ונציה שבת
-
שלום לכולם,
אני שומר שבת ומתכנן טיול לונציה סוף שבוע.
אשמח לקבל המלצות על מקומות לינה קרובים לבית חב"ד ואם מישהו ידע על סעודות השבת בבית חב"ד בונציה, לפי מה שמופיע באתר זה 100 יורו לאדם לסעודות שבת זה נשמע מטורף מישהו שהיה שם ידוע לו משהו אחר פתרון אחר?
תודה!!
-
ונציה שבת100 יורו לשלוש ארוחות וזה מוגדר כתרומת מינימום
-
ונציה שבתתודה
מלון קרוב ידוע לך?
ואם יש אפשרות לחלק מהארוחות?
-
ונציה שבתהפעם האחרונה והיחידה שאכלתי בבית חבד היתה ארוחת חג בצ'אנג מאי.
לשבחם יאמר שהארוחה היתה משובחת ביותר וגם לא עלתה..
תחכה יש כאן מספיק אנשים שיתנו לך עצות טובות.
-
ונציה שבתמלון מעולה וקרוב לבית חבד הוא קרניבל פאלאס. הוא מותאם לגמרי לשומרי שבת.
באתר של חבד מופיעות 3 אופציות לגבי ארוחות שבת: 100 יורו לאדם לכל הסעודות במסעדה , 75 יורו בגלריה, שזה אולם קטן ליד המסעדה, ואם אתה אוכל בבית הכנסת אתה משלם לפי נדבת ליבך.
-
ונציה שבתהיינו בקרנבל בפברואר 2009,טיילנו יום שישי באזור הגטו.אנשי חב״ד המקסימים ביקשו שנבוא לתפילה בבית כנסת וקידוש עם ארוחת ערב.וגם למחרת בבוקר.ארוחת הערב הייתה במסעדת גאם גאם.
כשרצינו לשלם,אמרו לנו שנוכל לתרום במוצאי שבת כל סכום שיראה בעיננו.
ייתכן שמשהו השתנה מאז.
מצרפת מלון כשר,לבדיקתך.
-
ונציה שבתנזכרתי שב 2014 היינו שם בשמחת תורה.הם הזמינו את כל הילדים לפעילות חילקו להם הפתעות ופיצות.
זה אחד מבתי החבד שאני מכירה( והייתי בלא מעט)שהרגשתי בו שהם מחבקים אותנו באהבה והכסף לא מעניין אותם.הם מקבלים הרבה תרומות מאנשים מאוד כבדים.
-
ונציה שבתהנה שניים טובים, לדעתי במרחק 10 דקות הליכה, אולי קצת יותר, הליכה לא מסובכת (פשוט הולכים ברחוב הראשי) וגם ההגעה אליהם נוחה, ללא גשרים.
http://www.mignonvenice.com/en
-
ונציה שבתתודה לכולם עזרתם מאד!
מישהו יודע כתובת שאפשר לחנות במסטרה הסמוכה ללא תשלום ומשם לנסוע ברכבת?
והאם זה מסוכן להשאיר שם את האוטו לסופ"ש??!!!
-
ונציה שבתלא ידוע לי על חניה חינם במסטרה. החניה שם עולה בין 5€ ל-12€ ליום.
-
ונציה שבתראיתי פעם איזה שרשור שיש קניון ליד התחנת רכבת ששם אפשר לחנות ידוע?
ועוד שאלה קטנה נסיעה ברכב מונציה למילאנו ולהיפך כמה זמן נסיעה? כבישי אגרה כדאי או לא..
תודה
-
ונציה שבתנסיעה ברכב מונציה למילנו אורכת 3 שעות באוטוסטרדה.
צריך לשלם אגרות. אינני זוכרת כמה.
יש גם רכבת.
מבחינת נוחות וגם מבחינה כלכלית , אם אתם מספר אנשים אז עדיף ברכב שכור.
-
ונציה שבתאיפה הכי כדאי לחנות בונציה או קרוב לונציה בסופ"ש? אנחנו זוג בלי ילדים ככה שההתניידות קלה
-
ונציה שבתבמסטרה, יש טיפים על זה.
-
ונציה שבתתודה
-
ונציה שבתמלון כשר "פרדס רימונים" ממש ליד בית חב"ד.
תקיש בגוגל ותמצא את המלון יש לו גם שם איטלקי.
-
ונציה שבתכעת אני רואה את האשכול שפתחת בענין הזה.
כדאי לשקול להחזיר רכב ביום שישי ולהוציא שוב ביום ראשון [או לנסוע ברכבת ביום ראשון].
כך אתה חוסך גם יומיים השכרה, וגם עלות חניה.
-
ונציה שבתהבעיה היא שעולה כסף השכרת צד אחד להשכרה שהיא פחות מ3 ימים כמו במקרה שלי שהטיסה בראשון ב 7 בבוקר ממילאנו אין לי הרבה ברירה!!
אגב מה אתה עושה עם אוכל 100 אירו לשבת לאדם זה המון ?