ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צ'רביניה 10-16 לדצמבר!

פורום סקי וסנובורד
    5
    8
    3964
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • avshae
      avshae נערך לאחרונה על ידי

טוב אז הזמנתי טיסת איזיג'ט למילנו, מכאן כבר אין דרך חזרה Smile

מתכנן להזמין מלון בבריאול-צ'רביניה ליד המעליות (אלא אם כן תמליצו לי אחרת להלן...)

זו חופשת סקי ראשונה שלי, מארגן אותה לבד, ואשמח לעזרה מחברי הפורום המכובדים.

בנושא התחבורה, האם אתם ממליצים להשתמש בתחבורה ציבורית, להגיע לצ'רביניה ולשהות באיזור שם? אם כן אז איך אני מגיע יום ה' בערב משדה התעופה לצ'רביניה? הבנתי שיש שאטל משדה התעופה למלונות, או רכבת ל-Chatillon ואז אוטובוס. אשמח להמלצות\הפניה ללינקים. האם זה פעיל יום ה' בערב?

אופציה אחרת לשכור רכב (ואז תהיה לי יותר גמישות לעבור בין אתרים להגיע למעליות אחרות וכו'). האם מומלץ או שזה מיותר לדעתכם?

הטיסה שלי נוחתת יום ה' 16:15, ממריאה חזרה יום ד' 14:45. יש לי קצת ניסיון בסקי אבל די מתחיל. אני מתכנן לקחת הדרכה כשעתיים ביום ויתר היום להמשיך עצמאית.

תודה מראש!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yohanand
        yohanand נערך לאחרונה על ידי

צ'רביניה 10-16 לדצמבר!

מאחר וזו חופשת הסקי הראשונה, אין לך כל צורך בגישה לאתרים נוספים, כך שרכב פרטי לא הכרחי.

לדעתי הרבה יותר נוח להתנייד ברכב פרטי, אבל אם השיקול הכספי קיים, תברר מהי עלות ההגעה בתחבורה הציבורית. עלות השכרת רכב קטן + דלק, תעלה 250-300 יורו.

• sgebay
          sgebay נערך לאחרונה על ידי

צ'רביניה 10-16 לדצמבר!

קודם כל בהצלחה, בחרת אתר שמאוד מתאים למתחילים.  מחירי ההדרכה שם נמוכים כך שאני מאוד ממליץ לך על הדרכה פרטית.

אפשר להגיע לשם בתחבורה ציבורית אבל זה יקח לך 5 שעות מינימום עם כמה החלפות.  זה אומר שביום חמישי אתה תגיע לשם לא לפני עשר בלילה. מצד שני אם תקח רכב הוא פשוט יעמוד שם כי אין צורך ברכב בצ'רביניה וכמתחיל בוודאי שאין לך צורך בשום אתר אחר.

לגבי מלון תיעזר באתר שלהם הוא די יעיל.  רק תיזהר ואל תיקח באיזור Cielo Alto שהוא לא בעיירה עצמה. 

בהצלחה.

• Barak3225710
            Barak3225710 נערך לאחרונה על ידי

צ'רביניה 10-16 לדצמבר!

הי, 

אני שם בתאריכים 7-14.12 (נקווה שיהיה על מה לגלוש). הזמנתי חדר במלון Excelsior Planet - מלון מצוין, אוכל מעולה ודקה מהמעליות, אבל קצת יקר. שאטלים יוצאים משדה התעופה לצ׳רוויניה רק בימים שבת וראשון בתקופה זו אז זה לא רלוונטי לגביך. תחבורה ציבורית מסורבלת ולא מומלצת כך שנשארת עם השכרת רכב. אני ממליץ לשכור דרך עמי אלמוג.

• avshae

צ'רביניה 10-16 לדצמבר!

תודה על העזרה. ברק אתה צודק הגעה בתחבורה ציבורית כ-5 שעות ו-4-5 החלפות.

ביום שאני חוזר אין לי בכלל אופציה להגיע לטיסה בזמן ברכבות!

רכב זה למעשה האופציה היחידה. שעתיים על האוטוסטראדות איטלקיות. אמנם זה פיאט 500 ולא פרארי, אבל עדיין מוסיף לחוויה.

• rozmar
                rozmar נערך לאחרונה על ידי

מדוייק יותר: שעה וחצי על האוטוסטרדה, ואחרי כן

נסיעה של 24 ק"מ בכביש שחלקו מפותל מאד לאתר. לוקח כחצי שעה- 40 דקות להגיע לצ'רביניה מהרגע שיורדים לשאטילון ועולים על הכביש ההררי המפותל.

הכל תלוי בכמה מכוניות איטיות יהיו לפניך (יש להם לפעמים את הרכב התלת גלגלי ההזוי בתבל שנוסע 20 קמ"ש ביום טוב), מצב הדרך, ושעת ההגעה. נהיגה לילית תמיד איטית יותר.

נהיגה על האוטוסטרדה היא גן עדן.

• Barak3225710
                  Barak3225710 נערך לאחרונה על ידי

צ'רביניה 10-16 לדצמבר!

בכיף. אם תרצה המלצה למדריך יש לי אחד מצוין, יד שניה מרוזמר. 

• avshae

צ'רביניה 10-16 לדצמבר!

אשמח להמלצה על מדריך no

כמוכן אני סוגר כרגע את הפרטים האחרונים אז:

סקי פס יש יתרון כלשהו בלהזמין קודם? כמוכן ראיתי שסקי פס בינלאומי (כזה שאפשר לחצות לצרמט) עולה קצת יותר, כדאי לתכנן על מעבר כזה ביום האחרון? או שזה מעבר לרמה שלי (יש לי כ-10 ימי סקי ניסיון וכולם בחרמוננו האהוב)

ציוד סקי מאיפה מומלץ? להזמין מראש?

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון