מפלי הריין
-
ליודעי דבר האם ניתן לשלב ביום אחד את מפליי הריין ועליה ליונגפראו? תודה -
מפלי הריין:Reאפשר אבל עמוס. הייתי ממליצה לשלב טיול בעיירה ציורית עם אטרקציה לסיום.
למשל, אנו שילבנו ביקור בעיירה קונסטנס עם מפלי הריין.
הגענו למפלים בשעה ארבע אחה``צ והיינו שם עד הסגירה (בשש וחצי), הסגירה היא בעצם של מפעילי השייט ולא של המקום עצמו. יש שם מסעדה מומלצת מאד בשם ``מסעדת פארק`` אוכל טעים ביותר, מרק עגבניות חם מדהים ועוד...כל מנה שלקחנו היתה טעימה, המסעדה משקיפה למפלים וכיף לסיים שם את היום.
את העלייה להר הייתי ממליצה לשלב עם ביקור וטיול בעיירה אינטרלקן. -
מפלי הריין:Reלא מתחבר.
לא באותו רצף גיאוגרפי.
העליה ליונגפראו לוקחת זמן רב (כולל הנסיעה והירידה ברכבת משם, לוח זמנים קשיח ולא כל כך בשליטה שלכם) לא נראה לי צירוף טוב, במיוחד שהימים גם מתקצרים וכך גם שעות הטיול. -
מפלי הריין:Reאם חשוב לכם לדחוס ולשלב באותו יום עליה ברכבל להר גבוה-ניתן איך שהוא לשלב באיזור המזרחי את הר סרנטיס בקרבת אפנצל או יותר רחוק ואיזור שונה-אך יותר קרוב מהיונגפראו-הטיטליס(מאנגלברג)-יותר זול ואולי לא פחות מרשים.לא הייתי בשניהם,רק קראתי דיווחים.הכל תלוי כמובן גם במסלול שלכם ממפלי הריין ומקום הלינה. -
מפלי הריין:Reלדעתי לא בר השוואה.
בטיטליס ויונגפארו יש שלג ומשחקי שלג ומערת קרח.
בסנטיס-יש הר(גבוה ומכוסה עננים).
אכן קרוב יותר, אבל לא מחליף את החוויה של הר השלג.
אם אופציה חלופית של הר, ונקודת המוצא היא המפלים-אולי לצרף את פילטוס שגם אינו מושלג, נמצא דרומית ללוצרן ויש בו פעילות אקטיבית לילדים גם. -
מפלי הריין:Reהמחשבה הייתה לשלב את היוגפראו משום החוויה של הר מושלג ופעילות לילדיםוכמובן מערת הקרח. יתכן ואולי כדי להגדיש יום נפרד לכך.כיצד ניתן לעלות להר ? האם יש קרוניות?(יש לנו ילדה שקצת פוחדת מעליה ברכבל. מה כן כדי לשלב ביום של מפליי הריין? אנחנו נתגורר בדרום היער השחור ומשם נצא לטיולים.פרט ללילה האחרון שאנו מעוניינים להתקרב למינכן. האם מישהו מכיר את הפנסיון הנוכחי? והאם מיקומו סביר מבחינת המרחק למינכן? באותו יום בתכנית לבקר בארמונות.סה``כ שהייה של שבעה לילות.
Postal address:
Hotel/pension swan lake
Tel. +49 (0) 83 62/83 53
Karin Brandl
Fax +49 (0) 83 62/98 73 20
Parking race 9
email: info.pension schwansee.de
D-87645 Schwangau Alterschrofen
תודה -
מפלי הריין:Reגילי, מבלי לפגוע, אנא פתח מפה, ספר ועשה מעט שעורי בית. לינה ביער השחור איננה יכולה להיות בסיס לטיולים יומיים למעמקי שוויצריה (יוגפראו), אלא רק לשוליים הקרובים (מפלי הריין) וזה עוד מבלי לדעת היכן תלונו ביער השחור, שזה לכשעצמו יכול להוסיף מרחקי נסיעה. אם אתם בדרום היער השחור, ביקור במפלי הריין - אפשרי. אפשר לחשוב על לחבר לזה ביקור ב-Connyland.
גם אם הייתם לנים בשוויצריה, אז ביקור ביוגפראו זה ``פרויקט`` של יום שלם. יש רכבת שעושה את הדרך ובאמצע יש תחנות השוות עצירה וביקור.
מקום הלינה שציינת הוא קרוב לטירות של לודוויג. משם למינכן כ-165 ק``מ (להערכתי כשעתיים עד שעתיים וחצי נהיגה). -
מפלי הריין:Reתודה -
לגילי-הפנסיון בשוואנגאוהזמנתי לינה בפנסיון זה לשבוע הבא עבור שני זוגות חברים.אעדכנך באון ליין כשאשמע מהם חוות דעת.
לא כל כך הצלחתי להבין איך מגיעים לפנסיון(לכתובת המדויקת)אך אני מאמין שהחבר`ה יסתדרו. -
לגילי-הפנסיון בשוואנגאו:Reהבעיה שאני צריכה לתת תשובה עד יום שני אם ברצוננו לשהות בפנסיון זה.חשבתי שביום זה נטייל בארמונות ולאחר מכן נגיע ללינה בפנסיון זה. אני קצת חוששת מהמרחק ממינכן אמנם הטיסה שלנו ב 12:00 ואולי רצוי למצוא פנסיון יותר קרוב.המקום עושה רושם בהחלט יפה. -
לגילי-הפנסיון בשוואנגאו:Reהטיסה יוצאת מהארץ ב-12.00?אז לא תספיקו את הכל ביום אחד.
למעשה גם אם אתם נוחתים ב-12 ויוצאים לדרך במקרה הטוב ב1.30-2.00-תגיעו בערך ללינדרהוף בסביבות 4 אחה``צ ובסביבות 7 בערב ללינה כשלמחרת אפשר לעשות את ניושוואונשטיין.תקני אותי אם טעיתי בנתונים.
באיזה יום אתם נוחתים?
אגב,בדרך לארמונות אני ממליץ על סטיה קלה-כמובן רק אם תוסיפו עוד יום לאיזור ולא הכל באותו יום-לגרמיש פרטנקירשן-להליכה קלה בפארטן קלאם שהכניסה אליו צמודה לאצטדיון האולימפי מ-1936(בשנה בה אירחה ברלין של היטלר את האולימפיאדה נערכה גם אולימפיאדת החורף בגרמניה.היטלר איחד לצורך כך את שני המקומות -גרמיש ופרטנקירשן-ושם אירח את המשחקים). -
הפנסיון בשוואנגאו:Reמדובר על ה-24/9 שזה יום שהותנו האחרון ובו מדובר על הארמונות והלינה. ולמחרת הטיסה לישראל ב-12:00 . -
הפנסיון בשוואנגאו:Reאוקיי,גילי.החברים שלי יהיו לפניך ואצלם זה היום הראשון-אחרי הנחיתה במינכן.אעדכנך דרך הפורום או שתשאירי אימייל ואעדכן אישית.נסיעה טובה!