ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Quechua חברה טובה?

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    2
    4
    10475
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • תום ל
      תום ל נערך לאחרונה על ידי

אהלן חבר'ה. אני כרגע בטיול בהודו, לפני זה הייתי בסין ובטרק שעשינו שם נקרעו לי נעלי הטיולים הישנות שלי. מאז אני עם שורש מה שתופס כרגע אבל לא יתפוס בשום טרק נורמלי. אנחנו כרגע באודייפור ומפה יורדים לדרום (קודם האמפי). עכשיו אני מחפש נעלי טיולים ברמה טובה, לא יקרות מידי אבל ברמה טובה. מצאתי את רשת החנויות בשם Decathlon לה יש סניפים ברחבי אסיה ואירופה. החברה העיקרית שרשת זו מוכרת היא חברת מטיילים בשם Quechua. חברה צרפתית קטנה יחסית. ראיתי ביקורות באינטרנט שמפארים את המוצרים שלהם ואומרים שאין הרבה הבדל בין המוצרים שלה לחברות הגדולות כמו north face וקולומביה. השאלה אם זה באמת נכון? אם כן ואכן שווה לקנות נעלי טיולים שם איזה דגם כדאי לקנות? מה הדגם נעליים הכי טוב שלהם?

תודה רבה 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • amir_sapir
        amir_sapir נערך לאחרונה על ידי

Quechua חברה טובה?

החברה היא ברמה סבירה ומעלה, זה מאוד תלוי במוצר. יכול להיות דברים מעולים ויכול להיות דברים ממוצעים. אין סיבה שזה לא יספק אותך.

מדובר במותג הבית של רשת דקטלון.

בעיקרון לא הייתי חושש, רק צריך לשים לב כמו תמיד כשקונים במקומות כאלה שהכל נראה במצב טוב, לא מאובק וזרוק, ע"מ לוודא שהמוצר לא ישב תקופה ארוכה באיזה מחסן.

• תום ל
          תום ל נערך לאחרונה על ידי

Quechua חברה טובה?

תודה על המידע! אז אני מבין שלגיטימי לקנות שם נעליים וזה לא יהיו כמו איזה חיקוי סיני שיתפרקו אחרי טרק אחד. מישהו פה קנה שם נעליים או בכללי ציוד משם ויש לו חוות דעת אישית על המוצרים ששם?

• amir_sapir
            amir_sapir נערך לאחרונה על ידי

Quechua חברה טובה?

"שם" זה מקום גדול.

לא הייתי בסניפים ברחבי אסיה אבל הרשת היא רשת גדולה ומוכרת. לא צריכה להיות בעיה לדעתי, ובכל מקרה זה לא שיש לך הרבה אופציות אחרות.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון