כרטיס טיסה פתוח
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש כרטיס טיסה מיוהנסבורג לת"א וחזרה (עדיף עם אל-על) שיהיה בעל תוקף גמיש ולא לתאריך ספציפי. האם מישהו מכיר אפשרות כזו? האם למישהו יש מייל של אל-על? מצאתי רק טלפונים ואני לא בארץ כרגע אז זה קצת קשה יותר... אם האופציה לא קיימת- האם יש אפשרות אחרת לקנות כרטיס טיסה כמתנה למישהו מבלי לחייבם לתאריך ספציפי? תודה!
-
כרטיס טיסה פתוחבדרך כלל, בהתיחסות למושג 'כרטיס פתוח', הכוונה היא ליום החזרה.
מכוון שהכרטיס מוגבל בזמן (נאמר שנה), צריך להיות לו 'יום קובע' לתחילת המסע שביום זה צריך לצאת לדרך ולאחר מכן יש שנה שלמה להחליט מתי חוזרים. אלו הכרטיסים היקרים ביותר בארסנל הכרטיסים של כל חברת תעופה. בערך פי 2 ממחירו של כרטיס רגיל.
-
כרטיס טיסה פתוחתודה צפריר, ברור לי שיהיה מחיר... אני מבינה שאתה לא מכיר אופציה ללא תאריך נסיעה ידוע?
-
כרטיס טיסה פתוחלדעתי אין 'חיה' כזו, אבל את מוזמנת לשאול סוכן נסיעות. אולי לו\לה יש מידע אחר. אני מבין שהמצב יכל 'לקלקל' למישהו את ההפתעה וחבל...
אנא, שתפי אותנו אם מצאת מידע שונה.
-
כרטיס טיסה פתוחאעשה זאת. תודה.
-
כרטיס טיסה פתוחעדכון: אכן אין דבר כזה. אפשר לרכוש בסוכנויות מסוימות (בעלות גבוהה) כרטיס לתאריך מסוים ללא עלויות בשינויים בכרטיס, ואז מתאפשר למקבל הכרטיס לשנות את התאריך בלי בעיה...
-
כרטיס טיסה פתוחניתן לרכוש כרטיס בכיוון אחד ולכיוון החזור לרכוש כרטיס אחר אותו ניתן לבטל ללא עלות. הדרך הכי זולה לשמור על גמישות.