מלון במנהטן
-
היי לכולם,
הזמנו כבר חדר בבית המלון La Quinta Inn & Suites במנהטן אחרי כמה המלצות שראינו פה ועכשיו יצא לנו לשים לב בתגובות שם שהחלונות לא נפתחים. אנחנו שני אסתמטיים שחייבים אוויר ומזגן לא עושה לנו את זה בכלל.
אשמח להמלצה לכל בית מלון במנהטן ששהיתם בו והיה לכם חלון שנפתח. אני מוכנה להתפשר על מחיר, העיקר לא להחנק בלילה חח.
בתודה,
ליאת.
-
מלון במנהטןמישהו אולי היה במלון הולידיי אין אקספרס במנהטן?
-
מלון במנהטןהיי ליאת,
שימי לב: זה לא עניין של מחיר. בחלק מהמלונות - בעיקר הגבוהים שבהם, אבל לא רק, החלונות לא נפתחים מטעמי בטיחות.
גם שותפתי לנסיעות היא אסמטית ולפעמים מספיק שהחלון נפתח רק לרוחב של 10 ס"מ (ואנחנו שוהים בד"כ במלונות של רשת הילטון, גם במנהטן) ודי לה בזה, אבל כ"א ומצבו הוא.
בקיצור: לא חשוב מה עלות המלון, לפני כל הזמנה צריך לבדוק אם יש אפשרות לפתוח את החלונות.
בהצלחה!
-
מלון במנהטןאז זהו, שלברר את זה זה לא כזה פשוט. אני מחפשת ומחפשת ולא מוצאת דרך לברר את זה בכל בית מלון. הדרך הכי בטוחה היא להסתכל על התמונות של בית המלון ולראות בפועל חלונות פתוחים או לבדוק שאין תגובות על זה שחלונות לא נפתחים או שאין חלון בחדר, שזה בכלל אוי ואבוי.
-
מלון במנהטןנסי לשלוח דוא"ל למח' ההזמנות של המלון, או אפילו להתקשרץ
-
מלון במנהטןהיינו במלון DOUBLE TREE HOTEL (שייך לרשת הילטון) בפינת לקסינגטון ו 52
החלונות שיתפו פעולה ונפתחו.
-
מלון במנהטןאם אני זוכר נכון במלון yotel היה חלון לא גדול שנפתח. שווה בדיקה מול המלון. עופר
-
מלון במנהטןלדעתי את חייבת לבדוק עם המלון ולא להסתפק בתמונה. יתכן שיש חדרים בהם נפתח חלון האחרים לא. וגם כאשר תקבלי תשובה חיובית, תצייני את הדרישה בהזמנה.