התייעצות אוסטריה קיץ 2016
-
שלום,
מתכננת נסיעה לטירול בקיץ 2016, משפחה עם הורים ו-3 ילדים בגיל 3, 8, 11.
רציתי להתייעץ על הלינות, שמתוננת כרגע כך:
1. 5 לילות ב Itter - באזור Worgl במזרח טירול
2. 7 לילות ב Oetz במערב טירול
3. לילה ליד לגולנד, אשמח להמלצה
4. 2 לילות במינכן, אשמח גם כאן להמלצה על אזור נחמד ללינה. חשבתי שאולי לא כדאי לנו להיות דווקא במרכז העיר, כי נרצה כנראה לבקר בנוסף למרכז העיר גם במוזיאון BMW, אולי איצטדיון ובפארק המים. או שעדיין ממליצים לישון במרכז?
האם החלוקה הגיונית ונוחה לדעתכם?
תודה רבה,
שלה
-
התייעצות אוסטריה קיץ 2016לגבי BMW: כדאי להזמין מראש ביקור במפעל. אנחנו מאוד רצינו אבל לצערנו לא הזמנו מספיק מראש. קיבלתי המלצות רבות על המפעל (נמצא קרוב למוזיאון). המוזיאון מעניין בעיקר למי שחובב רכב.
-
התייעצות אוסטריה קיץ 2016למה לא להתמקם כל הימים של הטיול במערב טירול? מה יש באזור Itter שאין במערב טירול?
לינה במינכן: אפשר להנות מהמרכז שלה גם בטיול קצר של שעות ספורות. אנחנו ישנו ליד השדה ומצאנו חניה קרוב למרכז די בקלות.
לינה במרכז העיר בד"כ יקרה וקשה למצוא לינה עם חניה. זה יחייב אתכם לשלם על חניה יקרה, או להחזיר את הרכב במרכז העיר (אם אפשר) ולהתבסס על תחבורה ציבורית שזה די מסובך ולא נוח עם ילדים קטנים.
-
התייעצות אוסטריה קיץ 2016תודה עמיחי

-
התייעצות אוסטריה קיץ 2016לגבי מינכן - אלה בדיוק השיקולים שלי. איפה ישנת באזור השדה והאם המקום נעים?
לגבי מזרח טירול - בגלל שיש יחסית הרבה ימים, רציתי לחסוך קצת נסיעות. יש שם מסלולים חווייתיים לילדים, אולי גם נגיע לטריאסיק פארק (הילד מתעניין בדינוזאורים).
תודה,
שלה
-
התייעצות אוסטריה קיץ 2016מקפיצה את השאלה, אולי יהיו למישהו עוד תובנות

בנוסף, במערב טירול האם יש העדפה ללינה באימסט / אוץ / ארצל אים פיצטל ?
תודה,
שלה
-
התייעצות אוסטריה קיץ 2016לינה אמורה לשרת מסלול
למה 5 לילות באזור וורגל ו7 באוטץ? אולי להיפך?
למה יומיים במינכן? אולי 4?
בקיצור אם לא תפרטי את היעדים המתוכננים למסלול הטיול יהיה קשה לענות אם הלינה נכונה ליעדים (ואני מניחה שזו הייתה השאלה)
-
התייעצות אוסטריה קיץ 2016המטרה העיקרית - טיולי טבע, כמו קניונים, הרים (עליה ברכבל + מסלול), אגמים, וגם אטרקציות לילדים - פארק חבלים, מגלשות הרים, שעשועי שלג ובריכות/פארקי מים. נרצה גם להסתובב קצת בעיירות. יש מכל אלה גם במזרח וגם במערב טירול וגם מעבר לגבול עם גרמניה, סימנתי לי על המפה אתרים כאלה, עדיין אין לי סדרי עדיפויות. אנחנו מטיילים אטיים, כל יום בוחרים מספר אתרים מתוך בנק האתרים. ההתרשמות שלי כרגע שכל מקום בטירול יכול לספק שבוע של טיולים בסביבה.
החלוקה של 5 ימים במזרח ו-7 ימים מערב נובעת מזה שמספרים שהנופים במערב טירול יותר דרמטיים. ויומיים במינכן יספיקו לנו

תודה,
שלה