טיסה להונג קונג עם Royal Jordanian
-
יש עצירה של שעה בבנגקוק. מישהו התנסה? האם יורדים מהמטוס לטרמינל?
-
טיסה להונג קונג עם Royal Jordanianתישאל את סוכן הנסינות שלך או את החברה הירדנית
-
טיסה להונג קונג עם Royal Jordanianכן יורדים ועוברים עוד פעם בידוק בטחוני אז תחזרו לשער בזמן
-
טיסה להונג קונג עם Royal Jordanianתודה.
העצירה לשעה?
-
טיסה להונג קונג עם Royal Jordanianאולי קצת יותר..
-
טיסה להונג קונג עם Royal Jordanianסתם לידיעה כמה ההפרש מול טיסה ישירה
-
טיסה להונג קונג עם Royal Jordanianלרוב 200-400$
-
טיסה להונג קונג עם Royal Jordanianשעה הוא פרק זמן קצת בעייתי כבר נכוויתי פעמיים.אפילו בשעה וחצי
אני אומנם עליתי על הטיסה ,אבל המזוודות לא. הגיעו רק למחרת.
שלא יספרו לך שאם יש שעה הפרש אז סימן שהכל בסדר. אגב לרוב זו הסיבה שהמחיר זול בהרבה
אני תמיד ממליץ לקחת בתיק צד , לבנים , חולצה ו גרביים להחלפה.
ידוע לי שהירדנים לא טסים להונג קונג ונדמה לי גם לא לביגי'ן כך שיש שילוב עם חברה אחרת
-
טיסה להונג קונג עם Royal Jordanianרוני,
מדובר על טיסה של רויאל שטסה להונג קונג עם עצירה לתדלוק בבנגקוק.
הכרטיס עלה לי 840$.
עם אל על אני לא טס כבר שנים מתוך עיקרון אפילו אם לפעמים אשלם יותר.
-
טיסה להונג קונג עם Royal Jordanianלפני שנתים טסתי עם רויאל להונג קונג.עצרנו בבנגקוק לשעה לא ירדנו מהמטוס בודאות קבוצה של מנקים עלו למטוס תוך רבע שעה ניקו ועזבו.אנחנו נשארנו בכיסאות ולא זזנו טיסה נעימה.
-
טיסה להונג קונג עם Royal Jordanianלפני כשנה טסתי עם חברת EVA Air מטאיפיי לוינה הלוך ושוב, עם עצירה בבנגקוק.
ירדנו מהמטוס (כי היו נוסעים שקנו כרטיס רק לקטע אחד של הטיסה ואחרים לקטע השני, ואחרים כמוני לכל המסלול), ואז היינו צריך לעבור בידוק כדי לחזור לשער של המטוס. לקח משהו כמו חצי שעה - שעה.
נשמע כמו אותו הסיפור עם רויאל ג'ורדניאן. בכל מקרה, לא נשמע משהו מיוחד או בעייתי. רק אל תבנה על זמן בדיוטי פרי...
-
טיסה להונג קונג עם Royal Jordanianטסנו איתם לפני 4 שנים לבנגקוק. הנוסעים שטסו להונג קונק נשארו במטוס.
-
אלעל לHK היה עכשיו 840 - טיסה ישירה.לאפריל נרכשו זוג כרטיסים לHK עם סוויס וקונקשנים סבירים בציריך. 860 $.
טורקיש - מחירים דומים וקונקשנים טובים.
אירופלוץ - קונקשנים קצת יותר מעיקים.
-
כמו שכבר ציינתי בהודעה למעלהעם אל על לא טס מתוך עיקרון אפילו שאשלם יותר.
-
כמו שכבר ציינתי בהודעה למעלהעקרונות זה טוב. כדאי אולי להזכיר שבקיץ 2014 אל על היתה החברה היחידה שהחזירה את נוסעיה לארץ. לא, אני לא הייתי בין אלו שחזרו איתה, אני הייתי בין אלו שנתקעו בעמאן תודות לרויאל ג'ורדניאן.
-
כמו שכבר ציינתי בהודעה למעלהשלא תחזיר אותי אל על ושלא תעשה לי טובות. לא רוצה להמשיך את הדיון בנושא כי לא על זה פתחתי את ההודעה המקורית.