מחירים בהודו......
-
אני רוצה לקבל קנה מידה לגבי המחירים בהודו פחות או יותר
* לינה בגסט האוס- כמה עולה לילה, האם המחיר לפי בנאדם או לפי חדר, עד כמה אנשים בחדר אפשר להיות? בכמה מייקרים את המחיר שירותים פרטיים בחדר?
* נסיעות ברכבות- מה טווח במחירים?
* אוכל- כמה עולה ארוחה עיקרית ביום...?
* קניות - סתם כדי להיכנס לפרופורציה, כמה עולה שם למשל חולצה או חצאית?...
ועוד שאלה- מישהו ממליץ על גסט האוס ספציפי בחוף ארמבול בגואה?... -
מנסיוני הדל בהודו:המחירים לקוחים מדלהי:
* לינה בגסט האוס- כמה עולה לילה, האם המחיר לפי בנאדם או לפי חדר, עד כמה אנשים בחדר אפשר להיות? בכמה מייקרים את המחיר שירותים פרטיים בחדר?
*** 400-500 רופי לחדר לפשפשייה עם שירותים צמודים ומזגן שבקושי עובד, 1500 רופי לגסטהאוס קצת יותר נקי ומזגן שעובד מצויין אבל רועש מאוד.
* נסיעות ברכבות- מה טווח במחירים?
*** יש לך את האתר של הרכבות של הודו עם מחירים מדוייקים. סדר גודל - כמה מאות רופי לנסיעה ארוכה.
* אוכל- כמה עולה ארוחה עיקרית ביום...?
*** בסביבות ה-200 רופי.
* קניות - סתם כדי להיכנס לפרופורציה, כמה עולה שם למשל חולצה או חצאית?...
*** בין 50 ל-100 רופי. דברים שאנחנו קנינו במיין באזאר, בחלק שיותר קרוב לתחנת הרכבת - תיק נחמד וצבעוני ב-90 רופי, כיסוי יפה לכרית ריבועית לסלון - 25-30 רופי. -
מנסיוני הלא דל....הי,
* לינה בגסט האוס, כמה עולה לילה- 150-200 ליחיד לחדר פשוט, והשמיים הם הגבול.
האם המחיר לפי בנאדם או לפי חדר- לפי חדר, אבל ליחידים לפעמים לוקחים פחות מזוג.
עד כמה אנשים בחדר אפשר להיות? יש מקומות שירשו גם ארבעה אנשים בחדר, תלוי איפה ומתי.
בכמה מייקרים את המחיר שירותים פרטיים בחדר? 50-100 רופי.
* נסיעות ברכבות- מה טווח במחירים? תלוי לאן את נוסעת, וכמה שעות ובאיזו מחלקה. טווח המחירים נע בין 100 רופי ל- 4000, שוב תלוי לאן ואיפה.
* אוכל- כמה עולה ארוחה עיקרית ביום...? ארוחה עם בשר או דגים בדרום יכולה להגיע ל- 200 רופי, אם את מסתפקת באוכל מקומי וצמחוני, אפשר לאכול טוב ולשבוע גם ב- 30 רופי.
* קניות - כמה עולה שם למשל חולצה או חצאית?... 100-300 רופי.
ועוד שאלה- מישהו ממליץ על גסט האוס ספציפי בחוף ארמבול בגואה? אני הייתי ב- purple house ונהנתי עד הגג, יש בארמבול מאות גסטהאוסים, אני בטוחה שתגיעי לשם ותוכלי למצוא משהו לטעמך.
תהני!
עינב -
מתי את טסה? גם אני מתכננת להגיע לשם בקרו -
תודה רבה למשיבים......:)ולאחרון- אני טסה ב- 30.9