מלון JW Mariott Khao Lak
-
היי כולם,
קיבלנו המלצה עליו. מישהו מכיר ויכול להמליץ?
אנחנו זוג + 2 בנות (3,5). מתוכננים להיות בתאילנד בפברואר הקרוב. בתכנון 9 לילות באי אחד בריזורט אחד בלי לזוז יותר מדי.
האם המלון באמת כזה מושלם? האם יש ארטקציות מעניינות מסביב שמתאימות לילדים בגילאים אלו?
אם רוצים שנייה לעשות הפסקה מהים, הבריכות והמלון - האם יש איפה להסתובב בערבים?
תודה רבה!
-
מלון JW Mariott Khao Lakלא מכירה אישית את המלון אבל זו רשת מאוד מוכרת של מלונות 5 כוכבים, ידועים בתור מלונות טובים ומפנקים.... לא נראה לי שתתאכזבו.
בקשר לקאו-לאק...... זה אזור שקט יותר, מרוחק יותר.... זה מקום טוב אם את רוצה להיות בריזורט טוב, בשקט, בפינה שלך ולא ממש לצאת ממנו....
9 לילות עם ילדים הייתי ממליצה ללכת לריזורט טוב בפוקט עצמה או בקוסמוי - כדיי שתהיה להם האפשרות, כמו שאת אומרת לעשות הפסקה מהים והבריכה והמלון ולעשות דברים אחרים.... לקחת את הילדות קצת לקניון, לסיבוב ערב בטיילת, למקדונלדס, או לכל אטרקציה שהיא כמו הטיולים למינהם שמוצעים....
-
מלון JW Mariott Khao Lakאוקיי, תודה.
יש לך המלצה לריזורט ברמה הזו בפוקט? העניין הוא שבתקופה זו גילינו שהמחירים בשמיים, לא היינו רוצים לחרוג מ-200-250$. אם פוקט אז עדיין הייתי רוצה מקום שקט יחסית, אבל שתהיה את האופציה לצאת לבלות גם מחוץ למלון כמו שציינת
-
מלון JW Mariott Khao Lakהיחיד שאני יכולה להמליץ לך עליו אישית כי הייתי בו זה LE MERIDIEN הוא נמצא בחוף ליד חוף פטונג (חוף פטונג זה מרכז העיניינים, שם ממוקמים רוב הדברים) 15 דקות נסיעה משם. ריזורט מדהים, היינו שם עם ילד קטן - גן עדן!
אלו מקומות שלא הייתי אישית, אבל שמעתי המלצות וחלקן רשתות מאוד מוכרות ואמינות:
Impiana Resort Patong
AMARI PHUKET
Novotel Phuket Kamala Beach
אלו מלונות עם חוף ים פרטי, או לחילופין לא פרטי אבל יושבות על חוף הים....
בחיפושים שלך תתמקדי בחופים הבאים:
KAROON BEACH, KAMALA BEACH הם קרובים ל PATONG BEACH ויהיה מאוד נוח ומהיר להגיע לקניון/מסעדה/מדרחוב ....
גם ב PATONG BEACH אפשר למצוא אבל בודדים מאוד הם הריזורטים עם גישה לים
-
מלון JW Mariott Khao Lakתודה רבה! אבדוק אותם

-
-
מלון JW Mariott Khao Lakהמלון שסמי הציע נהדר, הייתי בו.... יכולה להמליץ אישית המינוס היחיד זה שאין לו חוף ים, צריך ללכת ברגל 10-15 לחוף הקרוב , PATONG
-
מלון JW Mariott Khao Lak..נראה לי בתקציב שלך-250$ עדיף לך ה MERIDIAN כמו שעמליה ציינה..