ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בתכנון: 4 ימים באירלנד

פורום אירופה
    4
    14
    1784
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • moma
      moma נערך לאחרונה על ידי

שלום רב לכולם אני ובן זוגי שוקלים לנסוע לאירלנד בדיל של פורים כיוון שיש טיסות זולות מאד נשמח אם יש מנוסים מביניכם שיוכלו לעזור בתכנון קצת חומר רקע : אני עצמי הייתי באירלנד לפני שנה וחצי למשך שבוע, וביקרתי בדבלין, בגלנדאלוך ובהר ''הסוכר''. בת דודתי מתג
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון: 4 ימים באירלנד:Re
        למורן שלום, אם יש לך אפשרות כספית לטייל בקיץ ולהרחיק מעט מדבלין לכיוון גלווי, ולטייל במערב אירלנד אז כדאי להמתין, ןלצאת לטיול ארוך יותר. אם יש לך מגורים בדבלין והעלות היא רק של טיסה, אני לא הייתי מוותרת אפילו שזה קצר ומטיילת באיזור דבלין, וזאת למרות שכב
        • Yonatan in Dublin
          Yonatan in Dublin נערך לאחרונה על ידי

כדורגל
          לפני כמה ימים מישהו שאל את אותה השאלה בדיוק, אבל שם הסיפור כלל גם טיול מאורגן שכלל גם את גולויי וגם איזור הבארן (שניהם בחוף המערבי) ועניתי שבמסגרת זמן כזו זה פשוט ביזבוז אם חושבים כמה זמן לוקח רק להגיע לגולוי וכו`. אבל כמו ש-SKAF אמרה, אם העניין לא כול
          • moma
            moma נערך לאחרונה על ידי

לאו דווקא כדורגל
            אני מודה לך על תשובתך תיקון קטן לדעתי הדילים הם בגלל חג הפורים ולאו דווקא בגלל משחק הכדורגל ( במשחקים אני מאד מעודכנת כיוון שאח שלי שחקן נבחרת ישראל....) בכל מקרה תודה על התשובה
            • Yonatan in Dublin

שתי שאלות
              א. אם כך, למה הם לא טיפה יותר ארוכים? ב. אם האח שלך שחקן בנבחרת ישראל, למה את לא נשארת בארץ בשביל ללכת למשחק?
              • moma
                moma נערך לאחרונה על ידי

שתי שאלות:Re
                א. פורים יוצא בדיוק בסוף השבוע הזה ולדאבוני החופשה לא יוצאת באמצע השבוע- לפיכך מדובר בסופשבוע ''ארוך'' ה` - א` לכן זה כל כך קצר ב. אני מניחה שאתה קצת מבין בכדורגל - אח שלי לא רשאי לשחק נגד אירלנד בארץ בגלל צבירה של צהובים - הוא ישוב במשחק הבא נגד צרפת (
                • Yonatan in Dublin

עוד שאלה
                  כמי שיש לה אח בנבחרת (אפילו שהוא לו הולך להשתתף במשחק הזה): מי הולך לנצח? (הערכה אובייקטיבית בלבד.....)
                  • יונית
                    יונית נערך לאחרונה על ידי

נצול שרשור
                    האם כדאי לנסות לתפוס טיסת שכר ישירה, גם אם המשמעות היא 4 ימים ורק דבלין וסביבתה (בלי לקחת דילים וטיולים חוצי אירלנד) האם לדבלין וסביבתה (ללא רכב) 4 ימים ברוטו יכולים להספיק,או שאצא עם תחושה של פספסתי? שאלה קשה כי התשובה היא אישית אבל כמדד- ברצלונ
                    • Yonatan in Dublin

נצול שרשור:Re
                      האינסטינק שלי הוא שזה מאוד קצר, אבל שאלתי את אשתי והיא אמרה ''אם זה זול אז מה רע?'' אז קודם כל, כמה זה עולה? חוצמזה, מהם זמני ההגעה והעזיבה המדוייקים? באופן כללי, אפשר בהחלט למלא ארבעה ימים בדבלין וסביבותיה. יום או יומיים בדבלין עצמה, ואז איזה שני ט
                      • יונית

אין לי עדיין מושג אם יש טיסות שכר בלבד (יש דילים וטיולים מאורגנים-וזה לא בשבילי, sorry ) אבל לפני שאני מתחילה לחפש ''מציאות'' אז רוצה לדעת אם לא אצא בתחושה קשה של פספוס? נ.ב. אין סיכוי שאגיד ''הבנתי את הרעיון'' עוד לא קרה לי בשום מקום על פני תבל. ת
                        • moma
                          moma נערך לאחרונה על ידי

הכדור הוא עגול.......
                          אמנם אירלנד טובה (ובעיני בהרבה)יותר מהנבחרת הישראלית,אבל לא ניתן לדעת מי ינצח (זה בטח לא מה שרצית לשמוע...) בכדורגל (כמו בכדורגל) בניגוד לענפי ספורט אחרים לא תמיד הקבוצה הטובה יותר גם מנצחת, ולכן צריך לקוות שההגנה שלנו לא תפשל (כמו תמיד), שבניון יתפו
                          • moma
                            moma נערך לאחרונה על ידי

דבלין
                            לפני שנה וחצי ביקרתי את בת דודתי בדבלין למשך שבוע. גם אני מתלבטת אם לנסוע ל 4 ימים, כיוון שכעת הייתי רוצה לטייל יותר באירלנד ולאו דווקא בדבלין. אני חושבת ש 4 ימים בדבלין זה לא רע בכלל, ואפשר להנות מהם מאד. אני פשוט ''מרחתי'' את כל הפעילויות שלי שם, גם ב
                            • Yonatan in Dublin

אני רוצה לקוות שתצאי עם טעם של עוד - אני לא יודע אם זה מה שאת קוראת ''פיספוס''. אם תגידי לי בדיוק מתי מגיעים ומתי עוזבים, אתן לך איזה שהוא מושג מה אפשר ''להספיק'' בפרק זמן כזה.
                              • יונית

כשאדע, תודה.
                                • 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון