ביטוח בחו"ל
-
אהלן,
אנו זוג בגילי 28-29, בריאים באופן כללי, נוסעים לתאילנד לכחודש ימים.
מחיפוש באינטרנט נראה כי קיימים אין סוף של אופציות לביטוח בחו"ל , וקצת התבלבלנו.נשמח לקבל המלצות דרך מי לבצע את הביטוח הכולל את החלק האתגרי שנהיה שקטים (נכון לכרגע, מתכננים לעשות אומגה וצלילה)
מה מומלץ?
תודה

-
ביטוח בחו"להרוב הגדול של הביטוחים הוא אותה גברת בשינוי אדרת..
זה בערך כמו להתלבט איפה לפתוח חשבון ..בדיסקונט..לאומי או פועלים
בקשי הצעה מקופת החולים שלך...יש גם את בעלי האתר פה שמציעים בחנויות הרשת שלהם ביטוחי נסיעות של חברת ביטוח מסוימת דרכם..תשווי ותחליטי
בכל מקרה קחו בחשבון שכמו בכל ביטוח קל מאוד להכניס כסף..להוציא זה כבר סיפור אחר
אבל בכל מקרה עדיף לעשות...בטח מי שמתכנן ספורט אתגרי -
ביטוח בחו"להיי..
הביטוח האתגרי הוא תוספת של כמה דולרים ליום על הביטוח הבסיסי
הביטוח הבסיסי הוא אחיד ברוב המקרים-אני עושה דרך קופת החולים
...

-
ביטוח בחו"להי,
אנחנו היינו בתאילנד בקיץ ועשינו ביטוח ב"פאספורט כארד". ההבדל המרכזי בינו לבין שאר הביטוחים הוא שכאן את מקבלת כרטיס (כמו כרטיס אשראי), וכשקורה אירוע ביטוחי את מתקשרת אליהם והם מטעינים לך מיד את הכרטיס בכסף, כך שאת לא צריכה להתעסק עם להוציא כסף מכיסך ואח"כ לרדוף אחרי החזרים.
אני נפצעתי באומגות בצפון - נאלצתי להגיע למיון ולקבל 2 תפרים ביד. אני אשה בריאה, הפציעה קרתה כתוצאה מכשל במערכת הבלימה של האומגה (לא כל-כך מדברים על הפציעות ה"קלות" שקורות שם לעתים די קרובות). את התפירה כיסה הביטוח של חברת האומגות, אבל שבוע לאחר מכן כשהלכתי למיון בקוסמוי להוצאת התפרים השתמשתי בפאספורט כארד וזה עבד מעולה.
בכל מקרה - אתם חייבים לכלול את הרכיב האתגרי בכל ביטוח שתחליטו לעשות.
-
הצהרה.אני לא יעשה יותר ביטוח ב"הראל".אגב,בפרסום הם מצויינים..
-
הצהרה.היי איתן אתה יכול לפרט יותר מה קרה בהראל ?
-
הצהרה.רק בפרטי.אני אכתוב לך מחר.לך תדע...בסוף יתבעו אותי על הוצאת שם רע או סעיף אחר שהם ימצאו...
-
למה לפעמים נדמה לי......שכל אלה שמספרים על שריטה שקרתה להם בטיול גיפים בהונלולו ונזקקו לתפרים..ייצרו קשר עם חברת הביטוח ובשניות הסדירו להם את התשלום הם בערך כמו אלה שמספרים לך שבמו עיניהם ראו אדם על כסא גלגלים שקם על רגליו ומתחיל לרקוד אחרי שאיזה צדיק דור בירך אותו......?? יש מצב שאני סתם ממורמר? או נוטה להתעסק בקטנות?

-
למה לפעמים נדמה לי........LIO..
..מנסיון לפעמים תיירים בפעמים הראשונות בתאילנד נפצעים
..ומגיבים בצורה טראומטית..לא איכפת להם מהכסף..מה שציינת
..לא תקף לתאילנד..אלא למדינות המערב לא למזרח
-
lio nh......מכיוון שההודעה שלך נכתבה מייד לאחר ההודעה שלי אני מבין שמא-אולי אתה מתכוון אלי..?
אז כן,יש מצב שאתה ממורמר,מתעסק בקטנות,ונדמה לך...,
אתה מסיק מסקנות מבלי להכיר אותי או את הסיטואציה.
תופעה ידועה של "עדר". להתלהם ללא ידיעת העובדות.
אם לא אז עדיין זה לא חכם להגיב בכלליות לגבי משהו שאין עליו נתונים.
-
איתן...ממליץ לך בחום לקחת שיעור בהבנת הנקרא ולקרוא שוב את התגובה שלי
אז גם תבין שהיא מחזקת את התגובה שלך ולא מבקרת אותך..
מי שאני מבקר בתגובה שלי באופן כללי הן חברות הביטוח...
לגביך דן..אני מתחיל להתקשות מאוד להבין מה אתה מבין ו/או מה אתה רוצה שאבין מהתגובות שלך..קראתי 5 פעמים ולא מצאתי שום קשר למה שכתבתי..
אפשר לקבל עותק עם ניקוד?
-
LIO...תגובתך המלגלגת משהו, המתייחסת לתגובה של יונה וקשת, אינה במקום.
הרי היא לא מסלפת דברים, התאונה אירעה והיא מביעה שביעות רצון מהטיפול של "פספורט כארד". כשצריך, אפשר גם לפרגן ולא רק לבקר .
אז מבלי לרדת לרזולוציה של שניות, דקות, או שעה, זה היתרון של ביטוח נסיעות בחברה זאת לעומת האחרים. החיוב מבוצע ישירות על ידם באמצעות כרטיס שמקבלים מראש, ללא צורך במימון עצמי ותביעת החזר.
-
אדון Mֹ-S...לפני שאתה ממנה את עצמך לשופט עליון ויחצן של יונה וקשת..כדאי שתתעסק בתוכן ולא תתפור פה תיקים..
אני לא מכיר את הביטוח שעליו דיברה יונה והתגובה שלי כללית ולא מלגלגת
לי באופן כללי כמו לרוב הקוראים (אני מנחש) סיפורים מרגשים וסוחטי דמעות על מבוטחים שמחים מסופקים ומאושרים נשמעים הרבה פחות משכנעים מאלה שמנגד
-
יש אנשיםשהם כמו קיר. לעולם לא יודו בטעותם ולכן גם לעולם לא יתקנו את דרכיהם אלה ינסו להאשים את האחר שהוא לא הבין אותם.
תנחשו לבד למי התכוונתי...חחח
-
יש אנשיםוואו.
אני כבר לא מעט זמן בפורום הזה, ולא זכור לי שנתקלתי בתגובה כל-כך מכפישה, מזלזלת וגסת-רוח כמו זו של האדון שלעולם לא טועה.
שלום ולא להתראות לכם, תהנו בתאילנד.
-
יונה וקשת תרומתך לפורום הרבה יותר משמעותית מהשרלטן -
יונה וקשת תרומתך לפורום הרבה יותר משמעותית מהשרלטןמה את עוזבת ? עשית בחצי שנה הודעות יותר ממני ב6 שנים , מה ככה תעזבי ? לא אני לא מאמין ... מה עם סיויטל הוטל מה שמו , היית שם בסוף ?