ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קניות??

פורום צפון אמריקה
    5
    6
    2680
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • avishir1
      avishir1 נערך לאחרונה על ידי

שאלה קטנה ברשותכם. האם ישנה בעיה לקנות עגלת תינוק במיאמי(לצורך העניין) ולהיכנס איתה חופשי בנתב"ג? תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דור.ד
        דור.ד נערך לאחרונה על ידי

קניות??

אם תיכנסו רק עם עגלה זו ויש תינוק שישב עליה אז לא תהיה בעיה - הרי לא באמת אפשר לדעת שקניתם בחו"ל

אם קונים אותה בשביל משהו - אז אם עוברים את 200$ צריך לשלם לכל הפחות את המע"מ ולפעמים גם מס קניה  וכמובן יהיה קשה לעבור במסלול הירוק 

• avishir1
          avishir1 נערך לאחרונה על ידי

קניות??

תודה רבה והמשך יום נעים וחמים

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

קניות??

בלי תינוק יהיה גם קשה להעלות אותה למטוס...

• tallior11
              tallior11 נערך לאחרונה על ידי

קניות??

מה ש*אני* מתכוונת לעשות הוא לקנות את העגלה שם לפתוח ולהרכיב אותה במלון ללכת איתה מטר שניים בחוץ (שתראה משומשת קלות לפחות הגלגלים) ולהעלות אותה לבטן המטוס כמזוודה נוספת..

במידה ויגידו לי משהו במכס מבחינתי בן משפחה הביא לי אותה והיא יד 2 - לא מתכוונת לקנות אותה בשילב ב-3000 שקל יותר.

אבל זו רק דעתי שלי שמתבססת על תובנות של חברות שכבר עשו זאת בעבר ברור לי שלא כולם יסכימו איתנו.

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

קניות??

avishir

אתם עם תינוק בן שנה. אין שום סיבה שמישהו במכס או בטיסה יגיד לכם מילה. תלוי אם אתם חוזרים לארץ עם עגלה אחת או שתיים. אם תחזרו עם 2 זה יותר בעייתי.

חברת התעופה בהחלט יכולה לספור אחת מהעגלות כמטען. כי קשה לטעון שבן ה-8 זקוק לעגלה.

דווקא במכס פחות סיכוי שיעשו בעיות.

tallior

אצלך הסיפור הוא שונה. אתם ללא ילדים. אז קודם כל חברת התעופה תספור את העגלה כפריט מטען.

וגם במכס יש סיכוי גדול שיעקמו את הפרצוף.

המוכסים לא מטומטמים. וזה שפריט הוא משומש או ניתן במתנה לא פוטר מחובת מיסים (תחשבו על יבוא רכב משומש).

אגב, אם תרכיבו את העגלה, תבדקו שהיא לא חורגת מחוקי המטען (ארוכה מדי).

סיפור שאני אוהב לספר הוא כשאנחנו הבאנו עגלה מארה"ב. היינו בטיול עם ילדה אחת ובהריון עם השני. קנינו עגלה (לתינוק שבבטן) שהייתה ארוזה בשני ארגזים, וחזרנו איתה לארץ + הטיולון של הילדה. מבחינת חברת התעופה זה נחשב שני פריטי מטען, אבל זו עוד הייתה התקופה שמותר שני פריטים לכל אחד אז לא הייתה בעיה.

במכס בגענו למסלול האדום מתוך הנחה שנצטרך לשלם מס. אבל המוכסת הנחמדה אמרה שמה שהיא רואה זה שיש ילדה ויש לה עגלה. וחוץ מזה יש לנו טיולון ישן עם שווי זניח. היא "העמידה פנים" שהיא לא שמה לב שהעגלה עוד בארגז.

מה שאני מנסה להגיד זה שהמוכסים באופן כללי לא מטומטמים ולא מניאקים. אבל הם לא אוהבים מבריחים. אז לגבי avishir - המקרה שלה דומה לשלנו ולכון אני מניח שיש סיכוי גבוה שהמוכסים יחליקו רת זה. אבל לגבי tallior - אם יש בטן גדולה של הריון יש לטעמי יותר סיכוי שיחליקו את זה מאשר אם אין בטן בכלל.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון