בנסקו
-
האתר הסקי בנסקו ניתן להשכיר גוגלס או קסדה או כפפות סקי?
אם לא מישהו יודע אם יש מקום הארץ שממנו ניתן להשכיר?
-
בנסקושלום,
קסדה ניתן לשכור באתרים רבים.
כפפות וגוגלס, כמעט בטוח שלא ניתן לשכור בשום מקום. אפשר לקנות או לשאול מחבר/ה.
-
בנסקואוקי תודה וידוע לך אולי מקום מהארץ או מחול שאני יכול לקנות ממנו כפפות לסקי בזול? (כנראה שזה יהיה SALE) ומה מחיר כפפות סקי בארץ (לא ברמה ברמה הכי גבוהה) ?
-
בנסקובימים אלה מתקיימות מכירות מיוחדות של החברות השונות.
היום ומחר בשלג של למטייל (ראה פרטים בצד שמאל למטה).
-
בנסקוכן ראיתי מחר אני הולך אבל אתה יודע מה טווח המחירים של כפפות שיהיו שם לאחר הנחה? (כפפות שהם סבירות למתחילים לא משהו מיוחד ויקר)
-
בנסקואני לא יודע מה טווח המחירים, אבל קרוב לוודאי, שתמצא כפפות מתאימות במחיר סביר.
-
בנסקוהטווח התחתון המומלץ למתחילים הוא כ 200 ש"ח לפריט, בפחות מזה קשה להשיג משהו איכותי שלא תתבאס ממנו וביותר מזה לא כדאי לך לקנות אם זאת הפעם הראשונה שאתה הולך לעשות סקי, כי אתה עדיין לא יודע מה מתאים לך ואיזה ציוד אתה רוצה וגם אם תמשיך בזה. אחרי שתגלוש כמה פעמים תקנה ציוד יותר יקר.
בבנסקו הכל סביר להניח שיהיה יותר זול, אבל לא כדאי לך לקנות ציוד בלחץ ביום של ההגעה וגם התחושה שלי היתה שיש שם הרבה זיופים.
ביגוד כדאי לך לשכור בארץ ולהגיע מוכן עם חליפת גלישה לשם.
-
בנסקוחליפה וקסדה אני משכיר שם אבל עדיין נשאר לי כפפות וגוגלס
-
בנסקולדעתי עדיף לך להשכיר חליפה בארץ, ככה תוכל למדוד אותה לפני הנסיעה ולהגיע מוכן לשם מוכן לגלישה. אנחנו שכרנו דרך סקי פס, מדדנו כמה חליפת כחודש וחצי לפני הטיסה ושמרו לנו את זאת שרצינו לתאריך של הטיסה. יש לדעתי עוד חנויות שמשכירות בארץ, כדאי לך לברר, גם אני לא חושב שיהיה הבדל משמעותי במחיר וזה הרבה יותר נוח.
-
בנסקוכפפות איכותיות מעולות למתחילים סביבות ה100 שקל בסניפ שלג.
-
בנסקוכן בטעות רשמתי גם את החליפה באני משכיר שם חליפה בארץ אני משכיר וידוע לך מחיר בסקי פס להשכרת חליפה?
-
בנסקואם אני לא טועה כ 400 ש"ח לשבוע ואם תחליט לקנות אותה בסוף יורידו לך אותם ממחיר הקניה. אשתי אהבה את המכנסיים שהיא שכרה אז היא קנתה אותם. תשאל אותם.
-
בנסקואנחנו השכרנו במסעות בפתח תקוה...ההשכרה היא 200 שח והבמידה וקונים בחנות ב400 שח(שזה כמובן קורה בשניה)...ההשכרה בחינם.
-
בנסקו200 להשכרה בחנות מסעות זה אחלה מחיר.
איך איכות הציוד שלהם?