חוות דעת על FLYEAST
-
מבקש לדעת חוות דעת צחברת FLYEAST
איך השרות שלהם
איך משנים כרטיס טיסה אם אני בחול
ואיך חברת התעופה גולף אייר -
אשמח לקבל גם חוות דעת על AIR ASIA -
אשמח לקבל גם חוות דעת על AIR ASIA:Reאם את לא בונה על שתיה ואוכל בטיסה ומנסיון גם בתאיי אייר אין מה לבנות על זה אז הכל בסדר.
לגבי האיחורים שלהם - יצא לי לחכות לטיסה מפוקט לבנגקוק של תאיי אייר שעה וחצי כך שזה קורה לכולם.
טסתי איתם מס` פעמים והיה מצויין. -
תודה ושאלההיי,
אני אחיה בלי שתייה ואוכל, רק לוודא שהם חברה נורמלית.
לגבי היעד, אם רוצים להגיע לקופיפי- עדיף לטוס לפוקט או לקולנטה? -
תודה ושאלה:Reאת לא צריכה לחיות בלי אוכל ושתיה,כי יש במטוס גם וגם רק שמשלמים על זה,וממש לא יקר
המושבים נוחים מאוד,צוות נעים,בדיקת מנועים,האמת לא עשיתי,אבל טסתי הרבה איתם,והנה אני כאן,טפו,טפו,עד סוף החודש הזה יש להם מבצע,כמה טיסות חינם,משלמים רק על המיסים,לטיסות בינואר -
לגבי קו פיפי.לא רשמת מאיפה אבל בכל אופן לוקחים טיסה של בוקר לפוקט ואז בשדה קונים מאחד הדוכנים כרטיס שכולל הסעה מהשדה לרציף המעבורת וכרטיס מעבורת לקו פיפי.
לדעתי ומנסיוני לא כדאי להתחכם ולקחת רק הסעה ולבנות על כרטיס מעבורת זול כי אז יוצא בסוף יותר יקר. -
לגבי קו פיפי.:Reאנחנו נוחתים בבנגקוק בצהריים (14:00), השאלה אם לבלות לילה בפוקט או בקרבי ומאיפה יותר נוח לקחת מעבורת לקופיפי -
עדיף בפוקט.יש יותר מה לעשות בערב.
תקחו 3 שעות רווח וזה אומר שאתם בערך בשעה 19:00 בפוקט.
אם לא באותו ערב אז למחרת על הבוקר תסגרו מעבורת לקו פיפי. -
עדיף בפוקט.:Re תודה!!!תודה רבה על המידע המקיף!!!
ועכשיו חסרה לי רק המלצה על מלון נחמד לבלות בו מ 20 עד 8 בבוקר במרכז העניינים בפוקט כדי שעוד נבלה קצת
מחיר- עדיף מתחת ל 100 דולר , רק שיהיה נקי -
עדיף בפוקט.:Re תודה!!!מלון נחמד שהייתי בו בפבר` האחרון.
נקי נחמד וקרוב לבילויים בלילה. -
אשמח לקבל גם חוות דעת על AIR ASIA:Reair asia בסדר גמור, טסתי איתם מבנגקוק להנוי. אין אוכל חופשי בטיסה אבל מוכרים כל מיני דברים. כדי לקנות אוכל בעיר או בשדה התעופה (אגב- מחירי האוכל בדיוטי פרי בנגקוק גבוהים פי 5-6 יותר מהעיר וגם יותר מהמחירים בחלק ``הפתוח`` בשדה התעופה אז כדאי להצטייד מראש במקום לקנות פאד תאי ביותר מ100 באט!
תאיי אייר בסדר גמור! טסתי איתם מבנגקוק לציאנג מאי, מטוס יפה וסגול, צוות דיילים אדיב (וסגול גם הוא) ואוכל פשוט (שתיה ומאפה) אבל האווירה וההגשה עשתה את ההבדל.