תאילנד-ויאטנם-מיאנמר
-
שלום לכולם אני וחברה רוצות לעשות טיול של בין חודש לחודשיים לתאילנד מינאמר וויאטנם... כאשר בערך חודש זה האיים והשאר יתחלק בין ויאטנם ומיאנמר אני קוראת ממש הרבה בנושא וקצת נאבדתי... אם מישהו עשה לפחות שילוב של שתיים מהמדינות אשמח מאוד לעזרה!! בעיקר במאיפה כדאי להתחיל והמשך המסלול, התניידות בין האיים עדיף בטיסות או מעבורת? ובין המדינות? מה העונה עם מזג האוויר הכי טוב?
חוץ מזה, אני יודעת שהרבה אנשים קונים רק את כרטיסי הטיסה וכשמגיעים פשוט זורמים מבחינת איים מלונות וכו' אבל האם זה אפשרי בשיא העונה?? לא כדאי לתכנן הכל מראש?
תודה לעונים!
-
תאילנד-ויאטנם-מיאנמרהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות.
התניידות בין האיים הנמצאים במזרח או בין האיים הנמצאים במערב מתבצעת בדרך כלל במעבורות אך אם תרצו לעבור בין האיים המערביים למזרחיים עדיף לעשות זאת בטיסה.
מבחינת תחזית מזג אוויר בתאילנד החודשים בהם מזג האוויר הוא הנוח ביותר הם נובמבר עד פברואר, למרות זאת במדינת בעלת אקלים טרופי כמו תאילנד תחזית מזג האוויר לא מדויקת ומשתנה מרגע לרגע ותלויה בהרבה מזל.
בתקופת שיא העונה בתאילנד הביקוש למלונות עולה ולכן רצוי לשריין מראש את החדרים המלונות המומלצים, כמו כן יש מלונות שמציעים דילים מיוחדים למזמינים מראש.