי מונטנה. אם יבטיחו לבת שלי אפשרות קניות בימים של נהיגה ארוכה , זה יכול להציל את המצב

נילי וג'ני , תודה. מה שהצעתן בהחלט אפשרי. נראה לי שאחפש לינה גם וגם - כלומר אולי אשריין בנוסף ללינה בנף וג'ספר - משהו בר ביטול באזור אגם לואיז ונחליט בהמשך, כשנדע אם יש כרטיסים לאוטובוס הנכסף.
בשנה שעברה פתיחת המכירה היתה ב 20/4 . האתר עדיין לא מעודכן ל 2016 . זוכרות אולי מתי הכריזו על פתיחת המכירה ?
תודה וחג שמח