טיול עם ילדים באזור נפולי
-
אנחנו מתכננים לצאת בפברואר עם שלושה ילדים (10,7,2)לאזור נפולי לשבוע. שאלתנו: א. האם מזג האויר נוח בתאריך זה? ב. לאן כדאי להגיע איתם וממה כידי להימנע? תודה דורון -
טיול עם ילדים באזור נפולי:Reמזג האויר נעים ונוח. לא כדאי להתגורר בנפולי עצמה, אין תחושה של בטחון, עדיף לבחור בחוף אמלפי בסביבות סורנטו. ברור שלא כדאי לפספס את פומפי, ויום באי קאפרי, רק הנסיעה ברחפת היא חוויה לילדים שלא לדבר על האי עצמו שהוא מקסים. אני יודעת שיש באיזור פארק שעשועי
לינק לפארק השעשועים
פארק המים -
לגבי מזג האוירReהתלבלבתי, חשבתי שכתבת חודש אפריל, אם כך אני חוזרת בי, מזג האויר דומה לזה שבארץ, ואם יהיה לכם מזל הוא יכול להיות בהיר, אבל גם עלול להיות כמו היום אצלנו...גשום. -
אכן,עם ילדים קטניםיהייה מעט מורכב בנפולי עצמה,המלהיבה,צבעונית,רועשת וסואנת,בעיקר באיזור העתיק שבו נוסעים במהירות הצעירים על הווספות והטוסטוסים.אך חבל להחמיץ את הכאוס המיוחד והמלהיב הזה. אפשר ורצוי להתגורר במקום קטן ושקט יותר כגון סורנטו,אמלפי וכו`. הילדים עשויים להנות מ -
טיול עם ילדים באזור נפולי:Reהאם המערה הכחולה בקפרי היא חוויה מיוחדת ששווה את המחיר הגבוה? האם ניתן לטפס עם הילדים ללוע של הווזוב? -
טיול עם ילדים באזור נפולי:Reאני לא מצאתי עניין מיוחד במערה הכחולה, לא נראה לי מוצדק, תתייעץ עם הילדים, בעונה זו גם יתכן שתהיה בעיה טכנית להכנס. -
ווזובמאזור פומפיי יוצא אוטובוס מיוחד עד לתחנה הסופית במעלה הווזוב,ומשם מטפסים בעלייה מתונה במשך כחצי שעה עד לפיסגה המרהיבה.די קל. -
טיול עם ילדים באזור נפולי:Reהעיתוי קצת בעיתי כי העונה מתחילה ב 1 באפריל. לוזוב אפשר לעלות בכביש מר ומפותל עד מגרש חניה ומנשם ברגל ניתן גם להגיע לשם באוטובוס היוצא מהרקולנים(השווה ביקור בעצמה) ליד תחנת הרכבת. ממומלץ לא להתגורר או להיכנס לנאפולי עם רכב. קל מאוד להגיע אליה ברכבת ''סי -
טיול עם ילדים באזור נפולי:Reהאמת היא שאני צריך לגור בתוך העיר נאפולי, ואני מבין שזה לא הכי נוח אבל יש מחוייבות משפחתית... האם ניתן לטייל על ילדים בעיר העתיקה של נפולי או שזה לא מומלץ? אני נמצא עם רכב שכור כך שאני מחפש מסלולים עם רכב (להוציא כמובן את קפרי לשם נגיע ברחפת) -
ניתן,אם משגיחים היטבשרוכב ווספה לא ידרוס אותם בסימטאות הצרות והעמוסות. -
ניתן,אם משגיחים היטב:Reאני ממש לא מבינה את ההיסטריה לגבי שהייה\ לינה\ ביטחון בנאפולי.אני חושבת שהסכנה להידרס בלונדון ששם הכל הפוך, יותר גדולה מאשר בנאפולי. אפשר בהחלט לטייל עם ילדים ו/או לבד וליהנות מכל מה שיש לעיר להציע .זו עיר תוססת,רועשת,חיה ויותר איטלקית מרומא. -
הטעייהרמת הביטחון בנפולי היא מן הנמוכות באירופה,הן מבחינת תאונות הדרכים והן מבחינת מעשי הפשע.וזה בדוק סטטיסטית.