ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול לטיול בברזיל.

פורום דרום אמריקה
    3
    3
    2053
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Edison1234
      Edison1234 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, אני מתכנן לעשות טיול בברזיל ויש לי כמה שאלות כלליות:

- בעיקרון אני רוצה לבוא אחרי הפסטיבל כי הבנתי שבפסטיבל המחירים ממש קופצים כלפי מעלה, כמה זמן בערך אחרי הפסטיבל המחירים חוזרים להיות "נורמאליים"? ההמולה של הפסטיבל גם פחות מושכת אותי.

- אם אפשר לקבל המלצות למסלולים, או להפנות אותי לכתבות שנותנים שם דוגמאות לבניית מסלול (נגיד יום 1 ככה וככה, יום 2 ככה וככה). אני יודע שכנראה תשאלו אותי מה אני רוצה לראות ואיזה אופי טיול וכו', אבל אני עדיין לא כלכך יודע, וכמובן שקראתי כתבות לפני שפתחתי פה אשכול, אבל לפעמים עודף כתבות יכול לסחרר אותך ולהכניס אותך לבלבול מאשר לעזור, אז כמו שאמרתי אם אפשר לשמוע ממכם על המסלול שאתם עשיתם או להפנות אותי לכתבות שממש נותנים דוגמאות למסלול אני אשמח (אני לא מחפש המלצות למקומות או סיפורים על מקומות ספציפיים אלא ממש דוגמא למסלול שככה יהיה לי פחות או יותר שלד שממנו אני אתחיל).

תודה מראש!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gauntlet
        gauntlet נערך לאחרונה על ידי

מסלול לטיול בברזיל.

אני מניח שאתה מתכוון לפסטיבל שירי עמק חפר,

אבל גם אם לא, אתה עדיין צריך לנדב מידע אישי  כמו - לכמה זמן הטיול??

בגדול המון אנשים מגיעים לריו לכמה ימים, קופצים בטיסה לאיגווזו ליומיים-שלושה,
        ממשיכים בטיסה לסלבדור ומשם למורו דה סאו פאולו/לנסויש/איטה קרה וחזרה לריו בשילוב בוזיוס/איליה גרנדה

ברזיל ענקית ואין בה מסלול אחד שמתאים לכולם, מה שכן, רוב המסלולים לאורך החוף, פרט לאזור איגווסו, פנטנל ואמזונס

• איתי א.
          איתי א. נערך לאחרונה על ידי

מסלול לטיול בברזיל.

לגבי ה"פסטיבל" - המחירים לרוב חוזרים לשפיות כשבוע אחרי הסוף, אבל בכללי זו תקופץ שיא בתיירות בברזיל כך שאין מה לצפות למחירי רצפה.

ולגבי המלצות למסלול, הייתי מתחיל בלקרוא פה באתר במדור "עפתי!" - יש שם גם מסלולים מוצלחים. הנה לינק >

בהצלחה!

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון