ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שופינג המלצות

פורום אירופה
    5
    5
    2695
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יונית
      יונית נערך לאחרונה על ידי

בהמשך להצעה קודמת על פורום שופינג  הנהלת אתר למטייל תשמח לערוך כתבה בנושא מהמלצות גולשים

יכול להיות- קניונים ,אאוטלטים, חנויות, מציאות, רחובות מבוקשים.

מאד רצוי לצרף שם ברור בלועזית, כתובת או אתר אינטרנט כדי שההמלצה תהיה פרקטית עבור הגולשים שיקראו את זה. מומלץ לציין מה מיוחד או למה כדאי לעשות שופינג במקום המסוים הזה. 

אם אפשר לציין מהניסיון שלכם/כן מתי הכי מומלץ לעשות שופינג בעיר המסוימת, או מתי הסיילים הגדולים בעיר.

בנוסף, אם יש טיפים מדליקים בכל הנוגע לשופינג – למשל לקחת איתך תיק גב גדול ריק כדי שיהיה קל להסתובב באאוטלט ענק, במקום להיסחב עם שקיות ולקרוע את הידיים.

או לא לעשות שופינג בסוף היום עם 3 זאטוטים רעבים .

יאללה הרימו את הכפפה- או את השקית במקרה זה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • לִי
        לִי נערך לאחרונה על ידי

שופינג המלצות

להגיע לשופינג עם ביגוד נוח, נעליים טובות, טייץ וגופייה מתחת, שיהיה קל לפשוט ולמדוד גם אם התאים יהיו מלאים..

תצטיידו במידות של הבגדים וההנעלה של הילדים, אני מגיעה עם סרט מדידה בתיק, שסימנתי עליו בעט, את אורך המכנסיים של הבן וכיוצ"ב..

לפני החופשה, כדאי להציץ באתרי החנויות שתכננתם, לרשום שעות וימי פתיחה, מבצעים.

לזכור את המס' הסודי של כרטיס האשראי, לפעמים נדרש להקליד בשלב התשלום.

להצטייד בצילום דרכון, או תשמרו כתמונה בטלפון - לצורך החזר המע"מ, ולפעמים יש מבצע לתיירים.

אל תשכחו להחתים בחנות את כל הניירת של החזר המס.

רצוי לרכז קניות.. באותה חנות, כדי להגיע לסכום המינימלי להחזר.

אפשר להזמין באתר גלובל בלו - כרטיס גלובל בלו, של החזר המע"מ, שמקצר את ההליך בחלק מהחנויות. מגיע בדואר תוך שלושה שבועות.

בסוף החופשה כשאתם אורזים, תכינו בשליפה את הדברים שקניתם, בד"כ דורשים לראות את הטובין בדוכן בשדה התעופה, לצורך ההחזר.
        על החזר במזומן נגבית עמלה נפרדת, על כל חשבונית, ואפשר לקבל החזר באשראי.

לפני כל חופשה אני בודקת אם יש סניף של דקטלון ביעד הטיול, לביגוד ספורט וציוד טיולים. סניפי פרימרק, יוניקלו גם נחשבים להיט לתיירים מישראל..

268148.jpg

• גילי ט
          גילי ט נערך לאחרונה על ידי

שופינג המלצות

כשהלכתי לשופינג בניו יורק ראיתי אנשים עם מזוודות ריקות וחשבתי שהם מגזימים.
          טעיתי...

לגבי אירופה, אם אתם ללא רכב והולכים למרכז/מתחם קניות גדול ופתוח סטייל ביל"ו אני ממליץ בחום לבוא עם מזוודה גדולה ריקה!

• סקר סביונית
            סקר סביונית נערך לאחרונה על ידי

שופינג המלצות

בתור אחת שתמיד מארגנת את הטיולים והמסלולים ואישית אנטי שופינג בארץ ובחו״ל,תמיד הקצבתי זמן מאוד קצוב.

של שעה אולי קצת יותר והרגשתי שאני פוגמת בהנאתו של האחר.

מאוד חשוב לדעתי לצאת לשופינג כשכולם בעניין.

מקומות ספציפיים ארשום בהמשך.

• משה א
              משה א נערך לאחרונה על ידי

שופינג המלצות

"שופינג" זה משהו שאני בכלל לא יודע לעשות ומבין רק חלקית את המושג. אבל עצה אחת לגבי קניות בחו"ל כן יש לי. אתה בחו"ל וראית משהו שמוצא חן בעיניך, קנה מיד ואל תחשוב יותר מדי על "אני אמצא יותר בזול בעיירה הבאה". או "לא כדאי לסחוב את זה כל הדרך, נעשה את הקניות בסוף". לקנות, ליהנות ולא להתחרט אחר כך. ואני שמח לצטט אחד מחבריי שאמר פעם "נסיעה לחו"ל זאת לא השיטה הכי טובה לחסוך כסף"...

בברכת שנה אזרחית חדשה טובה לכל עושי ה"שופינג", אבל גם לכל שאר המטיילים.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון