שעה טיול בעיר "שמברי" chambery
-
שלום לכולם,
ביום ראשון הבא (20 לחודש) בדרך חזרה מחופשת סקי, תהיה לי שעה חופשית בעיר שמברי שבצרפת.
מישהו ביקר שם? מדובר על שעת צהריים מוקדמת (סביבות 11-12),
היכן כדאי להסתובב בשעה החופשית שיש לנו?
תודה מראש לעונים
-
שעה טיול בעיר "שמברי" chamberyהדבר הכי פשוט בעולם: ללכת לעיר העתיקה. מתחנת הרכבת זה בסך הכל כמה דקות, אולי 10. אני אפילו לא זוכרת אם היתה לי מפה, פשוט go with the flow, ברגע שאתה רואה אזור שלם סגור לתנועת מכוניות.
בפשטות: עונג צרוף. אני מקווה שמשהו יהיה פתוח כי ביום ראשון שלי היה, כמעט הכל היה סגור, אחר הצהריים. אבל אפילו זה לא משנה: אם יש מזג אוויר סביר זה כל מה שצריך לספיגת האווירה במקום המיוחד הזה.
-
שעה טיול בעיר "שמברי" chamberyתודה, אנחנו מגיעים עם רכב (הסעה), נגיד לנהג שיוריד אותנו במדרחוב הראשי..
אולי נצליח לספוג קצת אווירת קריסמס.
-
שעה טיול בעיר "שמברי" chamberyבדיוק ב20 נפתח שוק חג מולד עם מוצרים מקומיים , הייתי מציצה. ב
Rue de la République לא רחוק מהכיכר עם פסל הפילים. גם לדעתי שאמברי נחמדה מאד. יחד עם זאת, מקווה שהשארתם זמן לאנסי היפה ממנה.
-
שעה טיול בעיר "שמברי" chamberyכשיש שעה הולכים לבקר את פסל הפילים ואת סביבתו.
מה שתצליחו--תרוויחו..
היא לא כל כך גדולה ובשעה בהחלט אפשר ל"הריח" אותה (מבלי להיכנס לתוך אתרים כמובן,אלא רק סיבוב חיצוני).
-
שעה טיול בעיר "שמברי" chamberyתודה רבה לעונים.
נירית- בשנים האחרונות הינו מבלים באנסי, הפעם מאחר ואנחנו מגיעים מכיוון אחר, החלטנו לעצור בשמבריי.
אנסי בהחלט מהממת.
-
שעה טיול בעיר "שמברי" chamberyובהמשך---אנא תנמיך צפיות לגבי שמברי.
שעה על הדרך?- אחלה
במיוחד? -בספק.
-
שעה טיול בעיר "שמברי" chamberyעל הדרך, לא במיוחד...
אנחנו משפחה, באים להסתובב קצת, לאכול לשתות משהו
וחזרה לאוטובוס בדרך לשדה בז'נבה בדרך לארץ
-
שעה טיול בעיר "שמברי" chamberyמהיכן אתם באים?
-
שעה טיול בעיר "שמברי" chamberyרק עכשיו שמתי לב שמדובר ביום ראשון.
הייתי ביום ראשון--היה דומה לבית קברות.
אבל יתכן שבגלל הקרבה לחג המולד יהיה הומה יותר.
-
שעה טיול בעיר "שמברי" chamberyהייתי ביום ראשון. שממה ושיממון.
מבחינתי מיותר.