ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסות פנים

פורום צפון אמריקה
    5
    6
    2817
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • amitkap
      amitkap נערך לאחרונה על ידי

היי,

אנחנו עתידים לטוס בקיץ לטיול ראשון בארה"ב. קודם כל, תודה לכל מי שכותב ותורם מנסיונו בפורום הנהדר הזה. אם כתבתם משהו בפורום הזה בשנה האחרונה, אז תודה, כנראה שקראתי ונעזרתי.

אני רוצה להזמין טיסות פנים ויש לנו 3 כאלה. לאס וגאס - סן פרנסיסקו, לוס אנגלס - אורלנדו ואורלנדו - באפלו - והשאלה היא מה קורה עם מזוודות?

אנחנו זוג עם 3 ילדים, אני מניח שנהיה עם 4 מזוודות. טיסה מוגאס לס.פ עולה 44 $ לאדם בסאות' ווסט והם כותבים 2 מזוודות חינם. אני לא מוצא מחירים לגבי יותר מ-2 מזוודות אבל כן הערה שעל חריגה מהמשקל/מידות המותרים משלמים 75 דולר! באקספדיה טיסות של ג'ט בלו עולות 51 דולר ומציינים שמזוודה ראשונה 25 $, ושנייה 35 $ ואין מחירים ליותר מזה.

האם יש אפשרות לטיסות פנים "סדירות" בהן אני אשלם יותר על טיסה אבל אקבל גם 5 מזוודות כלול (מזוודה לנוסע)?

אודה לכל מי שיכול לשפוך אור על נושא טיסות הפנים בארה"ב.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

טיסות פנים

ב south west מדובר על שתי מזוודות לאדם! יותר מכל חברה אחרת

באופן כללי כל החברות היום מקפידות על משקל וגודל של מזוודות. אבל ההגבלות הן סבירות (חשוב לוודא כמובן, אבל מזוודת 25-26 רגילה ואפילו 28-29 עם גלגלים עומדת בדרישות הגודל).

• עמיחי13
          עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

טיסות פנים

כאמור המזוודות הן לכל אדם. 2 מזוודות חינם = 10 מזוודות לכולכם. 

אם טרם רכשתם את הטיסה הבינ"ל, תוכלו להוסיף את טיסות הפנים לאותו כרטיס ואז המזוודות בחינם (אבל כדאי לבדוק אם בחישוב הכללי זה לא יוצא יותר).

• amitkap
            amitkap נערך לאחרונה על ידי

טיסות פנים

תודה רבה. אז המחיר ב south west הופך להיות הרבה יותר אטקטיבי.

זה אומר שכש Jet blue כותבים "מזוודה ראשונה 25 $, ושנייה 35 $" בהנחה שנהיה עם 4 מזוודות, נוכל להקצות מזוודה לנוסע - תוספת עלות של 100 $.

עמיחי - טיסות בינ"ל הוזמנו בספטמבר עם בריטיש, אני אתקדם עם south west.

• reuben13
              reuben13 נערך לאחרונה על ידי

טיסות פנים

בסאות'ווסט היתרון - בנוסף לשתי מזוודות הכלולות במחיר, הוא שאפשר לבטל טיסה עד 10 דקות לפני מועד ההמראה. הכסף ששולם נשאר בחברה כקרדיט לרכישת כרטיסי טיסה אחרים. גם שינוים לא עולים כסף. אבל צריך לשלם את ההפרש בין המחיר ששולם למחיר החדש אם הוא גבוה יותר.

אם אכן תרכשו כרטיסי טיסה בסאות'ווסט, ממליץ לעשות צ'ק אין באינטרנט כמה שיותר קרוב ל-24 שעות שלפני מועד הטיסה, כך מקבלים מקום יותר טוב בתור הכניסה למטוס. המושבים לא מסומנים וכל העולים ראשונים זוכים לבחור את המקומות הקדמיים יותר.

לגבי ג'ט בלו, אם רוכשים הכרטיסים הזולים אכן צריך לשלם 25 דולר עבור כל מזוודה ראשונה, צודק לגבי ה-100 דולר עבור 4 מזוודות להרכב שלכם.

• Cohen_3223500
                Cohen_3223500 נערך לאחרונה על ידי

טיסות פנים

אני הזמנתי טיסה באורלנדו לבאפאלו באתר של jetblue ובחרתי blue plus בתוספת 13 דולר לכרטיס ומקבלים מזוודה ראשונה ללא תשלום למעשה זה במקום 25 דולר בשדה. 

אגב יש להם טיסה אחת ישירה פעם ביום מה שלא מצאתי באף חברה. לדעתי כדאי ..

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון