קרלובי ואלי
-
שאלה חשובה
האם אני יכולה להכנס למעיינות ולספא במידה ואני מגיעה לסיור של יום?
אני רוצה לנסוע מפראג לטיול של יום במקום, אך ללא כניסה למעיינות או לספא זה קצת נראה לי מיותר
אשמח לתשובה ממי שביקר במקום
-
קרלובי ואליאת צודקת מיותר בתקופה זו לעשות טיול לשם לגבי המעיינות והספא נראה מאוד הגיוני שאפשר כדאי שתבדקי
-
קרלובי ואלימדוע מיותר ? אם מזג האויר טוב שווה לנסוע גם בלי ספא מאחר והעיר ויזואלית ביותר. לגבי ספא כדאי לוודא שלא נוסעים ביום א' אנחנו היינו ליד אחד מהם ואמרו לנו שסגור ביום ראשון.
-
קרלובי ואליאנחנו ניסע בשישי או שבת אבל מבלי להכנס למעיינות זה לא נראה לי שווה.
ולי מה שהבנתי מכול הטיפים רשמו שבתי מלון לא נותנים להכנס למי שלא לן במלון.
-
קרלובי ואליקודם כל לקרלובי וארי כדאי להגיע גם בלי הספה. היא יפה ושווה יום.
לגבי הספה כשהיינו שם ב-2006 כן היה אפשר להכנס גם אם לא היית אורח (בתשלום כמובן) אבל בפועל לא נכנסנו. יכול להיות שמאז זה השתנה.
-
קרלובי ואליהתכוונת לנסוע באוטובוס?
לדעתי לא מיותר..קרלובי ווארי זה יותר שתיית מי מעיינות.
הספא,ברכות, סאונה וכו'.. זה לא מים טרמליים לכן לדעתי ממש אין טעם להיכנס לספא דווקא שם.לשתות מים כמו כולם,אפשר מבלי להיכנס למלונות.
נראה לי שדוקא הדרך,הטבע,העיירה בתקופה זאת של שנה,תהייה קסומה יותר.
ואם יהיה לך שלג,אז בכלל.
ראיתי תמונות של גיסתי מדצמבר בפראג וקרלובי ווארי.הם שכרו רכב ונסעו לשם.עצרו בדרך,להתמזג עם הטבע,כפי שגיסתי אמרה...
-
קרלובי ואליקרלובי יפה מאוד ויש בה ספא שכאמור היה סגור ביום א' וכמו שציינו אפשר לשתות בחינם את המים שזורמים מכמות גדולה של ברזים. אני לא התרשמתי יותר מדי מהמים אבל היו שם כאלה שמילאו ג'ריקנים. אל תגיעו אם גשום.
-
קרלובי ואליתודה
-
קרלובי ואלישבוע טוב.
ראשית ממליץ את הנסיעה,לבצע עם חברת טיולים,מסודר ועם הדרכת רקע בדרך,כמו כן בעצירות למינן,תקבלו יחס טוב ורציני,בתחנות הדלק ובחנויות הממכר שלהם,כולל שימוש בשירותי התחנה,וזאת
מנסיון טוב,של קבוצת לחץ,שבסירוב לקבלת כל השירות,פשוט מקפלים את הקבוצה לאוטו,ותראו כיצד הקסם פועל,לטובת הקבוצה.
בדרך תוכלו לראות,צמחייה גבוהה,ירוקה ועבותה - זהו " החמל ",הכשות העברי,הקובע את רמת
המרירות,בעת ייצור הבירה,לעיתים מתנשאים,לגבהים של 6 מטרים ומעלה.
מספר המלצות בעיירה.
1) ביקור במלון הלבן,בפתחו דגלי אומות העולם.
2) עלייה ברכבל לתצפית על העיירה,והטירות שבמעבה החורש.
3) טעימה של הוואפל המקומי,אולי מעט תוספת קלוריות,אבל טעים טעים....
4) ביקור במבנה היפה של - בית הדואר.
5) ביקור במפעל לניפוח זכוכית,ניתן לקנות מזכרת מקומית.
6) תצלום על הספסל,עם החייל האמיץ שווייק.
7) טיול לאורך השדירה התחתונה ( כנראה צפונה ),,ושתיית מים באם תרצו,כאשר בכוון הנגדי( כנראה לכוון מערב ),תמצאו עיירה חלומית וציורית,הנראית דמוי קרטון צבעוני.
ירידה לרחוב/השדרה הנמוכה,בה תמצאו נחל קטן,בסמוך למלון הלבן,ורחוב חנויות ומסעדות למינן.9) ברחוב הנמוך שליד הנחל,ובמעבר הגישרון שעליו,חפשו מסעדה לארוחת צהריים,וממליץ על אחת,הסמוכה לגשר,איני זוכר את שמה,המגישה ארוחה טעימה ומשביעה,הכוללת - שניצל וינאי ענק,תוספות
אורז ותפודים,בכל צורה שתבקשו,הפתיחה בסלט ירקות צבעוני ועסיסי,כל זאת כמובן - בלווי הבירה המקומית המעולה " הפילזן ".( לפחות חצי ליטר לאדם ).
ולקינוח בחירה משולשת,והכל תוצרת עצמית.
א) גלידת פירות/שוקו וניל.
ב) סלט פירות טרי וטעים,נדמה שתובל במי וורדים.
ג) עוגות לסוגן,הייתי הולך על השטרודל.
ד) לשטיפת הארוחה,תה צמחים כבקשתכם.
10) בכל שלבי הטיול וההליכה,תחשבו איך להוריד קלוריות.
ואם זה לא מספיק,נסו להשלים את הטיול - " בספא ".
טיול מוצלח ומהנה,כייפו ותיהנו מכל רגע,שבוע טוב,חודש טוב,וחג שמח חיים.
-
קרלובי ואליואוווווווו
תודה ענקית!!!!!
-
קרלובי ואליחן חן ובהצלחה,בטיולכם לקארלובי וארי.
חודש טוב לכולנו חיים.